Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moze ktos policzyc mi kalorie

Polecane posty

Gość gość

1sniadanie: garsc musli, 12 kulek winogron, grejfrut i pol jogurtu, kawa z cukrem 2 sniadanie: 1sliwka , 4 kulki winogron Obiad: salata z 10 krewetkami papryka surowa, sosem czosnkowym zrobionym z jogurtu naturalnego kolacja salatka owocowa

Gość gość
salatka owocowa zlozona z 6 kulek winogron , 2 moreli z puszki, gruszki calej jednej, pol grejfruta

Gość gość
i bylo jeszcze pol jablka

Gość gość
powinnas sie leczyc na glowe :-( jesz moze 1/5 kalorii tego co twoj organizm potrzebuje, do tego malo jakichkolwiek wartosci odzywczych... przejdz na porzadna diete, a to co teraz robisz to rozboj na swoim wlasnym organizmie !

Gość gość
Przestań k****a liczyć te z****** kalorie....goowno ci to da. Żeby schudnąć trzeba się ruszać...chodzić...biegać....ćwiczyć....pocić się k****a i wtedy to goowno yebane jakim jest tłuszcz odparuje.....predzej czy pozniej a nie od zarcia goowien typu musli,serki i inne goowna.....inny s**t. Ch*j w doope chińcom i dietom.

Gość gość
[przejdz na porzadna diete, a to co teraz robisz to rozboj na swoim wlasnym organizmie!] c c Zadna dieta nic nie da bez ruchu....przestancie sie oszukiwac.

Gość gość
mam ruch w pracy, bo wykonuje prace fizyczna i wcale nie zartuje, mam do zrzucenia 25 kg

Gość gość
tak, juz od 3 tygodni

Gość gość
szczerze to czuje swietnie i malo tego korzystam jeszcze z pasa z sauna

Gość gość
jestem zdeterminowana zeby do lata to zrzucic

życzę Ci jak najlepiej, ale to Ci się może dopiero odbić na zdrowiu w przyszłości... wycieńczysz organizm i tyle :(

Gość gość
Rozciągam właśnie POślady i delikatnie przybliżam się je do monitora. To dla was. Pijcie z tego źródła rozkoszy.....wiem,że bardzo chcecie tego dostąpić....pijcie.:classic_cool: