Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj w nocy jakas laska sie mnie przestraszyla Haha

Polecane posty

Gość gość

Zazwyczaj chodze w dresie, zakapturzony, jestem pokaznej postury. Wracalem okolo 23.00 z przystanka z ktorego droga do osiedla domkow jednorodzinnych wiedzie przez lasek i odludniobe tereny. Nie wiem co mi strzelilo i zaczalem isc za jakas mloda laska. Nic nie robilem tylko za nia szedlem. Po chwili ona sie zaczela nerwowo ogladac. Jak weszlismy do lasu to przyspieszylem kroku, ona tez az zaxzela niec. Ja wtedy rowniez a ona sie poplakala i zaczela mowic ze mnie vlaga zebym ja,zostawil:P Haha, masakra jakas. Nic nie zrobilem a baby sa przerwazliwione

Gość gość
idiota!

Gość gość
Krętym!

Gość gość
To raczej nie ja idipta a ona kretynka. Taka paniusia widac ze mieszkala w tych nowowybudowanych willach. Taka ubrana w drogie rzeczy, wszystko na najwyzszy blysk a jak przychodzi co do czego to lzy i ppnizenie a nawet jej nie tknalem

Gość gość
Faceci tez czasem cykory. Ja lubie biegac o np. pierwszej w nocy, i kiedys biegłam, ale przy *****iwej ulicy, szedł jakis gostek sporo przede mna, nie widział kto za nim biegnie. Jak do niego dobiegłam, on nagle odwrócił sie, i przyjał tak pozycje gotowosci do walki, rece uniesione, głowa schowana za nimi, jak bokserzy, ale taki chudy, wystraszony na maxa był. Ja go spokojnie wyminełam, a ten zastygł w tej pozycji, jak jakis idiota.. lol

Gość gość
Haha:P Nie smialas sie? Mnie by to rozbawilo

Gość gość
Kretyn. Ma nadzieje, ze ciebie ktos kiedys naprawde nastraszy :P

Gość gość
w sumie jak przestała płakać to uklęknęła przede mną rozpieła rozporek i powiedziała, że to zrobi, bylebym jej nie g****ił. była brzydka, więc nie zrobiło to na mnie wrażenia, odepchnąłem ją, dałem chusteczkę i poszedłem. ale ubaw po pachy:-p

Gość gość
Bez przesady, nie jestem zadnym psycholem. Jak zaczela ryczec to odszedlem. No i byla ladna serio:P Ale,widac ze,z,takiego bogatego domu. Taka zadbana paniuaia

Gość okona maroko
w sumie on nie jest kretyn tylko ona kretynka ze lasem idzie w nocy

Gość gość
Gdybyś był naprawdę przystojny to uwierz.....nie błagałaby cię byś ją zostawił. Taka prawda. :classic_cool:

Gość gość
moze musiala wracac sama ? sama bym sie wystraszyla, skoro widziales wczesniej ze sie oglada i ze sie boi nie rozumiem po co ja prowokowales kiedy przyspieszala kroku to ty tez... jestes zalosny

Gość gość
Haha Nie smialas sie? Mnie by to rozbawilo x no parsknełam smiechem. Nie wystraszyłam sie go w ogóle, bo widac było ze był wystraszony na maxa. W sumie mogłam mu zasadzic kopa na odchodne, w końcu taka pozycja jak stał to mogłam ja wziac na atak? czasem ludzie durnie panikuja, słyszałam kiedys o babce, co sie wystraszyła faceta... bo szedł i niósł ogromna szybę, i miał takie szeroko rozstawione rece, było to gdzie pod lasem, szyby nie zauwazayła, tylko widziała ze idzie w jej kierunku z rekami dziwnie rozstawionymi, spanikowała, i słukła mu ja... :( Ale ty przesadziłes z ta babka, bo celowo za nia szedłeś, wiec sie nie wystraszyła byle czego.

Gość gość
zrobiła mi loda i sobie poszedłem :) sama zaproponowała ze łzami w oczach

Gość gość
W*********j podszywie. Wlasnie o to chodzi ze,do niczego nie,doszlo a ona,zaczela ryczec i wpadla w,panike tylko dlatego ze za nia szedlem

Gość gość
Dobre, tez tak zrobie

Gość gość
Ch*j z cb

Gość gość
Pewnie większość zboczków i morderców zaczyna od przyspieszania kroku za ofiarą.

Gość gość
żałlosny jesteś. zrozumiesz to może jak będa cię gonić napakowane koksy czy ktoś silniejszy od ciebie. ty za nią nie szedles ty ją goniles. zrozum ze my kobiety sie boimy bo jak tu sie nie bać mnie dobija że jestem taka słaba i że sie boje facetów bo są silniejsi i mogą mi coś zrobić często w końcu robią umarlabym na zawal jakbys mnie tak gonił od razu bym pomyslala ze chcesz mnie zg*****ć a co jak kobieta jest po traumie ja nie jestem ale i tak sie mega boje,tyle sie slyszy o przemocy wzgledem kobiet powinienes być choć na 1 dzień kobietą może byś zrozumiał a wtedy bbyłoby ci wstyd i byś sie nie śmiał! to nie było zabawne! g**** to coś okropnego

Gość gość
poza tym jak moze cie bawić czyjś strach ze mnie też ktoś sobie "pożartował" była sobie grupka facetów gdy przechodziłam koło nich jeden wystawil pistolet i wycelował w moją głowę. Nie wiem czy pistolet był prawdziwy czy wyglądał na prawdziwy,ale zatkało mnie ze strachu. Za chwile go opuścił a ja uciekłam a oni sie debilnie śmiali. A myslałam,że mnie wciągną do bramy i zgwałca albo okradną albo faktycznie zastrzelą do dziś pamiętam ten strach i niedobrze mi na samą myśl a strach przed g***tem to najgorszy strach zawsze czuje niepokoj jak przechodze wieczorem kolo grupki facetów nie panuje nad tym,wrodzona nieufność,nie czuje sie bezpiecznie bo w razie czego sama sie nie obronię :( to jest smutne i płakać mi sie chce z bezsilności kiedyś nóż ze sobą nosiłam i unikam nocnych spacerów choćbym chciała spacerować w nocy ale zbyt sie boję g****u

Gość gość
dlatego nie drwij z czegoś czego nie rozumiesz a raczej wstydź sie za swoją płeć która wyrządza takie krzywdy kobietom,że potem każdego sie boimy moze jej nie zg****iles ale i tak jesteś psycholem skoro smiejesz sie z czyjegoś strachu to ty tu jesteś żałosny ona normalnie sie zachowała każda by uciekała i sie przestraszyła

Gość gość
czy to paniusia czy też nie ja jestem biedna szara mysz a i tak tak samo sie boje albo jeszcze bardziej :( ona i tak odważna skoro w nocy poszła lasem ja bym sie zesrała ze strachu sama nocą w lesie

Gość gość
uważam że to niesprawiedliwe że jesteśmy tyle slabsze od was ty to sie smiejesz bo nie boisz sie idąc ulicą bo wiesz że przeważnie trafisz na równych sobie lub słabszych i potrafiłbyś sie obronić nie boisz sie więc zagrożenia byłoby inaczej jakbyś był drobną delikatną kobietą.. zabolało mnie to,aż zakłuło że ktoś tak sie śmieje ze strachu.Przypomnniałam sobie sytuacje kiedy ja sie bałam i na samo wspomnienie tego mam łzy w oczach :(

Gość gość
taaaaa bardzo smieszne :p jakbys był na jej miejscu to inaczej bys spiewal :p

Gość gość
Ja bylam w takiej samej sytuacji, szedl, przyspieszyl, no to ja sie obrocilam i do niego czego? Goscia zamurowalo... Ale ze byl ladny, to sama ukleklam i wiadomo co....

Gość gość
Haha tez tak raz zrobiłem. Szla dziewczyna ulica to ja za nia, ide ide ona zwolniła ja tez i tak sobie idziemy. Wkoncu zeszla na bok a ja dalej za nia. Hehe ale wkońcu odpuscilem i wyprzedzilem ja.

Gość gość
Jezu, co za debilka. Z szybą, a raczej z udawaniem, że ktoś niesie szybę, to był joke.

Gość gość
Idiota

Gość gość
dlatego kobiety kupcie sobie gaz pieprzowy i noście go w torebce, którą zresztą zawsze macie przy sobie. Właśnie w tej sytuacji z tym kolesiem, wyjęłabyś gaz, siknęła gnojowi po oczach i by się tak nie śmiał...