Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci się nie myją. Takie są fakty

Polecane posty

Gość gość

Ostatnie badania Państwowego Zakładu Higieny badania z 2006 roku wykazały, że co czwarty polski mężczyzna nie myje się. Szczególnie słabo z higieną jest u panów po 40-tym roku życia, co na pewno wiedzą i poczuły wszystkie kobiety korzystające z miejskiej komunikacji. Według polskiego mężczyzny dbanie o siebie ogranicza się do codziennego golenia rano i mycia zębów raz dziennie. Do tego dochodzi zmienianie bielizny co kilka dni i kąpiel raz w tygodniu. Niekiedy prysznic w tzw. międzyczasie. Mycie rąk, którego uczy się małe dzieci jeszcze w przedszkolu, jest obce 60 procentom panów. Jeśli już, opłukują dłonie wodą, bez mydła, więc bakterie i tak zostają na dłoniach. Nie daj Boże, spotkać potem taki uścisk dłoni. Oczywiście deska klozetowa świeci otworem po wizycie takiego pana w toalecie bez pisuaru. W dalszym ciągu panowie nie dbają o higienę intymną. Nie rozumieją, że nie biorąc porządnego prysznica z użyciem antybakteryjnych środków czystości, hodują miliony bakterii żerujących na ich spoconych okolicach intymnych. A wystarczy przemyć te miejsca nawilżonymi chusteczkami czy używać talku dla niemowląt, żeby powstrzymać rozwój bakterii i nieprzyjemny zapach.

Gość BrzydkaOna
mój mąż się myje:-/ ale fakt nie jest Polakiem;]

Nie wiem skąd te dane pochodzą. Były robione na miejscowej żulerni , stojącej pod budką z piwem?

Gość gość
mój facet sie myje, a jest Polakiem :) Nie uogólniaj.

Gość gość
sporo się jednak nie myje,bo śmierdzą ze heja

Gość gość
Jak to? Ja sie kapie zawsze w sobote!

Gość gość
a 6 dni to co?wietrzenie tylko?

Gość gość
Mam facetów w domu krórzy sie myją codziennie a nawet 2 razy dziennie ,wiec nie jest tak żle w tym naszym kraju . Moge powiedziec szczerze ze z moich obserwacji jest bardzo duza dysproporcja w tym względzie miedzy miastem a wsią na nie korzyśc wsi .Szczególnie jesli chodzi o panów starszych . Nie zapominajmy ze do miast coraz wiecej przeprowadza sie ludzi którzy wychowali sie na wsiach ..