Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika 124

Myślicie że to Może być ciąża?

Polecane posty

Gość Weronika 124

Może w skrócie, 1. W grudniu 31 miałam ostatni stosunek potem już nie. 2. W styczniu 12 dostałam okres ale jakiś taki mniej obfity. 3. Od 12 stycznia do 14 marca wykonałam ponad 40 testów robiłam je prawie co dzień wyszły negatywne. 4. Zrobiłam też pięć razy bete z krwi w 21 , 48, 56, 63, 69, dni po stosunku wszystkich to wynik <1,0 5. W lutym dostałam okres 28 lutego czyli 2 tyg. Później niż powinien być, i też jakiś taki inny 6. Zrobiłam też progesteron 63, i w 69 dniu po stosunku wynik 0,31. Co o tym myślicie.

Gość gość
i co według ciebie wskazuje na ciążę? te negatywne testy i beta, niski progesteron? miesiączki? rozjaśnij mi w głowie, bo może czegos nie wiem

Gość gość
Chyba bardzo chcesz tej ciąży co? :O Testom nie wierzysz, becie nie wierzysz więc powiedz jakim cudem uwierzysz anonimowym wpisom w necie? Okres też miałaś ale ty i tak wiesz lepiej?!

Gość gość
Na moje oko to zaczynasz rodzić!

Gość StormofhormonesBlogspotCom
Blog, na którym znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat ciąży i wychowania maluszka, w tym listę z wyprawką dla niemowlaczka, porównanie wózków, opinie na temat kosmetyków dla mam oraz suplementów diety. Dowiecie się także jak ciąża potrafi dziewiętnastolatce wywrócić życie do góry nogami. Nastolatka, też może mieć ogromne problemy z zajściem w ciąże ... Do porozmawiania w komentarzach!!! Po wpisaniu w wyszukiwarkę "stormofhormones" na pewno mnie odnajdziecie:)