Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ping

figura przed i po rozpoczeciu treningow na silowni foty

Polecane posty

Gość dfssfdfs
przecież nie pokazała pieroga, dlaczego na nią naskakujesz?

Gość gość
Jakie ćwiczenia na brzuch stosujesz? Ja zaczynam siłkę za dwa tygodnie.Na razie ćwiczę troszkę w domu.Codziennie 8 min ABS. Ogólnie jestem bardzo szczupła tylko brzuch i talia to dramat. Nie chcę za dużo zlecieć z wagi - teraz to 60kg przy 176cm. Zależy mi na pozbycie się oponki. Chociaż fajnie byłoby coś zrobić z płaskim tyłkiem :-)

Gość evil
prawictwo pospolite , Ty to sie ciagle powtarzasz , do kazdej na kafe fotki wstawiasz te same laski dla porównania . Wiemy juz wszyscy jaki masz gust :D

Gość Ping
na silowni sa urzadzenia przystosowane do trenowania miesni brzucha i czasem z nich korzystam. Trener na silowni powiedzial, ze warto korzystac z tego:https://www.google.pl/search?q=do+robienia+brzuszkow&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Dj8jU7mrE6bnywPLzIHYDg&ved=0CCcQsAQ&biw=1024&bih=677#facrc=_&imgdii=_&imgrc=i_VXK359v_EcUM%253A%3BTYdwGB_gYE1DMM%3Bhttp%253A%252F%252Fm2.m.staticedi.com%252Fc%252F997%252F39054_m_950_600_0_0_0_0_0_0_0_997c3dcb190e3083ab653bfe4187587c.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fpytajcie.polki.pl%252Fquestions%252Fmoda_bdb%252Ftrendy-mody_bdc%252Fjakich-sprzetow-do-cwiczen-u_agecb.html%3B635%3B462

Gość gość
Nie jedz nic po 16, zwłaszcza słodyczy i węgli typu chleb, ziemniaki, makaron itp. Można jakiś owoc albo surówka z marchewki, kapusty, kalafiora, ew sałatka z tuńczyka. I ćwicz cardio najlepiej rano na czczo, będą szybsze postępy, bo jak na 1,5 miesiąca siłowni i starań to kochana mizerne efekty. A 6 weidera na brzuszek próbowałaś? Polecam!

Gość Sylvia krooos
A gdzie fota z profilu? Nie widac jak odstaje lub nie odstaje brzuch, jak wygladaja posladki... trudno tak oceniac trafnie...

Gość Ping
ciezko z tym jedzeniem. pracuje od 8.30 do 17.30. w domu jestem okolo 18.00. mam prace siedzaca. Na miescie jedzenie odpada bo do dyspozycji w poblizu sa pizzerie albo kebaby. Jakbym chciala co porzadnego, zdrowego zjesc to kosztuje to okolo 15 euro za danie. Nie mam ochoty przejadac kilkuset euro miesiecznie. Zabieram jedzenie do pracy(salatki, owoce,koktalie owocowe). Ryby nie wezme ze soba, bo po podgrzaniu jej w mikrofali cale pietro bedzie smierdziec:). Zastanawiam sie nad zabieraniem w miare normalnych obiadow.

Gość Ping
brzuch nie odstaje:)

Gość gość
chcesz schudnąc ? Spożywaj częsciej kasze gryczaną i makaron to dobre produkty na odchudzanie .. Kasza bardzo długo daje uczucie sytosci

Gość gość
i zamiast zwyklego chleba kupuj żytni jest lepszy na odchudzanie

Gość Ping
a male porcje obiadowe wieczorem po 18 to straszny grzech? po pracy zazwyczaj mam ochote cos zjesc. np 100 gram kurczaka + 100 gram ryzu+ salatka z pomidorow, salaty lodowej i jogurtu naturalnego to nie bomba kaloryczna

Gość Ping
jem ciemne pieczywo. a co do smarowania. Mam w lodowce margaryne light. Lubie paste jajeczna albo jakies serki typu almette.

Gość gość
morele i migdały można wlączyć do diety