Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakas wrozka chciałabym by ktos mi powrozyl

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu jakaś wróżka ? chciałabym by ktoś mi powróżył ;-) nigdy jeszcze nie korzystałam z takich usług.

Gość gość
nie jestem wykfalikowaną wróżką, stawiam karty, bo potrafię, jak chcesz pytaj, prosze o date urodzenia kolor włosów

Gość gość
17.06.1978 blond Czy wszystko mi sie poukłada?

Gość gość
02.03.1994 szatynka naturalny kolor jasny brąz ale farbuje na czekoladowy. Chciałabym się dowiedzieć, jak mi się poukłada w miłości ? może znajdę jakiegoś czarnoskórego ? ;) pytam poważnie

Gość gość
nie wierze ze sa idiotki ktore daly sie nabrac na kolor wlosow :O

Gość Autorkaciemnookaszatynka
więc jak?

Gość gość
17.06.1978 blond Czy wszystko mi sie poukłada? są problemy zawodowe, ale również partnerskie, nieufność wobec drugiej osobyz twojej strony, jestes zbyt wrazliwą osobą...zaraz dalej

Gość gość
nie wiem czy dam radę dalej czytac z kart, bo już trzecie osoby mnie demotywują...ja to robię z zamiłowania, a kolor włosów przy rozkladzie zwykłych kart jest istotny, bo wskazuje daną osobę..

To się jednak nie doczekam ? :-O

Gość gość
17.06.1978 blond Czy wszystko mi sie poukłada? są problemy zawodowe, ale również partnerskie, nieufność wobec drugiej osobyz twojej strony, jestes zbyt wrazliwą osobą...zaraz dalej Napisz coś więcej proszę

Gość gość
poukłada się napewno, to zależy w wiekszości od ciebie, jak podejdziesz do problemu, widac koniecznosc rozpoczecie czegos od początku..Jestes rozdarta, ale musisz sprostac wyzwaniu, masz silną wolę. Napisz prosze co myslisz na temat moich kart, jest to dla mnie wazne.....

Droga wróżko dlaczego odpowiadasz tylko na pytanie blondynki?! przecież to ja założyłam temat i mnie pierwszej powinnaś...proszęęęęęę :-O

Gość gość
19,09,1995 wlosy - ciemny blond czy mój chłopak nadal mnie kocha ?

Gość gość
poukłada się napewno, to zależy w wiekszości od ciebie, jak podejdziesz do problemu, widac koniecznosc rozpoczecie czegos od początku..Jestes rozdarta, ale musisz sprostac wyzwaniu, masz silną wolę. Napisz prosze co myslisz na temat moich kart, jest to dla mnie wazne..... Niewiem jak to robisz bo się na tym nie znam a w dodatku ty nie znasz mnie. Napisałaś prawdę o mnie, wszystko się zgadza i znalazłam się na "zakręcie" zrobię wszystko aby było ok.

Gość gość
ciemny blond- widzę negatywną energie jest jakaś kobieta obok niego brunetka ta miłość powoli się wypala ale poznasz kogoś z ludu germanskiego

Gość gość
cieszę się, że kolejna osoba potwierdxa,że potrafię "wróżyc", jak chcesz zadaj mi jeszcze jedno pytanie, życzę ci pomyślności!!!wiary!!!!wszystko się ułoży!!

Gość gość
ciemny blond- widzę negatywną energie jest jakaś kobieta obok niego brunetka ta miłość powoli się wypala ale poznasz kogoś z ludu germanskiego możesz powiedzieć coś więcej o tej kobiecie ? czy ta miłość przetrwa? czy on mnie zostawi ?

Gość gość
ciemny blond-podszywacz, nie wrózyłam

Gość gość
jej imię zaczyna się na literę "M" jak już pisałam ta miłość się kończy już cię zdradza z nią

Gość gość
a moglabyś mi powróżyć ? proszę.. to dla mnie bardzo ważne ;(

Gość gość
ten u góry to podszyw ludzię dlaczego utrudniacie mi pracę ciemny blond już ci wróżyłam

Gość gość
jeśli komus zalezy to prosze podac gg, tu się nie da wróżyc, zawsze jakas wredna osoba się znajdzie

Gość gość
nie wiem juz komu tu wierzyc.. ;<

Gość gość
ciemny blond - 36374615 zapraszam

Gość gość
osoba która sie pode mnie podszywa nazywa moje wróżenie pracą? absurd to nie praca, to moje hobby!!!! ja prosiłam o gg jesli komus zalezy , za 10 min mnie tu już nie ma, choć z przyjemnością komuś bym powróżyła

Gość gość
znowu podszyw nie podałam gg

Gość gość
wróżko odpiszesz mi na gg ? ( 36374615)

Gość gość
a moglabyś mi powróżyć ? proszę.. to dla mnie bardzo ważne ;( proszę o pyt i kolor włosów, nawet jesli ktos sie podszyje to sama wyczujesz gdzie w dodpowiedzi, której leży prawda

Gość gość
?