Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam szanse u swojego psychiatry przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

? jak ostatnio u niego bylam i w odpowiedzi na jego pytanie "co by musialo sie stac zeby byla pani szczesliwa" zazartowalam ze "nie wiem,chyba musialbym byc mloda piekna i bogata"" on odpowiedzial ze "nie wiem jak z trzecia sprawa ale z dwoma pierwszymi daje pani rade" chcialabym go poderwac ale nie wiem jak

Gość gość
on ma takich jak ty na pęczki, żalosna idiotko

Gość gość
mysle ze nie masz u niego zadnych szans, jako ze jest twoim psychiatra czyli wie o twoich problemach psychicznych :O

Gość gość
ale nie musisz mnie obrazac :P myslisz ze romansuje z wieloma pacjentkami czy wlasnie wrecz przeciwnie co druga sie w nim zakochuje ale on ma togdzies?:p wie o moich problemach ale co z tego kazdy je ma :P tylko pytanie czy powiedzial tak bo naprawde jestem ladna i mu sie podobam czy powiedzial tak zeby mnie pocieszyc co mogloby pozytywnie wplynac na przebieg leczenia ? co obstawiacie?

Gość gość
up

Gość gość
a sama jak sie oceniasz?

Gość gość
ja oceniam sie tak 5/10 niestety :O zludne me nadzieje pewnie:P ale szkoda bo fajny z niego facet no chyba ze poza praca jest zupelnie inny a w gabinecie wchodzi w role ;p

Gość gość
wiesz, nie napalaj sie tak bo byc moze on ma zone lub dziewczyne. ale to mile co mowi. mozesz z nim flirtowac ale nie angazuj sie za bardzo ze swojej strony, no chyba ze on wykaze inicjatywe, ale watpie, bo etyka lekarska mu nie pozwala kontaktow innych niz lekarz pacjent z toba wlasnie jako pacjentka. ale mimo wszystko zycze powodzenia no i zdrowia:)

Gość gość
Obstawiam, że tak "przetrzymuje" swoje pacjentki. Trzeba zarabiac

Gość gość
2014-03-13 20:36:18 racja nie przyuważylam czy ma obrączke ;) zrobie to nastepnym razem :] ale kolejna wizyta dopiero za 2 mce a juz tesknie hehe ;) tylko totalnie nie wiem jak wplesc flirt w pomiedzy nasze nawijanie o mojej depresji :O co moge powiedziec macie jakies pomysly? 2014-03-13 20:37:43 przetrzymuje? nie place mu za godziny :P no chyba ze masz na mysli kolejne wizyty? kurcze ale z drugiej strony gdzie tych fajnych facetow poznawac? na dyskotekach?... na ktore i tak rzadko chodze typowi "r****cze", na ulicy jakos specjalnie nikt za mna nie biega;] od ponad 2 lat jestem sama :[ nie tak dawno komplementy prawil mi sprzedawca drzwi stojac w drzwiach ;] -fajny, ale tez zwalilam to na to ze taka jego taktyka sprzedazy :O sama juz nie wiem :P

Gość gość
a moze masz zanizona samoocene. wcale nie jestes 5/10 tylko wiecej a tego nie widzisz. zaryzykuj. nic nie stracisz. :)

Gość gość
nie przejmuj sie autorko, to żałosne samotne blerwy sie tak bulwersują dlatego że jakieś facet, psychiatra ci sie podoba :D tak samo jest na tematach gdzie kobiecie podoba sie lekarz, spróbuj z nim poflirtować a może sie coś uda ;) trzymam kciuki

Gość gość
jeszcze nie wiem jak ale moze przy nastepnej wizycie cos podzialam :P dzieki dziewczyny za powiew optymizmu 🌼