Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabellla123

Co to za objawy?

Polecane posty

Gość Izabellla123

Witam, Dziś jest 4 dzień jak spóźnia mi się @. Mam bóle piersi, kręgosłupa, bóle podbrzusza oraz od czasu do czasu takie kucie w jajnikach. Zrobiła test w dniu spodziewanej @ ale wyszedł negatywny druki zrobiłam wczoraj i tez był negatywny. @ nigdy mi się nie spóźniała raczej dostałam ją np., 2 dni wcześniej. czy to może być ciąża?

Gość gość
tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak

Gość Izabellla123
Byłabym szczęśliwa gdyby tak było:-) Ale dlaczego testy wyszły negatywnie? Kolejny wykonam chyba dopiero w poniedziałek.

Gość gość
wmawiaj sobie dalej ciąże s****c w gacie ze styrachu... miesiączka spóźnia ci się dopiero kilka dni a ty już sobie wmawiasz objawy, jakie są dopiero co najmniej w drugim-trzecim miesiącu a najczęściej później... Trzeba było się zabezpieczać. Po tonie widać, że się boisz, ale żeby nikt na ciebie nie najechał to napisałaś ze byś się ucieszyła,,,.

Gość gość
kucie w jajnikach?? kucie???

Gość Izabellla123
Dziwna kobieto Pewnie, że bym się cieszyła. co ty ogóle za głupoty wypisujesz? Staramy się z mężem o dziecko więc dlaczego miałaby się nie cieszyć. "Trzeba było się zabezpieczać" niby po co? Nie robimy tego z mężem od 3 lat! Objawów tez sobie nie wmawiam bo takie mi towarzyszą. Jednak niektóre kobiety to jednak wredne baby. Boli je jak innym kobietom udaje się zajść w ciążę. Chyba nikt cię nie kocha, można wywnioskować że jesteś niepoważną...jak można takie głupoty wypisywać, Żal!!!!!