Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się na niej zemścić?

Polecane posty

Gość gość
no to wklej, ocenimy czy to pasztet

Gość gość
Bracia i siostry, miłujcie się, odrzućcie zemstę albowiem za nią stoi szatan, wystrzegajcie się zemsty :)

Gość gość
przecież ona jest śliczna! już rozumiem twoją desperacje. BTW...CZEMU SWOJEJ NIE WKLEISZ?

Gość gość
"Innym typem przemocy, ale idącym krok dalej w kierunku patologii, jest przemoc wynikająca z pragnienia zemsty. (...) Impotentny lub ułomny osobowościowo człowiek ma tylko jedną drogę, aby odzyskać poczucie własnej godności, która została zraniona: dokonać zemsty zgodnie z zasadą "oko za oko". Osoba żyjąca produktywnie nie odczuwa lub prawie nie odczuwa takiej potrzeby." (E. Fromm, Serce człowieka)

Gość gość
a mi się nie podoba,ma q restwo na twarzy wypisane

Gość gość
ale to ona sie zemścila tym klamstwem

Gość gość
nieważne, z tytułu wynika, że ktoś pragnie się na kimś zemścić teraz

Gość gość
masz prawie 40 lat powinnaś byc mądrzejsza i nie wchodzic w jakies konfikty, a skoro twoj facet sie czepia to go zostaw bo powinnas sie szanowac i nie pozwalac zeby jakis typ ci mowil co masz robic, ja bym sobie tak nie pozwolila, bym zakonczyla związek. Zresztą ten jego braciszek to ZERO skoro zamiast poszukac kogos w swoim wieku bierze sie za mlodszą szmatę, stary pryk z mlodszą, brzydzą mnie tacy faceci, sam ma 36 lat, zmarszczki na ryju, zakola, brzuch, ale bierze się za 20 latkę, bo 30latka dla niego za STARA

Jak czytam takie wypociny to się wstydzę,że jestem kobietą...jesteś straszną egoistką,do której nie dociera,że inni też mają prawo do związku i miłości.Co ta kobieta Ci przeszkadza?Masz swoje życie(chociaż chyba bardzo nudne skoro masz wściekliznę i plujesz jadem)to się nim zajmij.Za dużo chciałabyś dla siebie i pamiętaj,że brata ma się jednego a kobietę(głupią,jadowitą,zakompleksioną,starą zrzędę)szybko można wymienić na lepszy model.

Gość gość
Dsiwnego masz faceta. Moj jakbym byla zazdrosna trzymal by sie od niej z dqleka zeby mnie nie stresowac czy zebym nie miala jeszcze wiekszych powodow do zazdrosci. Powiedz mu wprost ze jej nie lubisz przeciez nie wszyscy musza sie uwielbiac. A co do tego jak ja potraktowac to moze zwyczajnie olej, miej w d***e. Jezeli nie to faktycznie spoko jest ten pomysl z podstawieniem babki ktora bedzie podrywac brata, tylko czy on jest taki jak twoj facet ze leci na wszystko co sie rusza czy raczej naprawde zakochany. Jezeli to drugie to raczej masz marne szanse. Ja bym po prostu ja dyskretnie ponizala przy kazdej mozliwej sytuacji tak zeby sie zorientowala dopiero po fakcie. Nie wiem mozesz wspomniec cos o tych ujowych humanistycznych studiach itd.