Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AKWENTEEM

UDANE MAŁŻEŃSTWO.CZY TO TAKIE TRUDNE?

Polecane posty

Gość AKWENTEEM

Tak właśnie zastanawiamy się z żoną obserwując co dzieje się w koło. Rozwody, zdrady itp. Jesteśmy małżeństwem od 15 lat mamy trójkę dzieci i jesteśmy ze sobą szczęśliwi! Wiadomo, zdarzają się czasami gorsze chwile, ciche dni ale tak naprawdę jeden bez drugiego nie potrafi żyć! Bardzo się kochamy! I nie jest tak, że nasze życie to sielanka. Jedno z naszych dzieci jest chore, sytuacja finansowa też daleka od ideału ale wspieramy się wzajemnie i pomagamy jak możemy. Może tylko w sferze intymnej nie układa nam się idealnie....Libido żony bliskie jest zeru, seks mamy 1-2 razy w miesiącu, ale przecież nie jest to najważniejsza rzecz w życiu. Ważne że w innych dogadujemy się doskonale. A jak to wygląda w Waszych związkach? Czy naprawdę stworzenie takiego udanego jest tak bardzo trudne?

Gość gość
a ty co brudy masz zamiar prać?

Gość gość
Mi też się w życiu poszczęściło! Męża mam cudownego i choć małżeństwem jesteśmy dopiero od 5 lat to mam nadzieję, że nic się nie popsuje! I seks mamy prawie codziennie, bo w przeciwieństwie do autora uważam ,że jest to bardzo ważna dziedzina życia!;-)

Gość gość
Trudne:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(!!!!