Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaga

gole baby czyli mega wkurzona siostra

Polecane posty

Gość gagaga

witajcie na samym poczatku chcialem napisac ze to nie jest troll temat i sprawa jest powazna. mam takie pytanie do Was czy to normalne ze moja starsza siostra sie az tak oburzyla? Pisalem z siostra 28lat na gg ja mam 20lat i zapytala mnie co ogladam ja odpisalem "gole baby :D" ona napisala ze ja to nie obchodzi a pozniej dodala "A masz jakas kulturę? Takich rzeczy sie nie pisze Tym bardziej siostrze" Ja nie nie mam Ona Jak masz tak swirowac nie pisz do mnie wcale 13 mar, 10:06 Dziękuje dobranoc ja nie wiem o co Ci chodzi nastepnego dnia sie dowiedzialem ze siostra twierdzi ze jest ze mna poklocona wiec napisalem jej zeby nastepnym razem na przyszlosc mi pisala zebym sie nie dziwil pozniej a ona na to odpowiedziala "Jak ty mnie traktujesz jak jakiegoś śmiecia pisząc mi ze oglądasz p****le to tak jest Gowno mnie obchodzi ze ty baby oglądasz" ja oczywiscie nie moge sie powstrzymac ze smiechu ze za "gole baby" mozna sie tak obrazic w zasadzie nie przypominam sobie by ktos w ogole sie za cos na mnie tak mocno obrazil za inne rzeczy jak moja siostra za gole baby czy to jest normalne ze ona tak sie wkurzyla?

Gość gość
Ona ma chęć na ciebie a ty gołe zupki oglądasz.

Gość gość
Nooo,gołe duuupki miało być.

Gość gagaga
czyli jest zazdrosna?

Gość janex
she wants the d

Gość gość
nie to nie jest normalne ale za to Ty normalnie reagujesz smiejac sie z takiego czegos bo to smieszne:-D

Gość gagaga
dzieki waszym wypowiedzia chce mi sie jeszcze bardziej smiac z tego :D

Gość gagaga
siostra dalej wkurzona

Gość gość
o masakra.. zupełnie jak siostra mojego mężą. jestem z nim przeszło 10 lat, a ona nigdy nie zamieniła ze mną słowa ;) bo...uwaga...nie mogła znieść myśli, że ON z kimś jest. Z KOBIETĄ!! wystarczyła moja wizyta u niego, siedzieliśmy w pokoju (zaznaczam:siedzieliśmy i nic poza tym ;) ), a tu nagle bach! coś ją opętało, zaczęła rzucać czym popadnie. Potem był etap upodabniania się do mnie. Ten sam kolor włosów, ta sama fryzura, styl ubierania się... dżizas. Jak dobrze, że już jej oglądać nie muszę :))) Tak to już jest, wiesz, że siostry czasem mają we łbach coś nie po kolei i mylą im się role. Współczuję. Lekko mieć nie będziesz w swoim dorosłym, męskim życiu.

Gość gość
ps. nie muszę chyba dodawać, że na nasz ślub też nie wpadła z wizytą..

Gość gagaga
to pewnie z zazdrosci siostra Twojego meza sie tak zachowuje :D ale nie wiem co dalej z moja bo moja tez ma dostep do p****li..

Gość gość
Mogą być dwie przyczyny.Jedna że może siostrzyczka w internecie jest NAGO i ma obawy że zobaczysz.Druga że siostrzyczka ma na ciebie ochote byś Ją przeleciał zwykła zazdrość.

Gość gość
fajna ale w****iona p***a