Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minka24l

Czy mimo wszystko możliwe, że to ciąża?

Polecane posty

Gość gość
Minka24l gratulacje!- w jakich dniach cyklu robilas testy i wyszly negatywne?

Gość minka24l
Ojj dokładnie nie pamiętam kiedy robiłam testy. U ginekologa byłam w poprzednią środę i on ciążę wykluczył, a testy robiłam jeszcze przed wizytą u niego - kilka dni przed. Ostatnią miesiączkę miałam w połowie stycznia. Zrobiłam jeszczę betę dla pewności i jest ciąża;]

Gość minka24l
Na becie miałam wynik 2017. Jak myślicie, który to może być tydzień? Będzie już coś widać w czwartek na usg, skoro tydzień temu w środę lekarz ciąży nie widział?

I mam jeszcze jedno pytanie - w którym tygodniu można sobie prywatnie zrobić USG 3D żeby coś tak konkretnego było widać? Bo mój gin ma tylko sprzęt do standardowego usg i jak widać nie jest ono dokładne skoro prawie dwa miesiące po miesiączce nie widział ciąży...

Gość Minkka24ll
Wróciłam tutaj żeby powiedzieć, że jestem po pierwszym USG 20go marca i już wtedy był widoczny pęcherzyk. 4-6tc;] Jestem taka szczęśliwa, że postanowiłam zacząć pisać bloga. http://ciazamozebycpiekna.blog.pl/

Gość gość
do badania dzidziusia najlepsze jest zwykłe usg, każdy lekarz ci to powie - można dziecko precyzyjnie zmierzyć i wykluczyć lub wychwycić wady rozwojowe, lepiej zmień lekarza

Gość Minkka24ll
Na razie miałam robione usg zwykle dopochwowe. Kolejne mam 22go kwietnia - też zwykłe. Ale lekarz powiedział, że warto zrobić między 11 a 13tym tc badania prenatalne w feminie w Lubinie a tam to już chyba jest 3d, prawda?