Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mając 34 lata mogę bez obaw starać się o DZIECKO?

Polecane posty

Gość gość

mamy zamiar z moim narzeczonym za pol roku starać się o dziecko, będę mieć wtedy już 34 lata. Czy to nie za pozno? To byłoby moje pierwsze dziecko. Jak się powinnam do tego przygotować?

Gość gość
ja mam 36 lat i nie mamy z mezem dzieci..problemy finansowe oddalily nas od tego zamiaru,brak stalej pracy,poza tym wiek,moje kiepskie zdrowie...raczej juz matka nie bede a chcialam..zwyczajnie boje sie

Gość gość
e tam...co ty sie juz czujesz stara? dzialaj jak najszybciej. a ty 36 lat nie narzekaj tylko tez dzialaj:) powodzenia:)

Gość 5454rtet4et4ett
w teraźniejszych czasach pod opieką dobrego lekarza to w ogóle nie ma problemu ja 24 lata planuję 1 dziecko po 30, mama koleżanki urodziła 44lata, sąsiadka z bloku po 40 dzieci zdrowe

Gość gość
pod opieką dobrego lekarza? w takim razie jest to jednak dość ryzykowane? Po co właściwie ten dobry lekarz?

Gość 5454rtet4et4ett
e, no tego, tak na wszelki wypadek ale to w sumie po 40 a po 30 to czy ja wiem przecież dużo osób ma rodzeństwo np. 8lat starsze taka różnica wieku 8lat jest częsta nie mówię o kilkanaście, a wtedy wiadomo że raczej po 30tce było ono rodzone, a czy 1 dziecko czy 2 po 30 to chyba bez znaczenia co?

Gość gość
Poczekaj jeszcze z 15 lat. :-o

Gość gość
ooo az mi kamien spadl z serca...czyli taka stara jeszcze nie jestem,,rodzina i otoczenie mysla inaczej i slysze ciagle docinki.......a pisze ta co ma 36 lat..:)

Gość 5454rtet4et4ett
no pomyślcie chyba znacie dużo kobiet co mają dzieci np 7-10lat róznicy między jednym a drugim. i założyć że pierwsze urodzone w wieku np 24 lat to drugie 34 i zdrowe

Gość gość
co za śmieszne pytanie, ja mam 40 lat i w w tym roku planuję pierwszą ciążę

Gość gość
takze autorko jestes bardzo mloda i nie martw sie:) bedziesz miala dzidzie.kozuchowska ma 42 lata i jest dopiero z pierwszym dzieckiem w ciazy.steczkowska 41 i tez niedawno urodzila.

Gość gość
teraz sa troszke inne czasy.wyobrazasz sobie 20 latke z noworodkiem?kiedys 20 latka to byla juz stara dziewa do rodzenia.