Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się na niej zemścić?

Polecane posty

Gość gość

Opiszę Wam moją sytuację. Jestem z facetem od 10 mies. Jego młodszy 36 letni brat,poznał 23 letnią gówniarę przez net, której od początku nie polubiłam. Ja mam 37 lat. Mój facet 42. Mieliśmy wspólną Wigilię, poslałam jej kilka groźnych spojrzeń, ignorowałam, wcinałam się w zdanie. Mój facet przeciwnie, cały czas gapił się w jej cycki i grubą doope. Na urodzinach mojego faceta przywitałam się ze wszystkimi tylko nie z nią. Po prostu chciałąbym,żeby ona zniknęła. Nienawidzę jej. Jego brat powinien spotykać się z kimś innym. To jest jakaś patologia po debilnych (polonistycznych)studiach. Mieszkamy za granicą. (ona nie),więc wpada na weekendy. Wyobraźcie sobie co ona zrobiła. Powiedziała do swojego faceta, że ja na Wigilii jej ubliżyłam jak byłyśmy same( to bzdura), byłam niemiła,ale nie ubiżyłam jej. Nigdy nie byłyśmy same. Jej facet powiedział mojemu to dopiero teraz, po urodzinach. Mój TŻ aby sprawdzić mnie,zadzwonil i zaproponowal wakacje we 4(nie wiedzialam o jej klamstwie jeszcze) wiec powiedzialam,ze niema mowy, ze nie chce z nia spedzac czasu itp. Moj facet jest na mnie wściekły,jak mogłam tą bidulkę tak potraktować, ubliżyć, byc niemila, nie przywitac się ojojoj, a ta suczka zaciera ręce. Zapewne na mojego faceta ,bo jej jest beznadziejny i udaje zakochaną. Błagam, muszę odzyskac jego uczucia. Ja mam prawo jej nie lubic,ale nigdy nie zachowalam sie az tak nie fair. Jak mogę się na niej zemścić?

Gość gość
Myslalam,zeby skojarzyc jej facteta z moja kolezanka,ale to nie przejdzie. Moze zaplacic jakiejs pannie,zeby go uwiodla?. On byl moim kumplem, a teraz mnie unika. Powiedziala np, ze nie idzie na piwo z moim i swoim facetem,bo lepiej,ze by pogadali w meskim gronie. Pojechalam wiec do swoich rodzicow. A ona na tym piwie byla. Czuje,ze ona cos chce od mojego faceta

Gość gość
Ale za co Ty się chcesz mściś na tej dziewczynie? Przecież ona Ci nic nie zrobiła, a Ty masz guzik do wybierania partnerek dorosłemy bratu faceta! Opanuj się, bo robisz z siebie idiotkę :D

Gość gość
cwana małolatka,napewno atrakcyjniejsza,mlodsza i z tego co widzę niegłupia;). Dobrze Ci tak, a jedyna patologia jestes chyba ty. Fakt zachowala się nie fair,ale cos mi sie nie wydaje,ze bylas taka swieta przy niej.

chce ci uwieść misia a biedaczek nie ma rozumu i musisz temu zapobiec? lepiej nim się zajmij, bo jest nie w porządku, skoro ogląda się na inne kobiety

Gość gość
zrobiła, oklamala wszystkich,ze jej ublizylm jak bylysmy same. Co jest bzdurą. Przysięgam. A moj facet sprowokowal mnie tymi wakacjami, urodziny i to,ze ja olalam i niestety jak to poskladal do kupy to wygladam na sooke. Blagam,co moge zrobic.

Gość gość
za długie skróć do jednego słowa 🖐️

Gość gość
Nie wiem czy ona chce go uwiesc, po prostu ja jej nie toleruje. Zanim sie pojawila kumplowalam sie z jego bratem.Staramy sie o dziecko z partnerem. Jej klamstwo to byla desperacja. Jak moge jej zaszkodzic?

Gość gość
Poza tym ze jest atrakcyjna i młodsza, to co ci faktycznie zrobiła. Z twojego opisu wynika ze to ty zachowujesz się jakbyś miała atak wścieklizny. Dlaczego tak na nią reagujesz?

Gość gość
napisalam do niej na fb, dlaczego wymyslila tą brednie, ponoc ja wyzwalam. A ona udaje niewiniatko i pisze,ze ja wyzwalam i ,ze chyba mam luki w pamieci. Chcialam pokazac rozmowe facetowi, dlatego zapytalam czemu sie tak zachowala i ,ze sklamala i jak sie przyzna to zapomnimy o sprawie

Gość gość
Skoro ty masz 37 lat , to dlaczego zachowujesz się jakbyś miała 12. Przestań tak pajacować bo twój facet pomyśli że jesteś nienormalna. Dlaczego ona Cię tak wk*****, i dlaczego ją szykanowałaś od początki. Zemściła się za twoje, jawne okazywanie wrogości. Ale dlaczego ty zaczęłaś ta wojnę?

Gość gość
Ja powiem czemu. Bo zobaczyla jak wściekła, podstarzała suka mierzy ją wzrokiem, więc uznała, że prędzej czy później zaatakuje, a więc była pierwsza. Czym sobie zasluzyla na taie traktowanie? chcialas byc krolowa w rodzinie,czy jak? Mam nadzieje,ze facet przejrzy na oczy. Ona zachowala sie nie fair, ale jej zagrywka byla zapewne odpowiedzia na twoje prowokacje,ktore byly jeszcze gorsze,bo bez powodu od poczatku jej nienawidzisz. teraz masz powod:)

Gość gość
bo bylam po ludzku zazdrosna, wcześniej mialam uwage mojego faceta i jego brata, lubil mnie. Odkad z ta suka zaczal to sie do mnie nie odzywa. Przyjal zaproszenie na fb po 2 tyg.

Gość gość
Powiedz facetowi, że ona się mści, bo ją widziałaś z jakimiś innymi facetami, albo Twoi znajomi ją widzieli. I dlatego tak knuje.

Gość gość
ale ona mieszka w PL. Jak moglam ja widziec?

Gość gość
To jedź jej bronią, że cię wyzywa itp, albo, że ma jakiegoś syfa od innego, jak lubicie błoto obie.

Gość gość
Dziewczyno, przeczytaj sama co piszesz. Chcesz mieć 2 braci dla siebie. Mało tego , gdybym ja była tak przyjęta w ,,rodzinie,,przez inna obca kobietę , to oj mogłabym Ci naprawdę współczuć. Oprócz tego że jest młodsza i pewnie milsza od Ciebie , to nic Ci nie zrobiła. A ty stracisz wszystko, jak będziesz tak pluła jadem. Opanuj się, bo facet Cie naprawdę zostawi. Pewnie cały czas o niej gadasz przez zęby. On tego nie wytrzyma. Pogódź się z tym że czas leci, i zawsze będą młodsze . Miej trochę klasy.

Gość gość
powiem,ze nie chcialam mowic wczesniej, bo nie chciala robic problemu, i dlatego sie z nia nie witalam i tak reagowalam, bo to ona mi ublizyla jako pierwsza. Ale czas najwyzszy powiedziec. I zakwestionuje to,czemu moj facet i brat wierzy pannie ktora szuka desperacko panow przez net

Gość gość
Milsza? Dlatego zmysla te kłamstwa?

Gość gość
zachowujesz sie jabys miała 16 lat, nie 37... współczuje facetowi

Gość gość
Czy nie widzicie jak podłe kłamstwo ona wymyśliła?

Gość gość
Wiesz co , kupy się to nie trzyma. Ani twój wiek do twojego szczeniackiego zachowania, ani to wyznanie o jej zwyzywaniu Ciebie. Gdyby tak było faktycznie, od razu byś napisała. Wypowiadam się ostatni raz , bo to jakaś farsa, albo prowokacja. Jeśli faktycznie masz 37 lat, i taka głupia jesteś. To życzę twojemu facetowi szczęścia z kimś bardziej rozumnym. A jak ma takiego głupa walić, to faktycznie niech adekwatnie do zachowania ma 17 lat, a nie 37. Sama się pogubiłaś ściemniając na tym wątki.

Gość gość
nie masz dzieci?

Gość gość
To dlaczego z nią nie porozmawiasz jak kobieta z kobietą, ale jak dorosła kobieta , a nie rozhisteryzowana nastolatka, bo tak sie teraz zachowujesz! Masz faceta, a zależy Ci też na jego bracie?? Powiedz panience wprost, ale kulturalnie i nie rob z siebie pośmiewiska, a własnym facetem też pogadaj. Nie walcz z tą panną takimi sposobami jak teraz, bo to świadczy o Twojej głupocie.

Gość gość
nie,mielismy starać się o dziecko od maja:(

Gość gość
Mieliście, z taką wariatką strach mieć dzieci:)

Gość gość
On mnie kocha,ale ta idiotka ciągle próbuje coś psuć. To kłamstwo bylo ponizej pasa. Widac,ze czuje sie niepewnie. Jak się moge odebrać. Ja proszę o rady,a nie o aprobate

Gość gość
Zabij sukę, rozszarp tipsami na śmierć. W przeciwnym razie zrobisz z siebie jeszcze większą idiotkę. Masz mało czasu bo już się złaźniłaś. Popatrz , dupa ponad 10 lat młodsza i mądrzejsza od ciebie. Ale ból. Pewnie myśli sobie o tobie, biedna podstarzała wariatka. I ma rację.

Gość gość
ale ja jestem od niej atrakcyniejsza,moge wklaic jej foto,to zobaczycie,ze to pasztet jest