Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolenniczka sn

Kobiety ktore urodziły przez cc nigdy nie będą dobrymi matkami, ot to!

Polecane posty

Gość zwolenniczka sn

takie jest moje zdanie, kobieta powinna rodzic naturalnie bez żadnych ingerencji.Jeśli zdecydowała się na dziecko powinna ponieść wszelkie konsekwencje tego wyboru a nie rżnąć wielkiej damy i decydować się na cc :o zresztą cc to nie poród. ja mam 29 lat urodziłam 2 dzieci przez sn, zostalam nacieta, pekłam ale było warto. Matki wybierające cc to nie matki i nigdy dobrymi matkami nie będą TAKA PRAWDA!

Gość gość
Ale prowokacja, hahahahahahahahaha powodzenia pęknięta cipo :)

Gość zwolenniczka sn
to nie prowokacja, piszę prawdę jak ci sie nie podoba to won stąd!!:O

Gość gość
Kobiety popękane nigdy nie będę dobrymi kochankami :)

Gość gość
zwolenniczko sn, jaka ty plytka jestes :) zal mi ciebie i twojej r*******ej c**y :)

Gość gość
Ja rodziłam sn ale jestem całkiem innego zdania cc nierobi się dla zachcianki tylko ze wskazań medycznych są kobiety które chciały by rodzić sn ale niestety skazane są na cc.

Gość zwolenniczka sn
jak chcesz byc tylko kochanką to nie rób sobie dziecka,najlepiej zostan dziffką !po co ci dziecko?tak moze mowic tylko zazdrosna konkubina ktora konkubent moze zostaiwc w kazdej chwili ale nie mężatka ktora ma kochającego męża dla którego nie tylko cip.k.a sie liczy!ja mam takiego męża

Gość gość
My uwielbiamy dobry seks i dziecko nie ma nic do tego, chcesz to sobie bądź tylko matką, a z bycia dobrą i atrakcyjną kochanką nie zrezygnuję, będę miała i jedno i drugie :) ciao

Gość gość
słabe prowo kogos, kto nigdy nie rodził, jak bylas nacięta, to nie popekałaś

Gość zwolenniczka sn
jesteście po prostu zazdrosne konkubiny!!!! :D zawsze będę miała przewagę bo urodziłam naturalnie

Gość gość
Ale mam ubaw, ktoś się z niezłym poczuciem humoru obudził

Gość gość
a potem przez takie pisdy jak ty młode kobiety maja doła i depresję poporodową, bo bardzo chciały rodzić sn a z przyczyn medycznych (czyt. niezależnych od nich) lekarz zrobił cc. BRAWO kretynko. Zastanów się czasem jak piszesz i co piszesz

Gość gość
ja rodziłam 2 razy sn. Ale autorko poród to chyba jedyne twoje osiągnięcie?

Gość gość
nie rozumiem, jak głupim trzeba być żeby dzielić matki na lepsze i gorsze a jedynym kryterium ma być rodzaj porodu. czyli ta co urodzi sn i wyrzuci na śmietnik jest lepsza od tej co urodzi cc i wychowa dziecko na porządnego człowieka... czy dobrze cie zrozumiałam?

Gość gość
Bardzo to słabe urodzić dziecko wcale nie równa się z byciem dobrą albo złą kochanką. Tak samo jest z porodami czy sn , czy cc, jest bez znaczenia każda ma szanse być dobrą albo złą matką. Nie lecz Swoich kompleksów obrażając innych i tak nic Ci to nie da.

Gość gość
karmicie trolla

Gość gość
a tak trolla. Ot idiotka której jedynym osiągniecięm było rozłożenie nóg i sn :-D

Gość gość
zwolenniczko sn jak długo karmiłaś piersią swoje dzieci? Podawałaś mleko modyfikowane kiedykolwiek?

Gość zwolenniczka sn
ale wy zawistne jesteście. Napisalam tylko jaka jest prawda a tu już się zrzuciły zazdrosne konkubiny ze swoimi bękartami. No i rozczaruję was urodzenie dzieci to nie jedyne moje osiagniecie. Wcześniej wyszłam za mąż, założyłam super firmę, wybudowałam piękny dom razem z mężem a nie tak jak wy żyjecie w biednych konkubinatach, wyjmują wam dzieci z brzucha (bo przeciez cc to nie poród), ziejecie biedą i nie osiagnelyscie nic a nic w życiu. Ważne by mieć ciasną c.i.p.k.e zeby was maż nie zostawił. Jak bedziecie wartosciowymi kobietami to was nie zostawi!!!!! Dla mnie taka co daje sie pociac i naraza WLASNIE DZIECKO na powiklania po cc to nie jest MATKA!

Gość gość
A co uwazasz o kobietach które nie mogly urodzić naturalnie? Mialy przodujące lozysko, albo w trakcie porodu byly komplikacje i wtedy zrobiono cc?

Gość zwolenniczka sn
15.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość A co uwazasz o kobietach które nie mogly urodzić naturalnie? Mialy przodujące lozysko, albo w trakcie porodu byly komplikacje i wtedy zrobiono cc? takie w ogole nie powinny mieć dzieci a cc to w tym przypadku tchórzostwo i tyle!

Gość gość
To w końcu mąż czy konkubent? Biedna nieszczęśliwa kobieto :)

ja pitole co za troll ! Powiedzcie mi skąd się biorą takie paniusie zwolenniczki? Ródź sobie jak chcesz ale nie wypowiadaj sie o innych kobietach bo nic o nas nie wiesz gupia pissdko!

Gość gość
znaczy się matka i dziecko miały umrzeć podczas porodu?

Gość gość
ona się nudzi, nigdy nie urodziła i prowokuje innych do złości od rana, olejcie tą idiotkę, to nie ma sensu, są fajniejsze topiki :)

Gość gość
to jak długo karmiłaś piersią?

Gość gość
tak naprawde temat zalozyl Pan Zbigniew, lat 52, wieczny prawiczek, zwolennik Rydzyka.

Gość gość
ludzie, zauwazcie ze dzis od rana wiekszosc tematów zaatakowalo jakies gimg... plci damskiej czy meskiej, nie ciagnijcie tego bo zdecydowanie nie warto..

Gość gość
ja nie mam dzieci i chyba nie chce ale gdybym miala to nie wiem... :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
A to teraz na podstawie takich kryteriów ocenia się kto jest dobra a kto złą matką?:D dobre prowo od rana:)