Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna laska ze stolicy

Znalazlam sponsora i jestem naprawde zaskoczona

Polecane posty

Szukalam dosc dlugo kogos odpowiedniego, spotkalam sie z kilkoma, ale albo nie bylo ich stac na moje warunki albo chcieli seksu na ktory ja bym sie nie mogla zgodzic. W koncu znalzlam takiego, ktory ma pieniadze i podchodzi do takiej znajomosci jak i ja. Myslalam, ze bede sie z tym czula fatalnie i bede miala obrzydzenie do takiego seksu. Ale nic z tych rzeczy:) On jest mily, kulturalny, w lozku dba o moje potrzeby, poza seksem tez mamy wiele tematow. Ta znajomosc nie opiera sie tylko na seksie i kasie. Naprawde jesli ktos nie chce sie wiazac a chce zarobic sobie troche to jest to swietne rozwiazanie. Tylko trzeba umiec znalezc odpowiedniego mezczyzne:)

Gość kobieta to ładne opakowanie
Do czego to doszło, że już nawet d***** mają wymagania i kaprysy XD.

Gość gość
Ale czy jesteś zaskoczona? Że k******o weszło ci już w nawyk?

Gość gość
jak swiat dlugo istnieje tak k******o od zarania bylo karane przez matke nature srogimi konsekwencjami jak kiła przy ktorej k***y i k****arze gnili na zywca zamieniajac sie w rozpadliny miesne wyjace z bolu i zdychajace przez pol roku w konwulsjach. tak dzis kiedy na nieszczescie kile udalo sie zwalczac mamy kochany hiv, hcv i brodawczaka ktorych zwalczyc nie mozna :) byc moze twoja buta i pycha i poczucie wyzszosci za popuszczanie o******cy zostanie ukarane tym ze za pare lat bedziesz wymieniac watrobe i zrec immunosupresanty lub walczyc z rakiem szyjki macicy na onkologii- taka mala kara za KURESTVO i gloryfikacje tego :)

zaskoczna tym, ze moze to byc fajna znajomosc:) hehe smieszne te wywody o karaniu, a w o***t to moze ty sie dajesz ladowac, ale na pewno nie ja. Nie mierz innych swoja miara

Teraz napiszę Ci całą prawdę o Tobie. Jesteś do niczego nie nadającą się k*rwą, która sama nie potrafi na siebie zarobić, leniwą, tchórzliwą i arogancką. Przyzwoity facet nie splunie potem na kobietę, która wchodziła w takie układy. Należysz już do patologii i jesteś osobą, którą każdy człowiek na poziomie pogardzi.

Teraz napiszę Ci całą prawdę o Tobie. Jesteś do niczego nie nadającą się k*rwą, która sama nie potrafi na siebie zarobić, leniwą, tchórzliwą i arogancką. Przyzwoity facet nie splunie potem na kobietę, która wchodziła w takie układy. Należysz już do patologii i jesteś osobą, którą każdy człowiek na poziomie pogardzi.

teraz ja ci napisze pewna prawde: mam w******* co ty myslisz na moj temat:D Twoj szacunek mi niepotrzebny a twoja opinia mi zwisa.

Gość niezazdrosna
swoja droga zawsze zastanawialam sie czy by miec sponsora trzeba byc mega chuda, wymalowana lasia, czy normalne naturalne ( i nie mowie tu o wlochach pod pachami), szczuple, ale nie chude kobitki tez maja wziecie?