Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndrzejowiczAndrzejjj

Jakas masakra

Polecane posty

Ciagle jej cos nie pasuje, notorycznie sie czepia! Dzis doszla do wniosku ze chyba mi malo zalezy. Dziewczyna jest chora, przejezdzalem niedaleko jej i pomyslalem ze kupie jej cos do jedzenia. Wczesniej powiedzialem ze jej przywioze jedzenie, bedac u niej za 30 min dzwonie i mowie ze bede za 30 minut a ona mowi ze nie musisz, mowie ze bede a ona znowu ze nie trzeba az powiedziala ze nie powinienem przyjezdzac. Ok odpuscilem jak tak powiedziala a co ona mowi? Ze powinienem byl przyjechac! No i doszla do genialnego wniosku, chcialem przywiesc jej jedzenie i lekarstwa tylko dlatego ze tak powinno sie robic. Watpi ze zrobilem to "sam z siebie". Szlak mnie trafi zawsze cos

Gość gość
próbuje cię na swój kobiecy sposób "przecwelić" tzn. zrobić z Ciebie pantofla. Wyjaśnij to z nią na poważnie, a jak się nie da to zwiewaj,no chyba że to twoja żona i masz z nią dzieci, ale jak tak to współczuję ci takiej zimnej albo głupiej laski.

To moja dziewczyna, ma ona 22 lata. Staram sie a jej ciagle malo, tak naprawde to bardzo rzadko jej cos pasuje.

Gość gość
To jest typ tzw " zaklinaczka rzeczywistości" czyli czarodziejka albo jak kto woli czarownica. Rób swoje w końcu wymięknie.

Zaraz to chyba ja wymiekne od tego wszystkiego...

Gość gość
no jezus maria, czego nie rozumiesz jej chodzi o to, ze gdyby ci zalezalo to bys przyjechal ona nie powie ci zebys przyjechal, bo nie chce cie o nic prosic masz to robic sam z siebie, dlatego ze chcesz, kochasz ja, bla bla bla, a nie dlatego ze wypada czy bo ona chce

pamiętaj, że jeśli kobieta mówi ci - nie musisz tego robić, zrobisz jak zechcesz, to pod żadnym pozorem nie rób, jak zechcesz ;)

Gość zenek123456789
Rób jak serce ci podpowiada a nie uszy. Ot cała tajemnica babowa.