Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj w nocy jakas laska sie mnie przestraszyla Haha

Polecane posty

Gość gość
Jestes facetem ze radzisz kobietom nosic gaz?

Gość gość
Haha

Gość gość
Ch*j

Gość gość
Debil

Gość rzeczywisciewe
z***biscie smieszne, boki zrywac....jestes po prostu idiata bez wyobrazni.....KAZDA mloda, drobna kobieta czuje sie nieswojo gdy musi wracac w środku nocy sama, nawet jezeli przed sama soba udaje tzw chojraka to te pozory natychmiast sie ulatniaja w momencie w ktorym zaczyna ja SLEDZIC A NASTEPNIE BIEC ZA NIA WIEKSZY, OBCY FACET. gdy udawales atak na dziewczyne (zaczales biec gdy ona przyspieszyla kroku)TO TAK JAKBY TOBIE KTOS KTO SYMULUJE NAPAD NA BANK PRZYLOZYL DO SKRONI WIARYGODNIE WYGLADAJACA ATRAPE SPLUWY - gwarantuje, ze bys sie posikal i wcale by ci nie bylo do smiechu!!

Gość gość
Bogata a na taksę ja nie stać było ? No to teraz juz nie wejdzie do lasu po zmroku ...

Gość rzeczywisciewe
taa, bogata (zdaniem autora, ktory sie tak niezdrowo podjarał jej przerażeniem-upokorzeniem) BO MIESZKA W DOMKU JEDNORODZINNYMI I PEWNIE CHODZI DO LICEUM/ TECHNIKUM zamiast do zawodowki NO I MA RODZICOW Z KLASY SREDNIEJ, KTORZY UCZCIWIE HARUJĄ (nie zostala splodzona przez bezrobotna patologie). Jednym slowem P A N C I A

Gość gość
Kretynie ciebie też ktoś powinien nastraszyć

Gość gość
To raczej nie ja idipta a ona kretynka. Taka paniusia widac ze mieszkala w tych nowowybudowanych willach. Taka ubrana w drogie rzeczy, wszystko na najwyzszy blysk a jak przychodzi co do czego to lzy i ppnizenie a nawet jej nie tknalem Autorowi się przykro zrobiło bo biedny i tak ją chciał nastraszyć...