Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolenniczka sn

Kobiety ktore urodziły przez cc nigdy nie będą dobrymi matkami, ot to!

Polecane posty

Gość gość
cc górą:D:D

Gość gość
Sobota jest, dzieciaki sie nudzą ;)

Gość gość
Co z tego że masz 29lat i 2 dzieci jak glupiutka jesteś taka że aż żal? Ja cc miałam nie z własnego wyboru, tylko z konieczności - zanik tetna plodu. Ale twoim pogietym tokiem myślenia powinna urodzić sn, to nic że martwe. Ja dla swojego dziecka jestem najlepszą mamą na świecie i żadne gadanie głupiej małpy nic nie zmienia.

Gość gość
wogole dziewczyny nie wchodzcie z takie gluoie tematy, autorka jest glupia a gowna sie nie rusza bo bardziej smierdzi! ja urodzilam cc i jestem matka, moze czasem popelniam jakies bledy ale kocham dziecko najbardziej na swiecie a milosc jest najwazniejsza i nie rozumiem jaki wplyw ma na to porod, debilizm i tyle, szkoda autorko twoich dzieci, poza tym ciekawa jestem jakbys sie zachowala gdybys musiala z przyczyn medycznych urodzic cc , co oddalabym dziecko bo bys byla zla matka??? porabana jeste.

Gość gość
Ja rodziłam sn i teraz przez cc, po porodzie sn przez miesiąc nie chodziłam przez ból i obrzęk w kroczu po nacięciu. Dziecko wymęczone przez kilka pierwszych tygodni spięte, płaczliwe, czerwone. Poród sn= grzebie ci kto chce co jakiś czas przez kilkanaście godzin, wkładając ręce po łokcie aż oczy mi z bólu wychodziły z orbit, myślałam że umieram. A CC? Miałam planową ze wskazaniami od przemiłego pana ortopedy, który mnie zrozumiał. Przyjeżdżasz do szpitala, przygotowują cię, nikt sie nie szarpie, nie masuje szyjki pod pretekstem spr. rozwarcia nic cie nie boli nie krzyczysz jak zarzynana świnia..Dziecko po cc miałam spokojne, delikatnie różowe a nie purpurowe i poobcierane jak po SN. Skąd twoja teoria o wyższości SN..mam doświadczenie w obu porodach i naprawdę nie rozumiem..

Gość sambamama
ale wy tak na powaznie tutaj dyskutujecie????? przeciez to debilne prowoa jesli nie to autorka jest tak glupia ze nie warto nic pisac :) szkoda sobotniego poranka:)

Gość gość
Wiemy, wiemy z jej wypocin bije po oczach brak doświadczenia w tej materii, pewnie dwie gimnazjalistki cieszą sie jakie "burze" potrafią w internecie rozpętać. Ja opisałam moje porody mając na uwadze pozostałe wypowiedzi dziewczyn, niektóre w podobnym tonie. Uważam że pierwszy poród mógłby byc o niebo lepszy już nawet nie mówiąc o znieczuleniu, ale jakiejkolwiek informacji o etapach porodu, i wiekszej kulturze personelu. PS. Czy w czasie waszych porodów był na sali tylko personel medyczny? Bo np zaraz po moim porodzie, kiedy jeszcze przed szyciem leżałam na fotelu z rozłożonymi nogami, naokoło mnie myła podłogę stara sprzątaczka bez zębów, myslę że na pewno nie miała nic związanego z medycyną, a moje krocze zobaczyła na pewno w całej pokazałości. Wkurzyłam sie dopiero po fakcie bo przecież wtedy w chwilę po urodzeniu nie myślałam o tym.

Gość gość
Haha od kiedy cc jest narażeniem zdrowia dziecka? Kobieto jesteś niedouczona bo przy porodzie sn jest znacznie większe ryzyko że dziecko urodzi się chore. Słyszałaś kiedyś porażeniu mózgowym? To jest kwestia najczęściej przedłużającego się porodu sn, dziecko jest niedotlenienie i zostaję upośledzone do końca życia. Jeśli kazda kobieta miałaby cesarkę w okolicy 38 tc to znacznie obniżył by się odsetek dzieci z porażeniem.

Gość gość
autorko, ty ograniczona prostaczko, współczuję twoim dzieciom takiej debilnej matki. Masakra jaka głupa c**a.

Gość gość
29 lat i 2 dzieci miala naomagic :D

Gość gość
ja urodziłam dwójkę dzieci siłą natury, ale jak ktoś woli mieć cc to niech ma nie wcinam się, każdy żyję jak chce. ale nie uważam że te co rodzą naturalnie zawsze są lepszymi mamusiami, czytałam ostatnio o jednej co urodziła sn i zostawiłą dzieci w lesie więc nei wiem czy jest lepsza od takiej co miała cc i wychowuję swoję dziecko i dba i kocha je??? Rodzaj porodu czy to sn czy cc nie ma wpływu na to która będzie lepsza matką, jak ktoś jest jak waśniewska to nie ważne jak urodziła i tak szkywdzi swoje dziecko

Gość gość
gdyby nie cc moja Wiki przyszłaby na świat martwa wiec daruj sobie swoje wyciągnięte z d**y wywody!

Gość gość
Nacieli cie? To nie będziesz dobrą matką.. Wszak sama napisałaś, że kobieta powinna rodzić naturalnie, bez żadnych ingerencji. A nacięcie to ingerencja. NIGDY NIE BĘDZIESZ DOBRĄ MATKĄ!!!

Gość gość
to jeszcze wychowaj to dziecko na dobrego człowieka... sadzac po twoim jci dziecko wyszloadzie ci sie to nie uda i nie ma tu znaczenia skad

Gość gość
* to jeszcze wychowaj to dziecko na dobrego człowieka... sadzac po twoim jadzie ci sie to nie uda i nie ma tu znaczenia skad wyszło dziecko

Gość starakomorka
Autorko, oszzzzzzzzzzzzzzzywiscie maszzzzzzzzzzzzzzzzz racje :)

Gość gość
co za beznadziejne prowo!

Gość zwolenniczka sn
boże wy nie rozumiecie ze cc zmienia dna waszych dzieci??

Gość gość
Skoro cc zmieni dna naszych dzieci (wtf?) To twoje naciecie tez je zmienilo ha ha

Gość gość
A dla mnie baba co zamiast rodzic naturalnie,operowala sie -to nie kobieta.