Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONmennnn

po co kształcić kobiety

Polecane posty

Gość ONmennnn

edukacja kobiet traci sens. Kobiety z momentem zapłodnienia tracą mózg. Przestają ufać dobrodziejstwu nauki.Wątpią w sens szczepień. Człapią jak dziadówki omotane chustą jak baby z Afryki. Nie poznaję ich. Myślę, nie warto obciążać budżetu państwa edukacją dziewczyn. Wystarczy wam liczyć do 10. I to wystarczy. Mózg się wam wyłącza tuż po zapłodnieniu.

Gość gość
Spoko, wiele nie da się zapłodnić :)

Gość gość
po co ksztalcic kobiety? raczej po co ciebie ksztalcili skoro dalej jestes tlumokiem, kasa wyrzucona w bloto!

Gość ex_debill_konkubina
dziwne - wątpić jest rzeczą ludzką, a ślepa wiara jest objawem bezmyślności, ale nagle się okazuje, że kobiet to nie dotyczy:) nauka nie raz prowadziła ludzi na manowce, pardon, nie nauka, ale chciwośc ludzka, która jej używa do robienia pieniędzy i walki o władzę, więc spadaj troliku malutki na banan, albo zacznij pisać z odrobiną logiki - jesli potrafisz:)

Gość ONmennnn
co się ciepiesz? Poczytaj topik o szczepieniach. I piszą te kretynki coś o rtęci i autyzmie. Rzyg mam od tego. Po co te macice uczyć? Nic im nie trzeba.Przyuczyć do obsługi pralki automatycznej I wyjaśnić zasady segregacji śmieci. Aby te tępe vaginy nie pakowały zużytych pampersów do piekarnika. Wystarczy.

Gość ex_debill_konkubina
chyba zapomniałeś kto zaczął temat szczepionek i autyzmu:)

Gość ONmennnn
ale zadziwił mnie tłok debilek popierający bełkot durnej tzipy autorki. Czy wy baby mózgu nie macie?!!!

Gość gość
a ty masz mózg??? masz w ogóle przygłupie dzieci???

Gość gość
a co Ty Onmen wiesz o szczepieniach??? no słucham cie

Gość gość
akurat badania naukowe wykazaly ( czytalam artykuł przedstawiajacy wyniki ktoregos z czolowych uniw USA) ,ze kobietom po urodzeniu dzieci rosnie poziom inteligencji , jest to wynikiem faktu, ze musza byc przygotowane na dzialanie w kazdej sytuacji tak, aby chronic dziecko, wiec zwiększa sie refleks, skutecznosc , racjonalnosć i pewność dzialan.

Gość ex_debill_konkubina
to idź tam inteligencie i przetłumacz jeśli jesteś tak wykształcony i masz argumenty:)

Gość gość
autorze chyba masz wyjatkowo głupia kobiete i na jej podstawie oceniasz reszte,no ale kogo mógł poslubic taki głoopek... :D

Gość gość
Po to się kształci kobiety żeby jedna marna pensja tatusia nie musiała być powodem na to że brakuje dla dziecka na buty, po to by dziecko od mamy nauczyło się mówić , liczyć i pisać (to matki uczą swoje młodsze przedszkolne dzieci) i po to by gospodarka domowa nie poszła na dno bo to kobiety wiedzą co kupić i za ile żeby wystarczyło, nareszcie po to by było mniej sfrustrowanych kobiet które zatłukły by takich jak ty gdyby siedziały z tobą cały dzień (tak przynajmniej mają pracę).

Gość gość
Dziwne, ja własnie po urodzeniu córki stałam się bardziej aktywna, zorganizowana i odważna. Pojawienie się jej wymagało odemnie więcej energii, siły, racjonalnego szybkiego myślenia , dodatkowo wzmocniła mi się muskulatura (wczesniej byłam delikatna, słaba) a po porodzie wogóle uwierzyłam że kobieta to najsilniejsza płeć.

Gość gość
Po co piszecie temu słabemu człowiekowi? Ja od dawna wiem że człowiek nieszczęśliwy to człowiek czepiający się innych o wszystko, nawet przeciwną płeć o to że mają penis lub waginę, wszystko jest dobrym powodem :D. A do ciebie autorze tylko tyle że nie wzmocnisz się wyładowując złość na innych :).

Gość gość
Ja tam się pytam po co kształcić jądrzastych :D skoro wykształceni (ci co są a i tacy co nie) nie wiedzą jak robi się zakupy, jak zrobić spaghetti czy zupę, jak włączyć pralkę i posegregować pranie? Mężczyźni nie są nauczeni życia , są nieporadni i w domu często bezużyteczni bo jak już coś zrobią to zrobią źle, trzeba po nich poprawiać. Kobieta może być świetna i w pracy i w domu a facet jak jest dobry w domu to chyba wielka rzadkość :D, już nie mówiąc o umiejętnym wychowywaniu dzieci, cierpliwości i wiele by tu można pisać. Często kształci się faceta który przebrnie jakimś cudem lata studiów i nie potrafi należycie wykonywać swojej przyszłej pracy zawodowej, nie ma sprytu i nie jest elastyczny.

Gość gość
Kobieta potrafi pracować, po pracy zająć się domem a facet po pracy nic już nie potrafi i gdyby nie żona czy Hotel Mama to by zdechł z głodu albo zywił się syfem byle jakoś przeżyć a dom wyglądałby jak chlew :D. Im lepiej wykształcona kobieta tym wyższa szansa na dobrą pracę i pensję oraz na to że nie da sobie wskoczyć facetowi na głowę tylko porządnie będzie go przyciskać obcasem .

Gość gość
autorze jesteś fanem ojca rydzyka i radia maryja i telewizji trwam ?

Gość gość
co do niektórych kobiet to masz rację, ich celem jest narodzić dzieci i siedzieć w domu

Gość gość
ta tzw. nauka to niestety ale też idzie w parze z pieniędzmi i kombinatorstwem jakby tu wydymać ludzi