Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sponsoring korzyści

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta proponował, że mnie wspomoże finansowo. Odmówiłam. Zaproponował u siebie pracę w domu. Zgodziłam się. Jednak się okazało, że fakt faktem chce iść do łóżka i zależy mu na seksie. Spotykamy się co 2 dzień, kochamy godzinę albo i dłużej. Posprzątam mu, zawiezie mnie. I na tym się kończy kasy nie dostaję, prezentów również. Jest bardzo wymagający, lubi długi i konkretny seks. Krępuję się wyciągać od niego kasę ale wydaje mi się, że to troszkę nie fair?

Gość gość
Nasz zagwostke kobieto , ale pora zajrzeć sobie w oczy , czego Ty chcesz i co jest dla Ciebie ważne . POWODZENIA !

Gość gość
Daj maila dam ci lepsze warunki

Gość gość
Mini glabie Ty noczego nie rozumiesz!

Gość Santos3
Kasę niech daję, a jak nie to pa :)

Gość gość
Miniu Ty wiecej nic nie pisz!

Gość Santos3
A może Ty się w nim zakochałaś?

Gość gość
Na początku mówił, że to będzie wymiana na zasadzie, zakupy/kasa. A teraz nic z tego nie mam, a powiem, że mnie seks z nim przeraża. Długa ostra jazda bez zabezpieczenia. Nie nie zakochałam się w nim :) Tylko to trochę nie uczciwe bo ja mu sprzątam, daję d**y, a nic z tego nie mam. Równie dobrze, w tym czasie mogę znaleźć sobie dodatkową pracę i mieć z tego kasę, a nie marnowanie czasu.

Gość gość
Tak dla przykładu, z nim seks trwa średnio 2h, i nie jest to jakieś pitu pitu tylko konkretna jazda. A spotykamy się co 2 dni, czasem się kochamy nawet 2x w ciągu dnia.

Gość gość
2 godziny? a p***a cie mnie boli?

Gość gość
ledwo siedzę :/ dlatego mówię, że dla mnie to taka mega przyjemność nie jest :(

Gość gość
Ja już nie chcę, a ten, że tak mu przyjemnie itd :/

Gość gość
To taki typ nachalny i ciężko z nim porozmawiać co do seksu. Bo on chce i koniec ale muszę postawić jasno określone granice.

Po pierwsze myślę ze to prowokacja. . Co za dziewczyna daje się "rżnąć" bo nie kochać bez zabezpieczenia? Życie Ci niemiłe? Nie chodzi o ciążę , bo pigułka po, czy "znajomy ginekolog" i sprawa załatwiona. Ale jak Cie zarazi HiV , HPV, to załatwi Cie na całe życie. . A jesli to prawda to nie umiesz się upomnieć? Po udanym sexie, jak już Cie bedzie odwoził zacznij tak : kochanie, tak mnie wyeksploatowałeś ze umieram z głodu, chodzmy na suschi. Jak już będziecie gdzieś w knajpie powiedz, ze podobały Ci się takie a takie buty tylko są dla Ciebie za drogie i czy by Ci pożyczył( na wieczne oddanie) .

Gość gość
To wszystko to ściema,marzenia gimbuski.

Gość gość
On nie może w gumce, po prostu mu nie stoi. Kochał się zawsze tak bez gumy. Ja mu mówiłam, słuchaj nie biorę tabletek nie chcę, a ten nie bój się, nic się nie stanie, zawsze się tak kochałem i dzieciaka nie mam. Do ginekologa dopiero chce się wybrać. Chciałam się upomnieć ale głupio mi się zrobiło, bo myślałam, że sam wyciągnie rękę, a tego niestety nie zrobił. Jedziemy tak 2 tygodnie. A ja też nigdy nie byłam w takiej sytuacji i mi najzwyczajniej głupio ale muszę się przełamać. Z tym jedzeniem to troszkę będzie ciężko, bo my się zazwyczaj widujemy dość późno i sam mnie odwozi o 24-1 w nocy :) ale z kasą na buty to już super :)

Gość black swan93
Ja mam od swojego sponsora 1000-1500 za spotkanie, x 5 w miesiącu, plus zakupy a jeśli ty dajesz d**y za prace sprzątaczki to sorry naiwna tania dziurkę sobie znalazł, zmień warunki i tyle kasa za sex a nie jeszcze sprzatasz i ile ci daje 200-300 zł ???

Gość black swan93
sKoncz to !!!! Nie bądź głupia facet ma rżnięcie za Free z dziewczyna która nie szanuje , gdyby miał dziewczynę to tak by jej nie rznal. Postaw sprawę jasno chcesz kasę za każde spotkanie jak powiedzial na początku podaj kwotę, jeśli się nie zgodzi to niech rżnie inna, to jemu powinno być głupio niewyzyyy skąpy h**ek

Gość black swan93
Nie zgadzaj się na to !!! niedlugo cię zajezdzi i zrobi dziecko, sort spuszcza się w tobie to jak niby się robi dziecko ??? Chyba że chcesz być w ciazy

Gość gość
Nie jeszcze mi nie zapłacił, miał ostatnio ale nie zapłacił. Powiedział 10zł za godzinę ale jeszcze kasy nie dostałam. Ostatnio wspominał, że mnie weźmie na zakupy. A na jak długo się widzicie? Muszę postawić mu warunki, tylko wiesz mi jest na prawdę ciężko bo ja raczej cicha i skryta jestem, a z nim to tak jakoś wyszło. Miałam na początku tylko u niego sprzątać ale potem tak wyszło, wspomniał, że mnie wspomoże itd ale jeszcze kasy nie widziałam. No właśnie, on jest taki nie wyżyty, że powiedział, teraz się kochamy te 2 h bo normalnie to on się kocha 4h ale nie chce mnie zajechać na początku. A kasy ma jak lodu, a na mnie skąpi. Sama nie wiem czy jak on ma takie potrzeby to czy jeszcze np nie ma jednej czy 2 na boku. Z takim to nigdy nie wiadomo. Nie, nie spuszcza się we mnie. Powiedział, że nigdy się nie spuszczał w lasce bo to duże ryzyko. Tylko wyciąga, jedzie ręką albo mi wciska do buzi i wtedy.