Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych co rzucili palenie

Polecane posty

Gość gość

Po jakim czasie zauważyliście lepsze samopoczucie ustąpienie rożnych wcześniejszych dolegliwosci poprawienie stanu skóry twarzy itp jak dlugo paliliscie, nie palicie i jak to zrobiliście ze udalo wam sie rzucic.

Gość gość
Nikt nie rzucal?nikt nie rzuca?

Gość On29wwawwa
Paliłem w wwieku 16-25 ilosc to roznie ale paczka starczala mi na 2-3 dni. Juz 5 lat nie palę papierosów.Poprawiła się kondycja i samopoczucie.Jak rzuciłem? Zamiast papierosów czasem palę marihuanę ale nie polecam bo nielegalne.

paliłam 10 lat. od 1.01.1014 nie pale i nie mam zamiaru do tego wracac, rzuciłam z dnia na dzień, bez gum, plasterków itp. nie zauwazylam nic szczególnego, zadnych zmian, no może tylko to ze nie śmierdzę już jak stara popielniczka :)

Gość gość
8 lat. rzucilam 3 miesiace temu,kupilam e-papierosa, smrod mi zaczal przeszkadzac i chce sie starac o dziecko za jakis czas.e papierosa popalam teraz nie pale caly czas jak na poczatku, i czuje ze nie potrzebuje juz,niedobrze mi po tym. nie zwracam uwagi zabardzo na to czy kondycja lepsza samopoczucie itp. nie wkrecalam sie tak w to rzucanie bo wiedzialam ze nic z tego nie wyjdzie. jedyne co to moge stwierdzic ze nie czulam smakow jak palilam teraz wszystko inaczej smakuje. przytylam 3 kg co mnie xieszy bo chudzina jestm.a no i nie kaszle

Gość gość
Paliłem 7 lat rzuciłem w jeden dzień. Zabalowałem z kumplami popiliśmy, odurzony wypaliłem 3 paczki papierosów i do dziś mam wstręt tzn 4 lata. Jak czuje zapach dymu z fajki zbiera mi się na wymioty. Nawet zostawiłem narzeczoną, która usilnie mimo moich próśb paliła przy mnie :) czyli kuracja skuteczna. Polecam wszystkim palaczom. Poprawę zauważyłem po miesiącu.

Gość alinka 09854
podziwniam was ja pale i nie moge przestac:-(

Gość gość
Paliłam 10 lat . Mąż 15 . Po przeliczeniu ile nam idzie miesięcznie na papierosy a szło około 500zł -600zł . Stwierdziliśmy że rzucamy . Mąż kupił sobie desmoxan ja rzucałam bez tabletek . Nie palimy już drugi miesiąc . Przeszkadza mi jak ktoś pali przy nie i nie chodzi o zapach ale mi się w głowie zaczyna kręcić i zaczynam się źle czuć . Poprawa to taka że mi zawsze flegma zbierała i ją odkrztuszałam , chrząkałam jak stary dziad . Teraz już tego nie ma . Jak mi się palić chciało to brałam cukiera bądź gumę . Miałam już momenty że chciałam wziąć papierosa i se tłumaczyłam tylko ten jeden potem już nie , ale szybko rezygnowałam i myślałam sobie wytrzymałaś jeden dzień wytrzymasz i drugi i tak codziennie . Dzisiaj idzie drugi miesiąc papierosy leżą na wierzchu nie przeszkadzają nam nie palimy . Kiedy łapie nas chęć na papierosa to bierzemy cukierka i szybko mija ,

Gość gość
Palilem 15 lat, w ostatnich latach po dwie paczki westów ice dziennie. Czyli miesiecznie wydawalbym dzis 840 zł na papierosy. Od 6 lat nie pale dzieki TABEX. Zamiast papierosów kupilem dobry samochód :) To byla moja motywacja by rzucic. :) Ostatniego papierosa zapalilem 2 godziny po wzieciu pierwszej tabletki, do dzis nie bylo ani jednego wiecej.

Gość gość
Na każdego co innego działa .Mój mąż prubował rzucić z tabexem i zamiast rzucić to palił 2x więcej . Wywalił tego tabexa i rzucił bez tabletek . Bo po nich się źle czuł i jarał jak smok .