Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Dlaczego mnie nie chciały: Poki, PM i PN

Polecane posty

Gość gość
a co to za skróty?

Gość gość
same Pauliny?

Gość incognito piszę
Zaczynasz pisać jak prawiczandra Looser. Ogarnij się - nie ta to inna :) Tego kwiata to ponad pół świata

No tak, bo dzisiaj mam gorszy dzień. :) Tego kwiatu to pół światu, a 3/4 g***o warte. Napisałem te, którymi byłem zauroczony, ale to nie Pauliny. Tylko pseudonimy.

Masz za wysokie wymagania Looser. Obierasz na cel kobiety,które wyglądają jak modelki, a sam od siebie nie jesteś w stanie dać choćby połowy tego czego od kobiety wymagasz. Tak długo jak tak bedzie, tak długo będziesz sam jak palec. Zostają Ci 2 wyjścia,co byś samotny nie został: 1 Zainwestuj w siebie 2 Obniż wymagania

To jest racja Pavlo, staram się rozwijać, ale to nie takie proste, szczególnie bez pieniędzy. Mógłbym też się czasem spotkać z kimś nie do końca w moim typie, ale ostatnio coraz gorzej w necie idzie. W każdym razie i tak chce mieć super kobietę, 10/10 dla mnie, i nie zamierzam kończyć z kimś z braku laku, jak wiele osób.

Gość gość
a ta mężatka?

Ta z apteki najnowsza? Ostatnio jak byłem ze 2 razy to jej nie było. Zresztą sobie specjalnych nadziei nie robię. Jest sporo starsza no i mężatka pewnie.