Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka fffka

Facet mnie zostawil bo twierdzi ze Bog tak chce

Polecane posty

Gość ka fffka

To nie prowokacja. Sama jestem w szoku, bylismy sporo razem oboje po 30stce. Powiedzial mi,ze to nie ma sensu, ze jego byla jest zla ze ja jestem zla, ze on musi byc sam. Chce zyc ale sam. A my staniemy przed stworca nadzy i nas rozgrzeszy. Nic zlego nie robie. Kocham, kochalam go bylam zawsze przy nim. Nierozumiem tego zachowania albo ze mna cos nie tak. Zobaczylam wczoraj ze od wakacji ma konto na sympatii przez czysty przypadek! Moze poznal kogos nie wiem a ze mnie robi glupa. Non stop mowi religijnie i ze tak bedzie najlepiej. On jest katolikiem. Pomozcie rozszyfrowac to?

Gość gość
Zostawil cie dlamnie,tez katolik jestem. Wiec nierozpaczaj tylko myj przedzial i melduj sie umnie.

Gość gość
po co chcesz rozszyfrowywać ? on cię nie chce czy to ci nie wystarczy ? po co szukasz jakiegoś tłumaczenie w religii, może se powiedział bo musiał cos powiedzieć a ty szukasz wyjaśnień po co ci wyjasnienia ? on cie nie chce, każdy człowiek ma prawo nie chcieć drugiego więc przestań sie trzepać jak zabita kura z odcięta głową miej godność

Gość ka fffka
Milcze, nie blagam- spoko wiem. Godnosc mam, ale zastanawia mnie poprostu jak kazda ciekawska kobiete dlaczego tak?!

Gość gość
co za idiota z niego kopniaka mu daj i zaraz spoko befdzie :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość ka fffka
Wiele razy mnie szantazowal,smiercia, chorobami itp. a to bylo tylko gadanie- ale dla osiagniecia swych czynow. To dlaczego mnie obraza? wyzywa od najgorszych? przeciez nie zdradzam nic nie robie!