Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maritka1990

Czy są tu młode mamy studentki?

Polecane posty

Gość gość
uczcie się dziewczyny,żebyscie nie musiały potem na kasach siedziec i marnie zarabiac,miejcie dobre zawody to dacie sobie rade w życiu

Gość goscinnieeee
jeszcze żeby wyksztalcenie gwarantowało w naszym kraju dobre wykształcenie

Mamy się uczyć? Chyba nie wiesz, co mówisz... Koleżanka ma mgr z pedagogiki wczesnoszkolnej i przedszkolnej, licencjat z pedagogiki specjalnej, kurs pierwszej pomocy i doświadczenie w pracy jako niania podczas studiów i od 7 miesięcy szuka pracy... Teraz załatwia sobie staż w świetlicy - oczywiści po znajomości, bo PUP nic by nie załatwił... W naszym kraju nie opłaca się uczyć, ja żałuję że poszłam na studia, ale teraz już muszę je skończyć.

Drugą koleżankę mam w grupie, która ma dziecko i z niczym sobie nie radzi. Ja od dawna marzę o dziecku, ale w tym kraju to jak tego dokonać? To jest po prostu straszne, jak widzę na ulicy baby szarpiące dzieci, bijące czy jak dziecko płacze, bo matka nie ma na loda za 80groszy;/ Ja jestem jedynaczką, studiuję, ale nie mam rodziców i żadnego wsparcia w rodzinie, więc z bólem muszę oglądać filmiki w internecie i zajmować się cudzymi dziećmi, żeby jakoś przyhamować...