Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie co sądzicie o kobietach które ubierają się męsko

Polecane posty

Gość gość

Załóżmy, że są ładne i zgrabne...

Gość gość
nie wiem ale kiedys widzialem w centrum warszawy panią businesswoman, ubrana w taki ''kobiecy garnitur'', wygladala i mesko i kobieco, po 30stce, szczupla, buty na obcasie z******ta ale to rzadkosc :( moze pokaz jakies foto o co ci chodzi

Gość gość
Chodzi mi o luźny, nastawiony na wygodę styl ubierania - bojówki, t-shirt, glany, trampki lub martensy,bluza z kapturem itp.

Gość gość
Glany sa wygodne?

Gość gość
Tak. :)

Gość gość
Wprawdzie jestem kobieta, ale przedstawię punkt widzenia swojego mężczyzny. Strasznie nie podobaja mu sie kobiety ubrane w bojowki, nawet dresy sa dla niego ok, ale na bojówki u kobiet jest wręcz uczulony. Nie mam pojęcia dlaczego, ale na szczęście w bojówkach przestałam chodzić zanim go poznałam, wiec nie musze wysłuchiwac narzekań na ten temat.

Gość gość
Ja lubię chodzić w bluzie z kapturem. Lubię luźne ciuchy, szpilki też ubieram i bardziej obcisłe ubrania, ale z reguły jeansy i bluza z kapturem. W lecie bardziej kobieco, bo można ubrać spódniczkę z jakimś topem czy bokserką

Jestem kobietą, ale zapytam - skąd ktoś ma wiedzieć jaką masz figurę pod t-shirtem i w bojówkach? :P

Gość gość
Takie kobiety to chlopy.Nie znosze takiego wygladu

Gość Scout9
Dła mnie kobieta powinna być kobietą. Oczywiście nie musi być wiecznie wystrojona, bez przesady, lafiry*ndy, która się obnaża też nie chcę. Przede wszystkim kobieta powinna mieć ładne ciało, duże cycki, zgrabny, jędrny tyłeczek, fajne bioderka, zadbane dłonie, paznokcie, włosy, najlepiej blond.. Znam taką jedną, no ideał po prostu. A jeśli chodzi o ubiór..

Gość Scout9
Jeżeli nie jest leską lub kimś w tym guście, to nie powinna chodzić jak taki drech, brudaas przytoczony przez ciebie, no jeśli jest nastolatką, to ujdzie taki styl, ale w przeciwnym razie to nie. Szpilki, fajne dżinsy opinające pupę, jakaś bluzeczka z sekszi dekoltem, albo sukieneczka z lekkiego materiału. Tak żeby trochę pokazać, ale nie za wiele :P. Poza tym jakiś łańcuszek na szyi, najlepiej krzyżyk wchodzący w rowek między piersiami.