Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usunęlam konto na facebooku

Polecane posty

Gość gość

usunelam konto ponieważ pol roku temu straciłam dziecko przy porodzie i mam dosc ogladania informacji i zdjęc małych dzieci, usg, pieknych szczesliwych rodzin i tego całego słodzenia i chwalenia się. Ja nigdy nie uzywalam portali do tego zeby sie pochwalic rodziną przed znajomymi, po prostu chcialam miec kontakt z przyjaciolmi, tymi dawnymi szczególnie. ale tak sie po prostu nie da, wpadam w coraz większą depresję, jest mi tak zle że nie daję rady :(( mam nadzieję, że zrobiłam dobrze

Gość gość
A ja nigdy nie miałam tam konta.

Gość gość
Zrobiłaś bardzo dobrze. Bez facebook da się żyć i ja też jestem na to przykładem. Nie mam konta i nie będę mieć. Prawdziwych przyjaciół ma się blisko siebie i żaden facebook tego nie ułatwi ani poprawi. Także myślę, że poczujesz się psychicznie o wiele lepiej nie wchodząc codziennie na fejsa. Pozdrawiam.

Gość gość
w tym ze na facebooko nie ma opcji usun konta wiec jak to??

Gość gość
oj przestańcie :O fb to nie tylko znajomi. A poza tym dzisiaj tak wygląda życie, że mało kto ma okazję ciągle się z kimś widywać- a już tym bardziej z tymi co mieszkają daleko, albo za granicą Nie możesz mieć autorko pretensji że ludzie się chwalą swoimi pociechami itp. Musisz się ogarnąć ze swoją stratą- na tyle żeby się w niej nie pogrążać.. życie jeszcze nieraz postawi cię w sytuacji gdzie żal będzie serce ściskać na widok innych dzieci czy szczęśliwych rodzin.

Gość gość
12:28 co za glupi post, sama sie ogarnij. nie badz taka mądra nie wiadomo co ciebie w zyciu spotka i zobaczymy jak TY dasz sobie rade. pewnie jestes pierwsza do wklejania takich glupich zdjec idiotko

Gość gość
nie f-b jest zly, tylko niektorzy znajomi - no ale tych sie wybiera samemu

Gość gość
22:49 dokladnie tak samo mysle. moze lepiej pousuwac tych co sprawiaja problemy. to tez jakis pomysł

Gość gość
Każdy przeżywa inaczej, znajoma straciła dziecko i w rocznicę wstawia sobie smutne zdjęcie "samojebkę" na facebooka, a wtajemniczeni piszą symbol znicza :/

Gość gość
no samojebki są najlepsze, widać w oczach tęsknotę za rozumem