Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozyka

Figura kobiety

Polecane posty

Gość rozyka
Gdybym była taka hiper cudowna to byłabym z nim dalej i byłabym szczęśliwa, że w końcu czułby się ze mną najwspanialej na świecie, usatysfakcjonowany. Będę się starać schudnąć, Buźka mu się moja podoba (choć też nie jest jakaś piękna), ale z tą figurą to ja go rozumiem, sama nie mogę patrzeć w lustro. Jak nie figurą to czym można nadrobić w czasie zbliżeń ? By go jakoś rozpalić ?

Gość gość
Jak to czym? Całą sobą... nie idzie się z kobietą do łóżka dla jej ciała, tylko dlatego że się jej pragnie, że chce się ją dotykać, całować, ssać, lizać... aby być z nią bardzo blisko. Ale widzę że Tobie tego nie wytłumaczę, bo uparłaś się strasznie... czujesz że musisz schudnąć, to postaraj się to zrobić, ale nie dla jakieś palanta, tylko dla same siebie i swojego samopoczucia.

Gość rozyka
gościu i dlatego chociażby byś dla przykładu się ze mną nie związał :D bo byś wolał dziewczynę która spełnia dwa warunki ;D a mój chłopak się zdecydował jednak na taką figurę mimo wszystko, no i krzyż na ramionach :P

Gość rozyka
Rozumiem co masz na myśli i może to trochę na początku faktycznie tak działa. Tylko gorzej jak już później znika te pożądanie, motylki w brzuchu i wtedy jest naprawdę problem gdy ma do czegoś dojść. Stan zauroczenia co innego, miłość po czasie co innego.

Rozyka a Ty znowu swoje. Co powiesz, jak urodzisz dziecko i bardziej przytyjesz? CZy Twoj facet jest idealny? ma 18cm. i zawsze może? A moze jednak ideały nie istnieją. Tylko on nie ma kompleksów a Ty tak. Zaniżył ci strasznie własną wartość. Nie możesz tak mysleć, już teraz wiem ze potrzebny Ci nie tylko dietetyk ale i psycholog. Masz problem.

Gość gość
A skąd to wiesz? Ja akurat nie mam wymyślonego ideału kobiety, nie mam żadnych wymagań co do swojej przyszłej kobiety, bo wiem że kocha się kogoś nie za coś, ale pomimo. To czy chce się z kimś być nie jest zależne od wyglądu, na mieście można spotkać setki par gdzie dziewczyna jest bardzo ładna, a jej facet to tzw. potocznie "pasztet" i na odwrót... dlaczego? Bo miłość rządzi się swoimi prawami i nie da się przewidzieć kiedy i w kim się zakochamy.

Gość rozyka
No to widać mam problem

Gość martynka_90
gość brawo bardzo dobrze napisane

Gość ada_3232
autorko tematu, twój facet prędzej czy później cię zdradzi, mało tego on odejdzie od ciebie do innej, bo po prostu cię nie kocha. Jak się kogoś kocha, to również się go pożąda i chce się z tą osobą uprawiać seks, tam gdzie nie ma seksu, nie ma żadnej miłości, co najwyżej jest przyzwyczajenie lub strach przed samotnością.

Gość gość
Jest takie powiedzonko potwór nie potwór byle miał otwór i ono się sprawdza wśród facetów. Jak mają ochotę na seks to przelecą wszystko co się rusza bez względu na wygląd więc na pewno nie w wyglądzie leży problem, po prostu nie jesteś w jego typie i tyle, ale to nie przez wygląd.

Gość gość
straszne,może nie wszyscy?

Gość gość
co może nie wszyscy?

Gość gość
wymienie sie fotkami dziewczyny :) egon011@o2.pl licze tez na wspaniałe foteczki:)