Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tylko na mnie patrza ?

Polecane posty

Gość gość

Kobieta -46 lat,zadbana, elegancka,niebrzydka.Taka mam opinie u znajomych.Dlaczego singielka? Panowie tylko na mnie patrza,nie wiem gdzie jest problem. Na przyjeciach ci atrakcyjni spogladaja,a zawsze podejdzie ten najbrzydszy.dlaczego tak jest? Panowie odpowiedzcie mi ,bo ja juz tego nie pojmuje.Dodam,ze nie szukam ksiecia z bajki,bo sama nie jestem ksiezniczka.

Gość gość
to masz poważny problem!

Gość gość
co tu dużo ukrywać, nie jesteś już młoda, dzieci raczej mieć nie będziesz, nie nadajesz się już do założenia rodziny

Gość gość
kobieta 46 lat TYLE WYSTARCZY NIE CZAISZ TEGO?

Gość gość
hm. niestety pewnie tak jest jak mowicie. Kurde to jest takie smutne,kobieta po 40 wyszla juz z obiegu-brzydko napisalam,ale tak to wyglada. Dzieki za szczere odpowiedzi .Pozdrawiam

Gość gość
Moze ci atrakcyjni tylko zerkaja, bo sa zajęci. A jedynymi wolnymi sa ci mniej atrakcyjni. Musisz, albo dac szansę tym z pozoru gorszym, którzy byc moze zyskają przy bliższym poznaniu, albo czekac dalej w samotności na kogos atrakcyjniejszego, kto nie koniecznie bedzie też interesujący z charakteru.

Gość gość
No fakt,ci atrakcyjni sa na pewno zajeci i pozostalo patrzenie.Takie proste ,a o tym nie pomyslalam .Dam szanse tym drugim. Prawde mowiac troszke podniosles lub podnioslas mnie na duchu bo poprzednie odpowiedzi troszke mnie zaszokowaly.

Gość gość
Pff wiek nie ma nic do rzeczy. Na mnie też się patrzyli i nic z tego nie wynikało tak samo jak miałam lat 16 i jak 26. To nie kwestia wieku, raczej tak jak ktos wyzej napisal - sa zajęci albo im sie po prostu nie chce przejac inicjatywy. Takie te dzisiejsze chlopy sa ... wybrakowane. ;)

Gość gość
Bo masz ten wiek i jesteś niebrzydka, elegancka, zadbana, a wiec pewnie kogos masz bedac w tym wieku. Oto cala tajemnica.

Gość gość
Co robiłaś wcześniej, pewnie sobie nie żałowałaś, teraz ci się zebrało na miłość, na wartościowego faceta che che, następna królewna której się należy szczęście! :D

Gość gość
Gosciu z godz.0.39-oceniles mnie troszke za pochopnie.Napisze tak krotko jak sobie wedlug Ciebie "nie zalowalam". Bylam mezatka 10 lat.Skonczylo sie rozwodem-zdrada ze strony meza. Zeby uniknac negatywnych opinii z waszej strony powiem-ex maz na sprawie rozwodowej wzial na siebie 100 procent winy,a jak wiedza rozwiedzione pary zdarza sie to bardzo sporadycznie. Po rozwodzie nie spotkalismy sie juz nigdy, bylo to proste bo nie mamy dzieci.Po 5 latach poznalam kogos,zwiazek marzen.Dalam losowi szanse, dwa lata szczescia i kolejny szok . Wypadek na motorze.Szpital ,koma ,ciezkie operacje ,walka o zycie. Kiedy juz wydawalo sie ,ze wszystko jest na dobrej drodze serce nie wytrzymalo-zmarl na serce w naszej sypialni. Obudzila mnie jego agonia. Pogotowie-bylo za pozno. Koncze juz ,bo lzy same ida do oczu-tak uzywalam w zyciu.

Gość gość
Nie przejmuj się opiniami innych...Czasem łatwiej kogoś ocenić nie znając go,a szczególnie w necie... Faceci sa wzrokowcami i zawsze będą sie gapić na inne kobiety nawet jak obok maja miss-tak już są skonstruowani i nic na to sie nie poradzi... A Ty daj szansę tym mniej atrakcyjnym ale nie uważaj od razu że każdy potencjalny kandydat jest od razu/będzie Twoim mężem...moze być kolega kumplem itp. A dzieci-teraz kobiety rodzą i po 45 r ż-np.słynne aktorki,wiec nie wmawiaj sobie czegoś,zawsze jest też adopcja -jeśli oczywiście chciałabyś mieć kiedyś jeszcze dziecko:) Życzę powodzenia i nie przejmuj sie opiniami innych -to Twoje życie:)Pozdrawiam

Gość gość
wiesz jade na tym samym wózku co Ty autorko.Mam tyle samo lat,tez jestem bezdzietna rozwódka.Jestem niby fajna laska,zadbana,młodo wyglądającą.Adoratorów niby pełno,a tego jedynego brak.Chyba w naszym wieku nie ma juz porządnych facetó.Tak jak mi kiedys ktos powiedział że facet w tym wieku to jak kibel,albo zajety,albo ma nasrane.Brzydko mówiąc.

Gość gość
bo za aktrakcyjnymi sie same kolejki ustawiaja i nie musza podchodzic a brzydcy zeby zwrocic na siebie uwage musza podejsc

Gość Całujcie mnie wszyscy
46 lat to już eksponat muzealny, pozostaje patrzeć i wspominać historię

Gość gość
Niby ja to wszystko wiem,tak jak mowicie tak po prostu jest.:Kazdy z Was ma swoja racje.Opinie ludzi w roznym wieku.Szokujace-ludzi mlodych,bo Oni odp prosto bez ogrodek ( oczywiscie bez urazy ),ludzi po przejsciach tak jak ja:wywazone i przemyslane. Hm.eksponaty muzealne:tak nas widza mlodzi,a to dopiero dla mnie 46 lat,a moze az 46 lat.

Z tym eksponatem to przesada lekka, bo dla faceta koło 50 możesz być jak ulał. Dla mnie mogłabyś być mamą :P

Gość gość
Masz 46 lat i o to pytasz? :-D Wybacz, ale to poziom emocjonalny gimnazjalistki.

Gość gość
Tak pytam ,majac 46 lat. Moze to poziom gimnazjalistki jak mowisz,ale czasami nie zdajemy sobie sprawy z rzeczy oczywistych i potrzebujemy opinii ludzi postronnych. Moze w naszym zyciu wydarzylo sie za duzo w krotkim odstepie czasu...,a tak bylo w moim przypadku.Moze chce czegos na sile,ale mysle ze nie.Moze robie cos podswiadomie nie zdjac sobie z tego sprawy. Dlatego pytam.

Gość gość
Radek 90-i na pewno bylabym dumna z takiego syna :)

Gość gość
I powinna:) Pozdrow ja serdecznie ode mnie :)