Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja nienawidze Polakow !!!

Polecane posty

Gość gość

j***** tępy narod, 3/4 to nic nie warte gowno. Widze to na codzien, nawet wsrod dalszej rodzinie. Zazdroszczą mi i nienawidzą, bo pochodze z biednego domu a wyszedlem na ludzi i sie dorobiłem, wg nich na oszustwach i przekretach. Typowe dla polaczkow, zyją jak larwy n kredytach i uwazają, ze kazdy tak powinien :D

Gość gość
No, ty jesteś lepszy, wyzywając innych od g/ó/w/i/e/n... Kasa to nie wszystko, brakuje ci klasy.

Gość gość
mnie tez dobija ta mentalność:o

Gość gość
Uważaj, żebyś się tą nienawiścią nie zadławił.

Gość gość
Wyszedłeś na ludzi, tak uważasz? A ja widzę, że jedynie masz więcej pieniędzy, lecz reszta leży i kwiczy.

Gość gość
bo kwicza, polacy to naród cwaniaków.Każdy ponad już zawiść.I niech się dławią.ich wybór

Gość Elska Nomnuk
Skąd w was takie zacięcie matematyczne? Jak wy dokonujecie tych wszystkich wyliczeń statystycznych? 3/4 polaków, albo 90% społeczeństwa i takie inne gówna...Domorośli matematycy od siedmiu boleści🖐️

Gość gość
Jebnij się dekiel autorze, zrób zwrot ( na wschód albo na zachód ) i w*********j !

Gość gość
też cię kocham gratujulę sukcesu, życzę dalszych w przyszłości i nie, nie chcę nic w zamian :) salem alejkum

Gość gość
Nienawiść to emocje właściwe idiotom i frustratom. Człowiek psychicznie zrównoważony i inteligentny ocenia zagrożenie płynące ze strony niechętnych mu ludzi i w sposób racjonalny stara się je zneutralizować lub ignoruje, jeśli to nic więcej niż tylko negatywne nastawienie. Nawet małe dzieci wiedza, że nie każdy będzie ich podziwiał, wspierał i będzie im życzliwy.

Gość Dźamerykanin cy co Englisz
Wyszedłem na ludzi - bardzo trafne określenie swojej osobowości.. Dorobiłem się- czego się dorobiłeś?/ Dzieci, garba czy pieniędzy jak Ty to określasz ?

Gość gość
wyszedlem na ludzi... mam pistolet :P

Gość gość84
A na jakiej zasadzie się dorobiłeś i kto tam Ci strasznie zazdrości?

Gość gość
ale niestety to prawda, tutaj jak komus sie powiodlo to od razu gadaja, ze "uczciwie to on sie pewnie nie dorobil" A sami nie robia nic aby polepszyc swoj byt, nie tylko materialny.

Gość szeregowy czereśniak
kostek. Dorobiłeś się? Ja też się dorobiłem. Ale ważniejsza jest klasa. Tobie tej klasy brak. Mam dwóch synów w wieku poborowym. W razie czego, kogo mają bronić, przelewać krew i ginąć? Za tych co nienawidzą POLACZKÓW? s********j więc z tego kraju. Won mi z mojej ojczyzny.

WON. tacy jak ty,Polskę sprzedali.

won.

Gość gość
szeregowy czereśniak - kolejny ksiądz i jego ''synowie'' ktorych wali w d**e po mszy :D

Gość jasiowędrowniczek
Ty też wypiżdżaj gościu . Polska nie pasi ? W Wietnamie trzeba ryż na kolanach sadzić .

18.53. Jak dla mnie,jesteś śmieciem. To ja, dwa najlepsze lata swojego życia, zamiast korzystać z życia, spędziłem w kamaszach. Ty śmieciu śmiesz moje dzieci nazywać bękartami księdza? Sam jesteś c***a wart. Dla takich te polaczki mają łeb nadstawiać?

Gość gość
Hehehe zabawne, bo nienawidzisz też siebie w końcu jesteś Polakiem. Nienawidzisz swoich rodziców itd. Niezła logika :D

Gość gość
ten ch*j autor sam nie wie kim jest. Niemniecko-rusko-żydokomuszym polaczkiem. Najeżdża na polaków,a sam rzyga nienawiścią do innych. Wypad gnoju

Gość gość
ale sie Polaczki bulwersuja hehe :-P Az milo patrzec :-D

Gość gość
taki cwaniaczek jesteí? Tak się składa że w pół godziny mogę znać twój adres. Jeśli chcesz, to te polaczki cię odwiedzą okazując ci naszą gościnność gnoju.