Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój sen proszę o zinterpretowanie

Polecane posty

Gość gość

Śniło mi się że szłam chyba przez miasto..idę idę aż nagle poczułam że ktoś na mnie patrzy z tylu, obracam się a parę metrów ode mnie stoi mój były chłopak (nie jesteśmy razem od 2lat) taki uśmiechnięty, z założonymi rękoma i patrzy na mnie. Ja trochę zaniemówiłam i popatrzyłam na niego i też uśmiechlam się i ucieszyłam na jego widok pobiegłam do niego i zaczęliśmy się tulić czułam że był szczęśliwy,ja też..potem rozmawialiśmy o tym co u nas itp zabrał mnie do swoich rodziców wyglądało to tak jakbym ich poznawała poraz pierwszy czki mili dla mnie..w rzeczywistości ich dawno już poznałam miałam z nimi świetny kontakt ale od czasu naszego rozstania mają do mnie żal i nie mamy kontaktu ani z byłym ani z jego rodzicami..nawet się nie widuje z nimi ani z nim.. I trochę zdziwił mnie ten sen..co to mogło znaczyć?

Gość gość
Up:)

Gość gość
.

Gość gość
Podnoszę:)

Gość gość
k***a , nic to nie znaczy.. snilo ci sie bo myslałas o tym jak spalas i widzialas obrazy.. mi sie sniło, ze znalazłam dwie ludzkie glowy w szafie

Nic nie znaczy. Może w ciągu dnia oglądałaś jakieś wspólne zdjęcia lub wspominałaś z kimś dawne czasy itp.