Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety jednak lecą na chamstwo

Polecane posty

Gość gość

Przykład z życia- byłem spokojnym stonowanym lekko przygarbionym studentem (nie zadzieralem jak debil łba do góry) to mnie koleżanki ewidentnie traktowaly jak gówno, krzywily ryj jak się do nich odezwałem a czasem nawet cześć nie odpowiedziały (uczelnia medyczna). Teraz zadzieram łeb, cynicznie i kpiaco się odzywam do prowadzących lekarzy, żuje po chamsku gumę na zajęciach i wszystkich ignoruje - nagle same zagaduja, uśmiechają się, podchodzą, chcą ze mną razem zbierać wywiad od pacjentów. To nie żadne prowo. Zenada

Gość podobno ludzie to masochisci
a baby wola bydlenta delikatis

Gość gość
dziffki

Gość gggggggvvvvv
Baba zawsze wybierze dominującego, agresywnego, ofensywnego, mało zestresowanego samca. To leży w ich naturze

Gość gość
Kobiety sa coraz gorsze i facet który im odpowiada musi być gorszy od nich

Gość gość
I to są przyszłe lekarki? Idź do takiej z chorobą to cię w trybie błyskawicznym wykończy swoich chamstwem

Gość gość
autorze, muszę Ci przyznać rację, że tak jest. Sama jestem kobietą, ale powiem Ci że dobrze poukładani faceci, mili i nieśmiali a do tego inteligentni, to jest dopiero nielada wyznanie dla kobiety, nie wiesz ile musi poświęcić sił aby go zdobyć. Chamskiemu wystarczy tylko pokazac cycki, założyć mini, mieć ładne długie włosy i jest twój. Z poukładanymi jest dużo dużo trudniej... :D