Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja czy maz kto durny

Polecane posty

Gość gość
Oboje żeśta som j******i.

Gość gość
dlaczego oboje nie rozumiem?

Gość gość
oj zdecydowanie nie jst to pociagajace tylko obrzdliwe. Jak dla mnie tot woj maz ma problemyz glowa zeby to byla 20 pare latka 23,22 24 ja rozumiem ale dzieckow klasie maturalnej,ja dziekuje to Ci sie trafil mezus

Gość gość
Autorko, ja bym mezowi nie zakazala. Porozmawialabym z nim, wyrazila swoje zdanie, niech on wyciagnie wnioski i zrobi z tym co chce. Jak sama sprawdzilas, nie rozmawiaja na ciekawe tematy, wiec chodzi o podtrzymanie znajomosci, jak twierdzisz, z jej inicjatywy - pytanie: dlaczego? Czyzby sobie to dziewcze chcialo praktyki ulatwic? Sama wiem jak mi kolezanki z klasy opowiadaly, ze znalazly super staz, z facetem po 40tce, kotry sie slini jak one sie tylko do niego usmiechna :) Byly zadowolone, bo mialy latwo na stazu, koles wszystko za nie robil, jeszcze do dyrektora chwalil, ze takie stazystki zdolne jak jeszcze nigdy! Druga opcja, laska wychowala sie bez ojca, wiesz Freud itd.

Gość gość
no wlasnie ma ojca ale rypniety ja sie bardzej martwie czy on jest zdrwoy moj maz psychicznie jest to dla mnie odrazajace a maz twierdzi ze ja wymyslam i robie problemy tam gdzie ich nie ma i jak wogole moglabym pomyslec ze on i 18 czy 17 letnie dziecko w łozu.... ona jest mlodsza od niego o 20lat w wieku naszego dziecka

Gość gość
o teraz napisalam mojemu mezowi karmie chomika moj maz i ja mamy urlop teraz stad wiem....

Gość gość
Roznica wieku nie ma nic do rzeczy, wez Pazure i te jego malo rozgarnieta Anetke :P No masakra jakas.. Ona widac zaimponowala mu swoja niewinnoscia, naiwnoscia, mlodoscia.. Teraz jeszcze trzeba, zeby on jej zaimponowal meskoscia i doswiadczeniem i samo poleci, nie bedziesz nawet wiedziala kiedy :(

Gość gość
to niech idzie psychol jeden lepiej martw sie o swoje dzieci ze mezus krzywdy im nie zrobil skoro ma pociagi do malych dzieciatek

Gość gość
akurat wg mnie autorko roznica wieku ma znaczenie miedzy 39 a 17 jest kijowo gorzej jest miedzy 39 a np. 20pare 17 to co ona mu zaoferuje kartkowke z histori kieszonkowe od rodzicow...?

Gość gość
i co on jej na tego chomika odpisal? Zaden normalny facet nie podtrzymywalby takiej infantylnej znajomosci. No, chyba, ze ma w tym jakis ukryty cel..

Gość gość
autentycznie napisał jej" zwierzeta to przyjaciele czlowieka" na co ona mu tak nie oddalabym nikomu mojego chomika jestem z nim zzyta bardzo mocno

Gość gość
o rajusiu leze i kwicze ze smiwchu... twoj maz jest sam na poziomie 17latka wspolczuje Ty kobieto nie przezywaj bo szkoda nerwow na tak zalosnego kolesia gdyby ona miala jeszcze 20 20pare ok ale nie dziecko wyrwane ze szkolnej lawki...

Gość gość
czy on wie, ze ty to wszystko czytasz? nie wstyd mu?

Gość gość
pewnie ze wie... n twierdzi ze ja robie problem tam gdzie go nie ma

Gość gość
twoj maz ma problemy z psychika normalny koles w podeszlym wieku wzial by sobie 20pare latke anie dziecko ze szkoly

Gość gość
ludzie co robic??

Gość gość
No, 17 to trochę za mało. Chomik, heh :) Ale taka rześka 22 latka - sam miód ! :)

Gość gość
A byłaś dziewicą jak się poznaliście ? Jak nie to masz odpowiedź - każdy facet po prostu wcześniej czy później musi zaliczyć dziewicę.

Gość gość
Praktykantki są na Ty z 40-letnim pracownikiem ? Ani jedna ani druga storna nie jest tym faktem skrępowana ? Bardzo dziwne, podejrzane.

Gość gość
tak bylam tak sa na ty... moj maz zrobil dzis obiad iw yslal jej zdjecie mmsem co zrobil na obiad... zaraz padne ale nie wiem czyz e zlosci czy ze smichu...

Gość gość
mieć głupiego męża, dramat :/ Pociesz się, że i ci co niby mają pozycję też czasem głupieją albo nigdy nie mądrzeją

Gość gość
ja już nie wiem czy to ja zglupialam czy to mój maz oszalal...

Gość gość
pomocy proszę o rade przejmować się czy olac?

Gość gość
olac

Gość gość
dla mnie to pedofilia. Mam 24 lata i jak mnie zaczepiaja 40-letni faceci to mnie bierze na wymioty.

Gość gość
Musisz mu powiedzieć, że czujesz się z tym źle, ale bez awantury tylko ze spokojem. Niech mąż rie postawi w Twojej sytuacji. Nie może być tak że robi co chce a Ty z tego powodu cierpisz i siedzisz cicho jakby nic się nie działo.

Gość gość
np. maz robil dziś kolacje i wyslal temu dziecku fotke z tego co ugotowal pstatnio wyslal obiad dzisiaj kolacje

Gość gość
rozmawilam już z nim a on ze ja robie problem tam gdzie go nie ma ze go posadzam o pedfili bo przecież on z nia nie rozmawia nic erotico tylko o szkole naprawdę kiedyś przechytrzyłam jego tel po kryjomu i były sms o du...pie maryny typu ladna pogoda na co mój maz odp. tak prawie wiosna ona potem mam j.polski omawiamy lekturę dziady wieczorem pisze wlasnie pisze wypracowanie z j.polskiego i pisze mu temat wypracowania

Gość gość
maz twierdzi ze to ja jestem chora psychicznie nie on bo się czepian i robie z niego pedofila

Gość gość
i ja zwatpilam bo może ja durna ze się czepiam...? może to nic takiego...? proszę orade