Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy była byś z takim chłopakie

Czy była byś z takim chłopakiem

Polecane posty

Szukam dziewczyny która ze mną wytrzyma oto moje takie podstawowe cechy: - mógłbym cały dzień nic nie robić tylko siedzieć przed kompem - nienawidzę sprzątać - jestem nudny siedzę w 4 ścianach nie mam potrzeby i chęci wychodzić. Nie tak jak inni że a poszli by gdyby mieli z kim. Ja i tak bym nie poszedł bo i po co. - odpadają wszelkiego rodzaju imprezy a)nie tańcze b) nie pije c) nie pale d) Nie śmieszą mnie wygłupy Kobiecy wygląd Mały penis

Dwa razy po 3 lata "leczyłem" się z miłości do kobiet. Z pierwszą spotkałem się na randce 2 razy Z drugą znałem się przez internet. Tą drugą starałem się kupić zakupami. Męczyłem tą pierwszą telefonami przez rok.

Gość mrgitka878787
Nigdy w zyciu

Żeby nie było ja na kompie nie gram w gry tylko a) siedzę na kafe b) oglądam filmiki na tvn player milanos.pl yt itd c) czytam to co mnie interesuje

Jeśli się wkurzę na kobiety słucham muzyki w stylu paktofonika rób co chcesz. ruda k***a itd. Jestem strasznie tulaśny. Spotykając się z nimi potrafiłem przez 4 godziny się przytulać. Miały tego dość. Na studiach przytulałem się do wszystkich kobiet. Skończyło się to małą kłótnią. Bo one chyba myślały że ja coś do nich czuje.

Jadąc samochodem wkurzam się na osobę obok. Dlaczego mnie dobrze nie prowadzi mimo że mam włączoną nawigację.

Gość gość
jesteś prawikiem?

Czy sprzedawca wymieniając wady produktu ma szansę go sprzedać? Ty właśnie jesteś takim sprzedawcą. Z tego co się orientuję, kobiety rzadko lecą na tekst "Cześć. Mam doła i dość dużą depresję".

Jestem prawiczkiem któremu zrobiono loda.

Gość gość
pewnie matka zrobiłą ci laske z litosci ....

To nie chodzi o depresję ja po prostu taki jestem. Denerwuje i rozprasza mnie grupa osób. Przez 2 miesiące mojej pracy w biurze myślałem że im wyj***e. A ten smarka a ten coś tam. Bardzo cenię sobie ciszę i 4 ściany po prostu.

Gość gość
aspołeczny ...

No aspołeczny. Nie rozumiem jak można pić piwo - niedobry napój moczopędny wódka - piekący napój ogłupiający Palić i truć się

Gość gość
a jak doszło do tego loda? odwdzięczyłeś się minetą ?

Gość gość
To kto ci zrobil tego loda? D****a?

mama mi zrobiła

Idealna dziewczyna dla mnie to taka : a) Ubierająca się w sexowną czarną bielizne. Pończoszki, gorsecik itd. b) Nie ścierająca co 5 min podłogi bo brudno k****. c) Myjąca za sobą naczynia. d) umiejąca się jakoś zachować a nie że sra i dłubie w nosie koło ciebie. e) strasznie tulaśna spać w objęciach itd. f) lubiąca przebywać ze mną w ciszy Absolutnie nie jakaś tempa idiotka w stylu choć zobaczyć nowe butki, Choć zobaczyć fajerwerki jak strzelają itd.

ale nie połknęła, wiec nie wiem czy sie liczy.

Podszyw. loda zrobiła mi moja 2 ga opisana tu miłość. Odwdzięczyłem się palcówką. Ale czy to jest istotne?

Gość gość
Gosciu to ty jestes glupi. Yntelygent od 7 bolesci.

Dlaczego mnie obrażasz. To że czuję wstręt do prostactwa i pijaństwa. I pogardę dla tego że ktoś się upija po to by ???? No właśnie co popularnie nazwane wyluzować się. Czyli co nie potrafi normalnie rozmawiać na trzeźwo ?

Gość gość
Nawet minety nie umie zrobic. Palcowke mogla se sama zrobic. Frajer egoistyczny. Bedziesz po wieki sam. Widzisz cos wiecej niz czubek swego nosa? Zwiazek to kompromisy,ustepstwa a ty smieciu nawet nie umiesz cos zrobic dla kogos. Za to *****lbys swym malym korniszonem. Zenada.

Gość gość
a czemu nie uprawialiście seksu z tą 2 ?

Gość gość
Musisz poszukać domatorki. To że nie lubisz sprzątać to akurat cecha 80% ludzi. Jestem kobietą i też tego nie znoszę.Robię to z moim partnerem na zmianę ;-) Najgorsze jest chyba to że siedzisz ciągle przed kompem.Mnie by trafiło jakby mój facet tak robił. Zamiast pogadać, spędzić czas ze mną - wślepiony w monitor.Ale może akurat robisz to dlatego że nie masz z kim ciekawie spedzić czasu?

Gość andkaa
Ja bym nie chciała takiego nudnego chłopaka, ale mogę mieć takiego współlokatora.

Bo to było w chwili gdy nas poniosło u niej w pracy. Nie było minety bo mi odsuwała głowę wstydziłą się nie chciała. A doszła po kilku *****ch ręką. Co do egoizmu... Jeśli się tęskni za kimś 3 lata, wzdycha wspomina itd. I jeśli robi się prezenty nie mając kasy to raczej nie jestem egoistą. Kobiety dostawały ode mnie prezenty z każdej okazji oraz bez okazji. Dla tej 2 giej przeniosłem się 300km. I byłem tak zakochany że nie widziałem lepszych ofert. Byłem też długo bezrobotny bo szukałem pracy tylko tam gdzie ona mieszka.

Gość Czy była byś z takim chlopakie
Bo jak zdjalem majtki to ona parsknela smiechem na widok mego fiuta, zaczalem ja calowac zmywiotowala bo jedzie mi z geby jak shrekowi no i dalem jej z banki na taka beszczelnosc! Jestem przeciez yntelygentny i nie pije i nie pale bo kasy nawet na mydlo mi brakuje :-)

Najgorsze jest chyba to że siedzisz ciągle przed kompem.Mnie by trafiło jakby mój facet tak robił. Zamiast pogadać, spędzić czas ze mną - wślepiony w monitor.Ale może akurat robisz to dlatego że nie masz z kim ciekawie spedzić czasu? Ja bym się tylko tulił i był jak kula u nogi zagłaskał na śmierć. Więc jeśli mowa o ciekawie spędzaniu czasu to zawsze robiłem to tylko dla kobiet. W sensie jakiekolwiek wyjście. Po x latach małżeństwa wiadomo że nie chciało by mi się chodzić i były by wiecznie kłótnie o to. Dlatego w grę wchodzi jedynie domatorka.

Co do tych moich wad podszywie to właśnie całowanie... Raczej nie potrafie nie wychodzi mi. Kobiety nie mdleją mi w objęciach. Jakieś takie miętolenie wargami i językiem bez jakichś och i ach.

Gość Czy była byś z takim chlopakie
L O O S E R