Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona prawie deps

Zerwal bo jak okreslil ja sie lubuje

Polecane posty

Gość ona prawie deps

Bo mam prace, musze pracowac bo mam wydatki, kredyt i dziecko. Jestem samotna mama. Bylismy razem 1,5 roku ja 30 on 34 lata. jak okreslil jestem za bardzo materialna a wcale tak nie jest, mlodemu zapewniam dziecinstwo fakt, tatus odszedl i nie daje znaku nie placi alimentow syn ma 8 lat, zostawil partner bo twierdzi ze za bardzo szpanuje bo ladnie sie ubieram i dziecko bo mam fajny tel.bo wydaje na zabawki na ciuchy itp. on nie pracuje od 3 lat,mimo ze ja mu prace zalatwialam to nie garnal sie, nie wiem co ja mam myslec, chcialam partnera wiadomo jak kobieta, w stosunku do syna byl ok ale jego mama- on mieszka z mama tata odszedl gdy byl maly nie wiem, jak to tlumaczyc nie zdradzalam itp.a on wyzywa ze suka jestem co lubuje sie w pieniadzach ze pracuje ze kupuje to i tamto i ze on ze mna nie moze byc woli skromniejsza ludziska rozumiecie cos?

Gość gość
To jest tak ,jak z desperacji bierze się łobuza i lenia za partnera .Sama wybrałaś ,miej do siebie pretensje .

Gość gość
no co to za facet ?34laata i z mamusią? :O i nie pracuje?? :O toż to leń i obibok skoro mu nawet załatwiłaś pracę...eee znajdziesz lepszego

Gość gość
ty sie ciesz, ze sie go pozbylas. pewnie jest niezaradny zyciowo i zazdrosci ci, ze mozesz sobie pozwolic na to wszystko. czym ty sie przejmujesz, darmozjad

Gość gość
Wiesz co? Dziwię się Tobie. Niby jesteś obrotna i wiesz co chesz, a to...jeżeli to nie prowo, to nie ogarniam co Ty widziałaś w tym facecie? Facet ma poczucie niższości i dodatkowo jest leniem. ty się patasz co masz myśleć? No bez jaj kobieto! Niech on spierdziela a Ty nie bądź taką desperatką. Pomyśl trochę następnym razem i jak facet nie teges, to się nie zastanawiaj tylko puść kantem.

Gość gość
twój syneczek na takiego samego wyrośnie!

Gość gość
jak 3 lata nie ma pracy to z czego żyje??? chciałaś wziąć sobie utrzymanka?

Gość gość
No I dobrze, niech idzie w cholerę. Jeszcze kopa w cztery litery trzeba było dać.