Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evitka90inowrocław

On zaproponowal abym masrurbowala sie sama podczas seksu! Robicie tak?

Polecane posty

Gość iilona24
kilka lat temu miałam sen w którym śniłam, że będąc nad morzem dopadła mnie piękna dziewczyna, zdarła ze mnie ubranie i zaczęła mnie ręką i językiem pieścić łechtaczkę i przeżyłam orgazm. Budzę się i ten orgazm był, byłam wilgotna.

Gość gosc 2014
tez nie raz budzę się mokra i wtedy juz w realu sprawiam sobie przyjemnośc

Gość iilona24
gosc 2014 nie czujecie skrępowania? jednak to bardzo intymna sytuacja , nie jesteście parą, a może to pomaga mieć lepszy orgazm? kiedyś bym chciała spróbować

Gość iilona24
używacie gadżetów czy tylko paluszki?

Gość gosc 2014
owszem z poczatku byłyśmy spięte ale teraz to juz luz- to cudowne patrzec drugiej głeboko w oczy i widziec jak szczytuje

Gość iilona24
kurde nakręciłaś mnie

Gość gosc 2014
w sumie to miłe, bo ja tez jestem juz mocno rozpalona i chyba zrobie to teraz

Gość iilona24
no miłe ale chciałam zatrzymać całą chęć dla mojego. A co tam, ulżymy sobie? chacha

Gość iilona24
robisz to? jak? rozbierasz się do naga bo ja muszę wtedy być całkiem naga i zakładam uda na poręcze fotela i wtedy

Gość gosc 2014
roznie -teraz jestem w domu i mogę zdjąc szorty majtki i stanik. polozę sie na wersalce. czasami na uczelni umykam do ubikacji, juz sie rozebralam.............

Gość iilona24
hi hi ja też jestem nago bo tak najbardziej mnie podnieca , muszę to zrobić chociaż mi głupio. Napaliłam się jak małolata , wczoraj goliłam swojąmyszkę więc jestem gładka jak dupcia niemowlaka echh

Gość gosc 2014
ja jestem owlosiona i bardzo mi to odpwiada- ta wilgoć wloskow jest bardzo podniecajaca

Gość iilona24
każda z nas inna i co innego lubi, mój partner woli jak jestem tam gładka, on zresztą też goli jajeczka, ma tylko u góry nad ptaszkiem ale też skrócone. Wyobrażam sobie, że to on mnie dotyka uuuuuu........

Gość gość
gosc 2014.....a może teraz cie dotknę?:)

Gość gosc 2014
nie daję sie dotykac zwlaszcza nieznajomym

Gość gość
iilona24:) to może Ilonka bo jest ładnie ogolona:)

Gość gość
pokaz masturbacji dla męża lub partnera - bardzo fajna sprawa, dla obydwojga. Kiedyś mąż postawił sprawę - że to mój obowiązek. Przed pierwszym razem się cykałam nie mniej niż przed utratą cnoty. Ale w końcu - fajne emocjonujące wyjście, powrót do domu, wtedy jeszcze drink i komunikat - dzisiaj ! Potem posadził mnie na fotelu naprzeciw siebie, na początek przywiązał mi nogi do fotela - szeroko rozsunięte i włączył nastrojową muzykę zasiadając naprzeciw z drinkiem w ręku. cóż byłó robić ...

Gość iilona24
piękna sprawa dla faceta. Ciekawe gdybyś ty zażyczyła sobie aby na twoich oczach on onanizował się , to czy by nie wymiękł?

Gość on34
kwestia akceptacji. moja mi powiedziała ze mogę się masturbować przy niej i czasami tez o to prosi wtedy kończę na jej piersiach lub brzuszku, ona czasami przy mnie tez sie masturbuje. Początkowo się krępowałem i ona równiez ale teraz jest fajnie czasami tak sie zadowolić bez krępacji

Gość iilona24
ja to robię i mój facet też. Na początku krępowałam się bo to taka bardzo intymna sfera ale teraz nawet mnie kręci to szczególnie jak widzę jak sięon podnieca patrząc na mnie jak się pieszczę a potem na odlot. Piekna sprawa

Gość iilona24
gosc 2014 Jesteś??

Gość gość
kto to jest gosc 2014 ?

Gość iilona24
dziewczyna

Gość gość
witam, ja bym chciał choć raz onanizować się w obecności zony ale obawiam się bo ona jest hmmmm pruderyjna i mogła by mnie negatywnie odebrać. Piszcie kobiety jakie jest wasze zdanie w tym temacie

Gość gość
??

Gość gość
??

Gość gość
witam, ja bym chciał choć raz onanizować się w obecności zony ale obawiam się bo ona jest hmmmm pruderyjna i mogła by mnie negatywnie odebrać. Piszcie kobiety jakie jest wasze zdanie w tym temacie

Gość gość
normalne zachowanie. poczytaj chociazby wpisy na blog ja i moja pielęgniarka :) oni rownie czesto uprawiaja sex co masturbuja sie w wlasnej obecnosci :) ja z moim takze to robie