Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evitka90inowrocław

On zaproponowal abym masrurbowala sie sama podczas seksu! Robicie tak?

Polecane posty

Gość evitka90inowrocław

Witajcie, jestem w zwiazku od 2 lat, za chwile bierzemy slub, mamy po 24 i 25on lat. Mieszkamy razem, czesto sie kochamy... Jednak ostatnio po seksie on zaproponowal mi zebym dotykala sie podczas kolejnego zblizenia... Robicie tak? Jak sie pozbyc wstydu? Co facetow w tym pociaga?

Gość gość
czasem zdarza się tak że mój facet poprosi o to, bo jak sam mówi podnieca go to, obserwuje jak to robię, i jakie są reakcje. Wstydu nie czuję, bo mogę się ładnie ułożyć (w niektórych pozycjach czuję że wyglądam brzydko) a jego podnieca mój orgazm.

Gość gość
Myślałam, że faceci za tym szaleją, ale spotkałam się jedynie z tym, że są przerażeni i skrępowani, bo czują się niepotrzebni. Ale jak ktoś to lubi to chyba nic strasznego. Ale masz się dotykać podczas, czy sama obok?

Gość gość
Jestem mezczyzna i tez tak lubię jak ktoras chce możemy popisac

Gość gragra
to chyba normalne , ze poszukuje się róznych form podniety

Gość Ritta 36
Brokeninside, spora część kobiet nie jest w stanie osiągnąć orgazmu w czasie stosunku, o ile nie jest jednocześnie pobudzana łechtaczka. Dlatego propozycja narzeczonego autorki ma sens, choć oczywiście można próbować innych rozwiązań 🖐️

Gość gragra
wiele z nas ma silniejsze orgazmy w trakcie masturbacji niz podczas 1+1

Gość gość
Mi by sie podobalo, ale tylko raz udalo mi sie namowic zone, bo ona sie nie masturbuje. Pretekstem bylo to, ze nie mialem gdzie umyc reki zeby jej zrobic dobrze i musiala sobie sama. Dla mnie to bylo super przezycie. Jak dziewczyna i tak sie masturbuje, umie to robic i lubi, to zrobic to przy partnerze to jedna z fajniejszych rzeczy na urozmaicenie seksu. A on oczywiscie tez niech tak zrobi. Wspolna masturbacja - super sprawa.

Gość irekk
uwielbiam patrzeć jak moja partnerka masturbuje się, Dla mnie mega sexi widok. Lubię wtedy obserwować jej reakcję. Lubię też być w niej kiedy sama pieści swojego skarbeczka. Kiedyś się wstydziła robić to przy mnie ale teraz jest wyluzowana i bardzo ją to podnieca. Polecam paniom, róbcie to przy swoich facetach, zobaczycie jak beda podnieceni.

Gość iilona24
kiedyś miałam opory, najzwyczajniej wstydziłam się chociaż mój wiedział, że czasami masturbuję się. Teraz traktuję masturbację jako dodatkowego powera dla siebie i dla niego bo widzę jak go to podnieca.

Gość iilona24
jak pozbyć się wstydu? wypić wspólnie szampana, delikatne światło, spokojna relaksująca muzyka i najpierw niech on delikatnie masuje twoją muszelkę a potem jak już będziesz trochę podniecona sama przejmij inicjatywę. Możesz wtedy powiedzieć pokazując jak to robisz, że tak podnieca cię najbardziej. Tylko zyskasz na tym gdyż on podpatrzy jak powinien to robić.

Gość gość
Ciekawe czy kobiety kręci widok ich faceta kiedy onanizuje się w jej obecności?

Gość gość
Ilona ty jestes ekspertka czesto tak robisz?

Gość gragra
a która z Was lubi to robic z drugą dziewczyną ?

Gość gość
Ja uwielbiam patrzeć jak moją żona się pieści wkłada paluszki, doprowadza się do szaleństwa.

Gość gość
ja robię.

Gość gość
Co teraz robisz?

Gość gragra
gosc 8.46 - ile masz lat i od jak dawna robisz to z inną dziewczyną ?

Gość iilona24
jak często to robię? hmmm 2-3 razy w miesiącu. Wiem jak to działa na mojego faceta ale nie chcę przedobrzyć. Dla mnie to też super jazda bo nie ukrywam, że moje paluszki najlepiej wiedzą jak to robić. Czasami używam wibratorka i też jest super.

Gość gosc 2014
Iilona - nie za często - ja prawie codziennie ale jestem singielką 21 lat

Gość iilona24
jesteś singielką więc rozumiem. Ja mam faceta i uprawiamy sex 3-4 razy w tygodniu.Zdarza mi się też zabawiać sama ze sobą bez faceta jak mnie najdzie nagła ochota. Robiłaś to dzisiaj??

Gość gosc 2014
Iilona- dzisiaj jeszcze nie ale cały dzien przede mną i nie wykluczam, ze zrobię to wkrotce bo jestem jednak trochę juz podniecona

Gość iilona24
do gosc 2014 też mnie trochę bierze ale nie ma przy mnie faceta.

Gość gosc 2014
Iilona- te rozmówki potrafią podniecić - sama nie dasz rady ? ja chetnie

Gość iilona24
pewnie że dam radę. Powiedz a masturbowałaś się kiedyś przy innej kobiecie? przeczytałam tutaj o takiej możliwości i o dziwo trochę mnie to ruszyło, jestem hetero

Gość iilona24
gosc 2014 Jesteś?

Gość gosc 2014
Iilona - było to od dawna moja fantazją i udało mi się. Poznałam dziewczynę- tez hetero- ktora miala te same ciagoty i spotykamy się czasami i doszlysmy do wniosku, ze sprawia nam to ogromną frajdę- cudowne orgazmy

Gość iilona24
gosc 2014 może jesteś bi? sama się dziwię bo jestem hetero a czasem nachodziły mnie myśli o spotkaniu z inną kobietą. Jestem w stałym związku więc to nie takie proste ale kręci mnie to czasem. Ciekawa jestem czy dotykacie się wspólnie czy tylko pieścicie się w swojej obecności? Mnie nigdy nie dotykała tam inna kobieta, nie wiem jakie to uczucie

Gość gosc 2014
jestem hetero jak sadzę ale byc moze w głębi tkwi we mnie cos z les- nigdy jednak nie kochalam sie z kobietą- my patrzymy na siebie bez dotykania i jest to tak cudowne, ze powtarzamy kilka razy. Nie wiem, moze kiedys dojdzie do czegoś wiecej ale chwilowo to nam wystarcza