Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kelly44

Ktorego wybrac..

Polecane posty

Gość Kelly44

Hej. Mam problem nie man pojęcia ktorego chlopaka wybrac. Pierwszego kocham ale nie mamy zbyt dużych kontaktów. Jest moim ideałem. Uroczy miły i porostu super. Drugiego natomiast lubie, ale on czuje coś do mnie i chce że mną być. Nie jest on mw moim typie. Może i jest uroczy ale czasami denerwuje. Ktory lepszy ? Cży mogę chodzic z drugim by wzbudzić zazdrość pierwszego? Co uważacie ?

Gość gość
wzbudzić zazdrość drugiego haha, ty wg czytasz co piszesz ? jak bym zobaczył obiekt moich wstrchnień w ramionach innego to głowa w 2 strone i juz nigdy nie chce z taka utrzymywać znajomości. bo wtedy wiem ze chciało jej sie po prostu walić z byle kim

Gość Kelly44
Nie zrozumiales mnie. Pierwszy chlopak nie wiem czy coś do mnie czuj***arokowego drugi tak.

Gość Kelly44
Miało byc czuje natomiast*

Gość gość
wybór należy do ciebie

Gość Kelly44
Taa dzięki za pomoc :( To nie jest takie proste.

Gość gość
w życiu nie wzbudzaj u obiektu westchnień zazdrości tego typu. Jak gość faktycznie coś do ciebie czuje to nie dość, że go zranisz, to jeszcze szanse na to, że będzie chciał być z tobą, że wogóle będzie chciał cię widzieć, maleją praktycznie do zera. On cię po prostu znienawidzi. Z drugiej strony samo to, że takie myśli przechodzą ci przez głowę świadczy tylko o jednym, on jest dla ciebie obojętny, inaczej nie bawiłabyś się nim w tak wyrachowany sposób.

Gość Kelly44
Słuchaj bardzo go kocham i nie jest dla mnje obojętny. Po pierwsze on mnie chyba nie kocha tak jak ja jego. Pi drugie wiem że wzbudzenie zazdrości jest źle ale tak jakoś mi się to napisało a po trzecie chce dla obu chłopaków dobrze ale to mnie przerasta.

Gość gość
moze poprostu porozmawiaj z tym ktorego kochasz i sie upewnij co do ciebie czuje... jesli powie ze nic do ciebie nie ma, wtedy o nim staraj sie zapomniec a pozniej mozesz z tym drugim krecic

Gość Kelly44
Gdyby to bylo takie proste ale mus jest. Nie jestem w stanie zapomnieć o nim ale pogadac moge. Jestem trochę wstydliwa. Coś jeszcze wymysle.