Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość araucaria

kupujemy domek:o) kto jeszcze?

Polecane posty

Gość araucaria

maly ale swoj i dzialka 800qm:o) juz sie cieszymy na remontowanie i swoj kacik! kto z Was jeszcze kupuje w najblizszym czasie dom albo wlasnie kupil?

Gość araucaria
i wreszcie wyprowadzimy sie z mieszkania, w ktorym teraz mieszkamy! bardzo je lubimy ale nie jest nasze a zynsz placimy gburowatemu wynajemcy i wreszcie za 3 mce nie przelejemy mu ani centa!

Gość gość
Myśmy kupili. Jestem wniebowięta! Nasze 4 kąty, udekorowane jak my lubimy, ogródek, kwiaty, kwiaty i jeszcze raz kwiaty! I.... ta cisza! Ogniska wieczorami, smażone kiełbaski i nas 2-je i pół (pies :-) ) RAJ na Ziemi!

Zawsze mieszkałem w domu. Mieszkanie w bloku uważam za koszmar. Walka o miejsce parkingowe nie mówiąc o takim luksusie jak garaż za co trzeba dodatkowo płacić . Ponadto - siadasz w fotelu w ogródku z laptopem na kolanach i pracujesz a obok smaży się na grillu karkówka a w lodówce chłodzi się browarek. Wychodzisz na trawnik a na nim nie ma psich odchodów :D . Nie mówiąc o tak oczywistych rzeczach jak to ,że do snu nie kołysze cie melodia spuszczanej wody w sraczu przez sąsiada i nie czuć zapachu smażonych kotletów i kapuchy od pani Heni z piętra. Blokowiska to takie kołchozy dla biedoty . Czasem jest to kołchoz dla ludzi o większych dochodach - wtedy zwany jest szumnie apartomentowcem :classic_cool:

Gość gość
nieeeee, nazywa się penthouse (condominium jest zbyt "ubożne")

Gość gość
Ja se namiot kupie bo na chacjende mie niestac:-)