Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu jakiś chuj warszawiak zabil czlowieka samochodem

Polecane posty

Gość gość

nauczycie sie warszawiaki ze nie jesteście jedyni na drogach? jakiś czas temu warszawiak spowodowal wypadek w który zginal mój znajomy i jego dziewczyna. a kilka lat temu niedaleko mojego domu warszawiak (znowu!) spowodowal wypadek w którym zginely 4 osoby! wiele razy spotykam sie z wymuszaniem pierwszeństwa, wyprzedzaniem na zakazie czy wogole drastycznym lamaniem przepisów o ruchu drogowym wlasnie przez kierowców z rejestracją zaczynająca sie na WI, WW, WY itd...

Gość gość
rejestracja na W to ie znaczy od razu że warszawiak prawie każda duża firma która bierze auta w leasing ma rejestracje W. Np. taki kierownik rejonowy w Biedronce, który pracuje na Podkarpaciu też jeździ autem z rej WI

Gość gość
To byli tacy warszawiacy ja Ty . Wszyscy pedzicie do Warszawy a potem Warszawiak zabił .. To straszne dla tych rodowitych ze przez słoiki Nas rodowitych sie tak negatywnie ocenia .Masakra . !

Gość gość
co ty p***********, nie jestem warszawiakiem i nie mam zamiaru nim byc. nienawidzę warszawiaków bo maja sie za niewiadomo co. mialam styczność z warszawiakami w restauracji i wlasnie to oni są najgorszymi klientami. najbardziej sfrustrowani mieszkańcy Polski.

Gość gość
Zagladales im w dowody ?????? Zal d**e sciska ze nie mieszkasz w Wawie . Wlasnie ...nienawidzisz .To tylko o tobie swiadczy jakim jesteś czlowiekiem .

Gość gość
Pewnie jakiś krakus bo to oni nienawidzą warszawiakow .Tylko ktorych ?

Gość gość
Za granicą też chamstwo z nich wylazi, lepiej od nich z daleka

Gość gość
Warszawiacy to lalusie, którzy myślą, że są najfajniejsi, bo rzekomo pochodzą za stolicy.

Gość gość
Ci, o których mowicie, ze sa warszawiakami, na 100% nimi nie sa. Zaden rodowity warszawiak, ktorego znam nie zadziera nosa, bo nie ma powodu ani kompleksow. btw - tablica rejestracyjne o niczim nie swiadcza - 90% osob, ktore je ma NIE jest z Wwy

Gość gość
E tam, co z niej za k....a.. Ogon zamiast nóg!

Gość gość
Ci głupcy z ONR(nie mówię o tych, co wyrywali drzewka, bo oni przyjechali z jakiś wsi) są podobno warszawiakami.

Ale przynajmniej nie trzymamy zmutowanej jaszczurki w jamie pod zamkiem :classic_cool: Polacy nie dzielą się na Warszawiaków i resztę Polski tylko jak klasyk mawiał na mądrych i głupich . Kierowcy też .

Gość gość
Taaa, skromni życzliwi ludzie...... Hahaha!

Gość gość
pulchny - Przyznaj się, że żresz oscypki i kluski śląskie, takie baaardzo warszawskie potrawy.

Gość gość
Nie jestem Warszawiakiem. 3/4 ''mieszkańców'' Warszawy to SŁOIKI. Tępe ch​uje z Radomia, Grodziska, Rzeszowa i Białegostoku. Jeżdżą na wzór wschodni (jeżdżę często samochodem i widzę, że każdy, kto ładuje się na czołówkę, ma rejestrację zaczynającą się na literę 'W' i kiedy ja jadę drogą 110 km/h (choć powinienem 90 km/h) to taki skur​wysyn jeszcze mnie wyprzedza i trąbi na mnie!). Śmiejemy się z Warszafki, bo tam kierowcy jeżdżą jak w Rosji. U nas, w miejscu, które Warszawka ma TOTALNIE w d***e (zachód kraju) jeździ się w miarę kulturalnie i bezpiecznie, nawet na pasach przepuszczą. A w Warszawie? Byłem tam raz i sajgon potężny. Idioci omijają czerwone światła chodnikiem, wyprzedzają na pasach itp. TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI. I wiem, że to nie są winni żadni Warszawiacy. Winni są mieszkańcy Mazowsza, którzy mieszkają w tygodniu w Warszawie, są tam zameldowani i dzięki temu mają samochody z rejestracją "W..." i w związku z tym, że mieszkają w Warszawie, uważają, że są lepsi od innych, pokazują wszem i wobec swoją wyższość nad innymi mieszkańcami Polski. Wszystkie słoiki powinny zostać zesłane na SYBERIĘ.

Tak i kupę innych rzeczy np śledzia po kaszubsku i co tylko mi smakuje x gościu nie spinaj się tak , nie warto

Gość gość
Najgorsi są ci z Radomia.