Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietanagosci

Ankieta na temat nagości

Polecane posty

Gość ankietanagosci

Proszę kopiować pytania i odpowiadać. 1. Płeć i wiek: 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny - c) dzieci (ile mają lat?) - d) rodziców, rodzeństwa - e) innych osób (jakich) - 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) - b) dzieci - c) rodzice - d) rodzeństwo tej samej płci - e) rodzeństwo przeciwnej płci - f) znajomi, koledzy tej samej płci - g) znajomi, koledzy przeciwnej płci - h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - i) obcy ludzie przeciwnej płci - 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - c) obcy ludzie 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce - b) za granicą - 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny?

Gość elBanjo
1. Płeć i wiek: M, 40+ 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś NIE 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? TAK 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? a) żona, kochanka - d) rodzeństwo tej samej płci - f) znajomi, koledzy tej samej płci - h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - c) obcy ludzie 6. Kogo widziałeś nago? KILKANAŚCIE KOBIET 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce TAK, PLAŻA b) za granicą NIE 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? NIE

Gość ankietanagosci
1. Płeć i wiek: ONA 27 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - TAK b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny - TAK c) dzieci (ile mają lat?) - TAK (2) d) rodziców, rodzeństwa - TAK ale nie było to na porządku dziennym e) innych osób (jakich) - zdarzyło się przy koleżance gdy szukałam ubrań 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - NIE 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) b) dzieci c) rodzice d) rodzeńśtwo tej samej płci f) znajomi, koledzy tej samej płci - tylko najbliższa koleżanka h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - nie zdarzyło się, ale chyba bym się nie wstydziła b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - CIĘŻKO BY BYŁO c) obcy ludzie - ŁATWIEJ 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? męża, byłego chłopaka, jego kolegów jak zaszaleli nad jeziorem, koleżankę, mamę, tatę, siostrę, kilka dziewczyn i kobiet na basenie, dużo kobiet toples na plaży, 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce - NIE b) za granicą - toples 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? NIE

Gość gość
ankietanagosci Proszę kopiować pytania i odpowiadać. 1. Płeć i wiek: 36 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - baaardzo rzadko b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny - wcale c) dzieci (ile mają lat?) -wcale d) rodziców, rodzeństwa -wcale e) innych osób (jakich) - facet 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - tak 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) - nie b) dzieci - tak c) rodzice - tak d) rodzeństwo tej samej płci - tak e) rodzeństwo przeciwnej płci - tak f) znajomi, koledzy tej samej płci - tak g) znajomi, koledzy przeciwnej płci - tak h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - tak i) obcy ludzie przeciwnej płci - tak 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - tak b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - tak c) obcy ludzie- tak 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce - nie b) za granicą - tylko toples raz 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? nie ogolem nie lubie nagosci nie lubie dyndajacyhc genitali nie mamy siersci jak zwierzeta zatem uwazam ze lazenie z golym tylkiem jest nie kulturalne nie estetyczne i nienormalne :)

Gość gość
1. Płeć i wiek: M 32 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - CZASEM b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny - RZADKO c) dzieci (ile mają lat?) - RZADKO (5) d) rodziców, rodzeństwa - NIE e) innych osób (jakich) - TEŚCIOWEJ (RZADKO) 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - NIE (tzn nie na klucz) 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) - b) dzieci - c) rodzice - d) rodzeństwo tej samej płci - f) znajomi, koledzy tej samej płci - h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - CHYBA BYŁOBY CIĘŻKO c) obcy ludzie 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? rodziców (choć nie za często), żonę, byłą dziewczynę, paru kolegów, kilka obcych dziewczyn i pewnie kilkudziesięciu mężczyzn w różnych przypadkowych sytuacjach typu plaża, basen, ciocię topless na niemieckim basenie gdy miałem 15 lat :), ale nikogo więcej z dalszej rodziny czy znajomych 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce - nie publicznie, raczej po kryjomu b) za granicą - nie, ale planuję 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? - w większości przypadków NIE

Gość gość
1. Płeć i wiek: 40m 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam -TAK b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny -TAK 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? -NIE 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) -TAK b) dzieci -TAK d) rodzeństwo tej samej płci -TAK e) rodzeństwo przeciwnej płci -TAK f) znajomi, koledzy tej samej płci -TAK g) znajomi, koledzy przeciwnej płci -TAK h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) -TAK i) obcy ludzie przeciwnej płci -TAK 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - c) obcy ludzie-TAK 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? ŻONĘ, POPRZEDNIE PARTNERKI, RODZEŃSTWO, KOLEGÓW, KOLEŻANKI,SETKI OBCYCH OSÓB NA NAGICH PLAŻACH I W SAUNIE 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce -TAK b) za granicą -TAK 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? CZASAMI

Gość gość
Lubię chodzę popieram

Gość gość
Proszę kopiować pytania i odpowiadać. 1. Płeć i wiek: Mężczyzna, 19 lat 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - tak d) rodziców, rodzeństwa - nie e) innych osób (jakich) - nie 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - tak 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) f) znajomi, koledzy tej samej płci - zdarzało się podczas obozów/wycieczek, h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - zdarzało się, 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - c) obcy ludzie 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? Mamę, siostrę, kilku kolegów, bliską koleżankę, różnych obcych ludzi obojga płci. 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? Nie 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? Nie

Gość gość
Większość polek jest bardzo zacofana bo wstydzi się partnera podczas badań ginekologicznych krocza i porodu a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota.

Gość gość
1. Płeć i wiek: M,15 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam -TAK b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny - NIE c) dzieci (ile mają lat?) - NIE d) rodziców, rodzeństwa - NIE e) innych osób (jakich) - CIOCIA 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - U CIOCI NIE 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) KIEDY JESTEM U CIOCI TO ONA JEST NAGO I MI TEŻ KAZAŁA SIĘ ROZBIERAĆ 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - CIOCIA b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - c) obcy ludzie 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? CIOCIĘ 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce - NIE b) za granicą - NIE 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? TAK

Gość gość
1. Płeć i wiek: K 36 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam -TAK b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny -TAK c) dzieci (ile mają lat?) -TAK ( SYN 17 CORKA 15) d) rodziców, rodzeństwa -TAK e) innych osób (jakich) - 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? -NIE 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) -TAK b) dzieci -TAK c) rodzice -TAK d) rodzeństwo tej samej płci -TAK e) rodzeństwo przeciwnej płci -TAK f) znajomi, koledzy tej samej płci -TAK g) znajomi, koledzy przeciwnej płci -TAK h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) -TAK i) obcy ludzie przeciwnej płci -TAK 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) -TAK b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) -NIE WIEM c) obcy ludzie TAK 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? MEZA , BYŁYCH CHŁOPAKÓW , KILKU KOLEGÓW , DZIECI , RODZICÓW , KOLEZANKI ITP 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce - TAK ,CHOC NIE DUZE b) za granicą -TAK 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? TAK

Gość gość
1. Płeć i wiek: kobieta 19 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - czasem b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny -  c) dzieci (ile mają lat?) - nie ma d) rodziców, rodzeństwa - czasem e) innych osób (jakich) -  3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? -  nie 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) -  b) dzieci - c) rodzice -  nie wstydzę d) rodzeństwo tej samej płci -nie ma e) rodzeństwo przeciwnej płci - nie ma f) znajomi, koledzy tej samej płci -  czasem g) znajomi, koledzy przeciwnej płci - nie h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) -  nie wstydzę i) obcy ludzie przeciwnej płci - raz sauna było ok 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) -  ciotka i. kuzynka topless to z pół rodziny mnie widziało b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) -  c) obcy ludzie 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? Mama, dużo razy raz kuzynów (dzieciństwo) oni mnie też sąsiada rok starszy (w dzieciństwie sporo razy) 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce - działka b) za granicą -  raz kąpiel nago w morzu 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? Nie

Gość malutkagolutk
1. Płeć i wiek: dziewczyna 12 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - Tak b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny - nie mam/nie mam/nie mam/ chodzę c) dzieci (ile mają lat?) - nie mam dzieci d) rodziców, rodzeństwa - tak, tak e) innych osób (jakich) - rodzina, koleżanki, koledzy 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - nigdy 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) - nie mam/nie mam/rozbierałam się b) dzieci - nie mam dzieci c) rodzice - rozbierałam się d) rodzeństwo tej samej płci - przy młodszej siostrze e) rodzeństwo przeciwnej płci - nie mam f) znajomi, koledzy tej samej płci - rozbierałam się g) znajomi, koledzy przeciwnej płci - rozbierałam się h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - rozbierałam się i) obcy ludzie przeciwnej płci - 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - nie wstydziłabym się b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - nie wstydziłabym się c) obcy ludzie- nie wstydziłabym się 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? - rodziców, ciocię,wujka,siostrę,koleżanki i kolegów,obych 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowania itp.? a) w Polsce -tak b) za granicą -tak 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? - zdażało się

Gość gość
1. Płeć i wiek: dziewczyna 31 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - Tak b) w towarzystwie chłopaka - tak c) dzieci (ile mają lat?) - nie mam dzieci d) rodziców, rodzeństwa - nie e) innych osób (jakich) - nie 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - tak 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) partner - nie wstydzę się b) dzieci - nie mam dzieci c) rodzice - nie wstydzę się d) rodzeństwo tej samej płci - przy bracie się zdażało e) rodzeństwo przeciwnej płci - nie mam f) znajomi, koledzy tej samej płci - rozbierałam się g) znajomi, koledzy przeciwnej płci - rozbierałam się h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - rozbierałam się i) obcy ludzie przeciwnej płci - rozbierałam się 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - nie wiem, nie miałam przyjemności b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - na imprezie firmowej się zdarzyło rozebrać c) obcy ludzie- nie wstydziłabym się 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? - rodziców, ciocię,wujka,siostrę,koleżanki i kolegów,obych 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowania itp.? a) w Polsce -tak b) za granicą -tak 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? - zdarzało się

Gość Gość 20
Proszę kopiować pytania i odpowiadać. 1. Płeć i wiek: M 20 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - Tak d) rodziców, rodzeństwa - Nie. e) innych osób (jakich) - Raz szedłem nago z pokoju do łazienki i myślałem, że nikogo nie ma w domu, ale jednak był dziadek i mnie zobaczył. 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - Tak 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) f) znajomi, koledzy tej samej płci - To zależy którzy, ale się zdarzało. h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - Też zależy od sytuacji i tego, czy np: oni też są nadzy. Zdarzało się, że jak było mało ludzi, to się nie krępowałem i np: po prysznicu szedłem nago do szafek i dopiero tam się ubierałem, jak w szatni była jedna, czy dwie osoby. 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - Myślę, że jakby oni też robili to samo, to nie byłoby problemu. c) obcy ludzie - Jak wyżej. 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? Mama, siostra, koledzy, bliska koleżanka, obcy ludzie (plaża, szatnia na basenie) 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? Nie 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? Nie.

Jeszcze nigdy nie wypełniłem tu ankiety. Wobec powyższego. Moj pierwszy raz 1. Płeć i wiek: Męska , XXI w. 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sam - oczywiście b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny - jedynie nie w towarzystwie męża. Nie lubię gada. c) dzieci (ile mają lat?) - a dzieci nie są moje! Mówiłem! d) rodziców, rodzeństwa - tak ale góra do 6 lat. e) innych osób (jakich) - oczywiście. Mama Ziutka. Córka Ziutka. Ziutek. 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - Bym się i zamknął i końcu przestali by mi łazić... 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Oczywiście a wstyd gdy oni mają zaganiacze a mój zaganiacz nie wytrzymuje konkurencji. Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) - ale o co chodzi? b) dzieci - j.w c) rodzice - j.w d) rodzeństwo tej samej płci -j.w e) rodzeństwo przeciwnej płci - j.w f) znajomi, koledzy tej samej płci -j.w g) znajomi, koledzy przeciwnej płci - nie wiem o co chodzi ale się zgadzam h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - fuj i) obcy ludzie przeciwnej płci - mlask 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - teściowa nie rodzina! A teść? Teś z nim. b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - c) obcy ludzie - a nie mówiłem już że się ich nie wstydzę? 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? Mamę Ziutka, córkę Ziutka i Ziutka. 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce - tak b) za granicą - tyż 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? Wiec tak przy mamie Ziutka i Ziutku nie. Ufff ale trudny ten test. Zdałem?

Gość gość
Zbliża się sezon letni, plażowy, jakiś reporter opracowuje temat do tabloidu i wpadł na taki pomysł?...

Gość gość
Sssss

Gość gość
1. Płeć i wiek: M, 40+ 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - tak b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny - nie c) dzieci (ile mają lat?) - nie d) rodziców, rodzeństwa - nie e) innych osób (jakich) - nie 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - tak 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) - ok b) dzieci - wstydziłbym się c) rodzice - jw. d) rodzeństwo tej samej płci - jw. e) rodzeństwo przeciwnej płci - jw. f) znajomi, koledzy tej samej płci - jw. g) znajomi, koledzy przeciwnej płci - jw. h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) - ok i) obcy ludzie przeciwnej płci - ok 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - odpada b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - odpada c) obcy ludzie - ok 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? - obcy ludzie w saunie 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce - nie b) za granicą - tak (sauna) 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? - nie

Gość gość
1. Płeć i wiek: KOBIETA , 21 2. Czy chodzisz nago po domu gdy jesteś a) sama / sam - TAK b) w towarzystwie męża / żony / chłopaka / dziewczyny - c) dzieci (ile mają lat?) -NIE MAM d) rodziców, rodzeństwa - TAK e) innych osób (jakich) - 3. Czy zamykasz drzwi od łazienki gdy się kąpiesz itp.? - NIE 4. Przed kim nie wstydzisz się pokazać nago w uzasadnionych sytuacjach (jak przebieranie się) i masz takie doświadczenia? Dodajcie uwagi (np. tylko topless) a) żona / mąż / partner(ka) TAK c) rodzice -TAK d) rodzeństwo tej samej płci -TAK e) rodzeństwo przeciwnej płci -TAK f) znajomi, koledzy tej samej płci -TAK g) znajomi, koledzy przeciwnej płci -TAK h) obcy ludzie tej samej płci (np. na basenie) -TAK i) obcy ludzie przeciwnej płci -TAK 5. Przed kim nie wstydził(a)byś się pokazać nago w naturalnej sytuacji (przebieranie na basenie, sauna, itp.)? a) dalsza rodzina (ciocia, szwagier, teść, teściowa) - b) znajomi z pracy (ze szkoły adekwatnie do wieku) - c) obcy ludzie 6. Kogo widziałaś/widziałeś nago? PARTNERA , KOLEGOW , RODZICOW , RODZENSTWO 7. Czy masz doświadczenia w nagim plażowaniu, saunowaniu itp.? a) w Polsce -TAK b) za granicą -TAK 8. Czy nagość w wymienionych sytuacjach miała także wymiar erotyczny? TAK