Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samochód dizel czy beznzyna

Polecane posty

Gość gość
160 to mi bez problemu clio II czyli 50 (!) km wyciagal, moj pierwszy samochod. :-D

Gość gość
13.03.14 x a gdzie napisałem o BMW czy o Golfie ? Napisałem tylko że to nie możliwe żeby ten Merc klasa A taki z*********ł przy prędkościach 160km/h jak VW Golf GTI. Czytaj ze zrozumieniem babo polonistko

Gość gość
Staszku- to był golf IV 1,6, wersja sportowa, bardzo niska, do kitu na nasze drogi- przy każdym krawężniku zrywałam gume pod zderzakiem:-D Auto sztywne, twarde siedzenia i palilo benzynę bez opamiętania :-D tankowałam raz w tygodniu do pelna :-D o mało z torbami nie poszlam:-D mylisz się, nie szaleje na drodze, lubie mieć pewność, ze bez problemu wyprzedzę jakies auto w razie konieczności.I daje mi ta pewność moje autko. Ale co można odpowiadać na takie "kuzwa" słowa jakiegoś dupka?:-)

Gość gość
Wystarszy mój Golf IV 130KM przy prędkosciach 160km/h już lata kierownica jak porąbana a co dopiero Mercedec Klasa A

Gość gość
przy każdym krawężniku zrywałam gume pod zderzakiemsmiech.gif x x napisałaś że masz już od dawna prawko a jeździłaś jak ofiara i cipka

Gość gość
hehehe..jasne, znawca motoryzacji stwierdził, ze wie więcej niż ktoś , kto jeździ takim autem:-D Nie wypowiadaj się w temacie, który dla ciebie jest zupełnie obcy. Ja nie powtarzam motoryzacyjnych ploteczek tylko pisze o faktach ( których pewnie nigdy nie sprawdzisz):-D

Gość gość
2014-03-13 19:46:26 [zgłoś do usunięcia] gość widze, ze masz trudności, ze zrozumieniem tego co czytasz...wiesz , kiedy wyszly golfy IV??? poczytaj, jakie to lata. I trochę pomysl, skup się, wyobraz sobie nasze drogi, chodniki, krawężniki...Wiem, ze dla ciebie to zbyt trudne:-D Napisalam o tej gumie, aby pokazac, ze miał niskie zawieszenie. po to się jeździ mercedesem, żeby przy szybkościach 120-160 nic się nie trzeslo:-D

Gość gość
laska sie zapytala jaki samochod wybrac i juz oczywiscie jakiemus facecikowi poszlo na ambicje :-D

Gość gość
po to się jeździ mercedesem, żeby przy szybkościach 120-160 nic się nie trzeslo x x ty to kurna p*****l;isz na potegę...no comment

Gość gość
2014-03-13 19:52:12 [zgłoś do usunięcia] gość laska sie zapytala jaki samochod wybrac i juz oczywiscie jakiemus facecikowi poszlo na ambicje smiech.gif ------------------------ masz racje:-D napisałam tylko, ze mimo, ze mi się nie podobala ta A-klasa, to się swietnie prowadzi i jest oszczędna, a męskie oszołomy nie mogą darować, ze kobieta wie cos więcej o samochodzie niż tylko jaki ma kolor:-D Zostawiam te dzieciarnie w spokoju, bo wisi mi ich opinia:-)

Gość gość
Z tego co się orientuję: lepsze benzyniaki na krótsze trasy, jazdę głównie po mieście itp. Przy dieslach trzeba uważać na dwumas, ERG, ale na jazdy w dłuższe trasy bardziej się opłaca. I manualna, nie automatyczna skrzynia. Automatyczne miewają częstsze usterki. No i manual to radość z jazdy. Fakt, że np w USA większość kierowców nawet podobno nie umie jeździć z manualną skrzynią, ale oni są leniwi i lubią automaty :)

Gość szeregowy czereśniak
dobra już spokój w tym zwierzyńcu. Wszyscy macie rację. Nieważna ilość koni pod maską. Ważne jaki baran tymi końmi rządzi.