Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam z siebie kretynkę narzucałam się chłopakowi i poszedł z inna

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam z siebie kretynkę narzucałam się chłopakowi i poszedł z inna. Nie mogę sobie wybaczyć on pewnie teraz myśli ze ja jestem nie normalna, co mam zrobić tak mi wstyd!

Gość Vinny centa
widocznie nie jest fanem namolnych kobiet jego prawo

Gość gość
tylko ze trochę czasu juz minęło i od tamtej pory nie miałam kontaktu z nim wziął ślub z nią brzydka masakra ale ja dalej się wstydzę.

Gość gość
ale jak narzucałaś że wstyd? co zrobiłaś?

Gość gość
Błąd życiowy chłopak bez zobowiązań było ale nic nie było, zakochałam się w takim jednym chłopaczku on tez nie był obojętny dawał mi jasne sygnały choć potem twierdził że myślał że się zaprzyjaźnimy, ja chciałam więcej byłam uciazliwa dla niego wypisywałam ciągle do niego i wogóle, w koncu zaproponowałam zwiazek bez zobowiazan zgodził się zeby chociaż na chwile się do niego zbliżyc.Prawie straciłam z nim dziewictwo, ciagle nalegał na sex. Ale nie dawało mi to spokoju że on nie chciał zeby nikomu nie mówić ze jestesmy razem. wysłałam ekipe zeby mi go sprawdzili no i się okazało że ma dziewczyne i miał wtedy jak zemną chciał to zrobić. Mineło troche czasu a ja dalej nie moge się pozbierać najbradziej mam żal do siebie że taką idiotkę zrobiłam z siebie ze taka natretna byłam i najgorsze co powiedziałam ze nigdy nie mysłałam ze bede z takim facetem (z******ty w skrocie i przystojny i ze to nie moje progi) pomozcie czy ja mogę jakoś to teraz trochę naprawić , wyrównać ze nie jestem aż taka no wiecie? wtedy byłam młoda głu[ia 1 chłopak wiecie jak to jest.

Gość gość
nie przejmuj sie ale najpepiej to nie dac znaz ze na nim zalezy :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
ale tu jesteś głupia kobieta :D nie dosyc że latałaś za nim jak pies za suką a oni tego nie lubią, to zaproponowałaś mu związek bez zobowiązań bo myslałaś że sie zakocha przez łóżko :classic_cool: sama widzisz jedynie to mógł cie wygrzmocić w tym łózku a nie sie zakochać

Gość gość
Po tej akcji napisałam mu ze jest dupa nie facet. kiedys mnie zabrał z pracy tak na zgode chwile pogadaliśmy i koniec, kontakt się urwał wyjechał za granice, bardzo rozpaczałam bo to mój I chłopak sama nie wiem czy aż tak go kochałam czy to zauroczenie, i po 3 miesiacach znalazłąm nowego znali się na cześć ale jest mi wstyd , niedawno go spotkałam przyszedł z nią do sklepu w którym robie było ok uśmiechnał się na koniec ona nawet nie wie pewnie ze byliśmy razem.On wziął teraz z nią slub.

Gość gość
ale poniżenie dziewczyna zaproponowała związek bez zobowiązań facetowi :D

Gość gość
chodziło o to ze on czesto za granice wyjezdzał nie umawiałam się na sex z nim i nie mógł tego pogodzić ja tu on tam

Gość gość
człowiek zakochany durne rzeczy robi wiem po sobie :)

Gość gość
ja bym nie powiedziała że to był twój ''chłopak'' skoro to był zwiazek bez zobowiazań raczej facet chciał cie wykorzystać i tyle

Gość gość
no ale zobacz on swiety tez nie był to jemu powinno też być glupio

Gość gość
no dobra ja mam teraz jeszcze przystojniejszego faceta od niego i też biorę ślub ale jednak ten wstyd mnie dalej trzyma czy coś da się zrobić jeszcze? chciałabym żeby zobaczył że swietnie sobie radze i wogóle. Jakaś mała zemsta?

Gość gość
To chociaż masz nauke i bd wiedziała jak splawic durnych adoratorow:D

Gość gość
znalazl naiwna to chciał wykorzystać dobrze ze sie nie dałas to on niech się wstydzi a co tam

Gość gość
spierdzielil za granice bo bardzo blisko mnie mieszkał i z nia brzydula na stale wyjechał wzial cywilny ja biore tez koscielny. Wydaje mi się on dalej ja zdradza.

Gość Vinny centa
a czego tu sie wstydzic? poszukaj sobie takiego co lubi ten styl bycia i owin go sobie wokol palca, moze byc serdeczny bedziesz to przezywac przez nastepna dekade jak mrowka okres?

Gość gość
mam chłopaka normalnego nawet narzeczony biore ślub z tamtym to pomyłka ale tak głupio sie troszkę czuje

Gość gość
no czasu nie da się cofnąć człowiek mądry po fakcie ale co tam...

Gość gość
Nie przejmuj się, było minęło. Masz teraz faceta, więc o co chodzi? Też kiedyś zakochałam się w chłopaku, który był dupkiem, miał laskę, a ja za nim szalałam, jednak on nie traktował mnie poważnie. Na szczęście do niczego nie doszło poza pocałunkiem. W dodatku też wyjechał za granice :D Ale to nie ten sam, bo nie wziął jeszcze ślubu :) Ma laske, brzydką, sztuczną blondyne. Na początku wciąż robiliśmy sobie na złość na fejsie, jak dzieci :D Potem mi sie znudziły te gierki i wywaliłam go ze znajomych, bo nie mogłam zapomnieć jak codziennie wpisy czytałam i zdjęcia widziałam. Dziecinada! Każdy robi czasem głupie rzeczy, zwłaszcza jak sie zakocha, wiec nie myśl o tym, daj spokój.

Gość gość
autorko uwazam ze nie masz sie czym zadreczac, zalezalo ci kiedys na chlopaku to staralas sie o kontakt z nim to normalne, ale kiedy sie dowiedzialas ze ma inna to odpuscilas i powiedzialas co o tym myslisz. to on powinien sie wstydzic a nie ty. zajmij sie juz swoim zyciem, i nie rozgrzebuj niepotrzebnie sprawy, o ktorej wszyscy zapomnieli.

Gość gość
Dzięki kochane pomogłyście mi:* teraz czas zacząć się swoim ślubem potem dzieciaczki już doczekac się nie mogę :*