Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj kolega wysmiewa sie publicznie ze swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu tak robi. Dla mnie to przesada. Jestem mezczyzna i nigdy tak nie mowilem o swojej dziewczynie a on opowiada o niej, ze ma male cycki, ze szczegolami opowiada o ich życiu seksualnym, wciąż wypomina jej wady i nasmiewa sie z rzeczy które jej nie wyszly. Nie wiem czemu oba godzi sie na takie zachowanie, bo z męskiego punktu widzenia jest bardzo ladna. Szczupla, wręcz filigranowa z takimi szlachetnymi rysami twarzy...

Gość gość
Masz kolegę wsiowego buraka i chama pospolitego. Dziewczyna jest zapewne ok, a on, żeby go czasami nie zdradziła i nie spojrzała na innego, to dołuje ją ile może. Musi go kochać skoro się godzi przyjmować tyle krytyki, ale zasługuje na kogoś lepszego. A już omawianie jej atrybutów i szczegółów z życia intymnego jest poniżej wszelkiej krytyki. Nie umiesz mu powiedzieć, że jest żałosny? Że nie zasługuje na taką dziewczynę?

Gość gość
Chyba tak zrobie. Ona jest taka skromna i pracowita. Ale wedlug mnie powyżej przeciętnej. Ma dobre serce i myślę, ze nie zdaje sobie sprawy co on o niej opowiada. Robi to czasem przy niej ale w mniejszym stopniu. Ona sie niby probuje bronic ale kiedyś miala lzy w oczach bo tak jej zripistowal(akurat mega chamsko). Wtedy trochę żarty ustaly. Nie wiem co ona z nim robi, bo pn nie jest przystojny ani zaradny a ona wręcz przeciwnie: delikatna, gęste wlosy, jasna skora i ladna twarz.