Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_lala

Miły uczynny mężczyzna do zniszczenia koszulki poszukiwany.

Polecane posty

Gość gość
A ty znów odświeżasz temat? Weź się ogarnij, bo ta koszulka rozpadnie się ze starości ;) Albo idź do psychiatry, bo chyba taka wizyta by Ci się przydała, albo chłopa sobie znajdź bo może jesteś niedopchnięta.

Gość gość
co, już po lekcjach?

Gość gość
Co najwyżej mógłbym cię wylizać, a z koszulką rób co chcesz, nie moja bajka.

Gość Gość 1234
Ja tu jestem!! Ale po co zaraz zniszczyć taką koszulkę. Czy nie lepiej ją polać wodą na ciele kobiety z pod której koszulki widać kształtny biust??!!

Gość Gość 1234
Nie słyszeliście o miss mokrego podkoszulka??!!

chcialbys zebym ubrala ta koszulke i chcialbys oblac mnie woda? ;) a zniszczylbys ta moja koszulke jakos?

Gość Gość 1234
Czy ja wiem czy bym ją zniszczył??!! No może jeśli to by cię pociągało to czemu nie. W końcu trzeba czasem zrealizować marzenia czy pragnienia kobiety.

Gość gość
Dobrze, to wyrzucimy ją do śmieci... lizanko jest znacznie przyjemniejsze musisz przyznać, zwłaszcza takie długie :) My już pisaliśmy ze sobą, miałaś dać znać kiedy się widzimy ;)

no mam ochote by ta moja stara koszulka byla zniszczona przez chlopaka :) pomoglbys jakos? Czemu nie chcesz jej niszczys? gość - chcesz ja tak po prostu wyrzucic do smieci? w calosci? ale nie wiem ki jestes :)

Gość Gość 1234
No ok powiedzmy że podrę tą koszulkę na tobie a potem będę całował twoje piersi i ciało po czym jak pragniesz zrobię ci minetkę. A na koniec by miało ręce i nogi wejdę w ciebie. W pozycji jaką będziesz chciała. Co ty na to.??!!

Gość gość
No widzisz, a ja cię pamiętam ;) dużo obiecujesz, ale nic nie robisz... kobiety które potrafią tylko gadać nie są warte uwagi, no chyba że mnie przekonasz do siebie ;)

no ale masz zniszczyc moja koszulke, np. przez podarcie. ew w nagrode mozesz wycalowac piersi, ale wejsc we mnie?

Gość Gość 1234
Rozbierałem lalkę w nocy. A ta lalka mnie zaskoczy. Nie ma cycków cipki nie ma. Coś ta lalka wielka ściema. Lalka bardzo seksu chciała. Lecz warunków ona nie miała. Narobiła mi dużo chęci. Lecz taka mnie nie kręci. Gdyby laka cipkę miała. To by zemną się kochała. Lecz ta lalka braki miała. No i seksu nie doznała.

Gość Gość 1234
No cóż czasem trzeba trochę pożartować. W końcu śmiech to samo zdrowie.

Gość Gość 1234
Nie pamięta lalka Księcia. Gdyż nie miała nigdy wzięcia. Wszyscy za nią się oglądali. Lecz jej seksu nie dawali. Bo jak przyszło co do czego. To nie było włożyć do czego. Chłopcy bardzo się wkurzali. Między nogi nie wkładali. Bo jak nie ma dziury w laki. Niech się lala sama wali.

Gość Gość 1234
A ja sobie tak rymuje. Bo mi humor dopisuje. Mam przed sobą nagie panie. Na sam widok coś mi stanie. A co stanie same wiecie. Żyć bez tego nie umiecie.

Gość gość
znowu ta koszulka...dziewczyno,ja myslalem ze juz dawno ja znosilas...

Gość gość
No to jest mi przykro że mnie nie pamiętasz:( a tak nam się miło pisało bezpośrednio na mail.

Gość Gość 1234
Skoro jest zużyta to podrę ją już na tobie. Następnie sciągnę majteczki i może wspólna kąpiel w wannie?? Bo nago wyglądasz pewnie ładnie. A tym bardziej w dużej wannie.