Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o takim zachowaniu tak obiektywnie

Polecane posty

Gość gość
Dalej będziesz się zastanawiała co on robił u babci? Co to za facet, którego dziewczyna denerwuje telefonami?? Śmieszne to, bo masz czarno na białym, że to jakiś palant, a Ty dalej swoje.

Gość gość
Autorko, piszesz, ze boisz sie, ze juz mu nie zalezy. A czego tu sie bac? Slubu nie braliscie ;) Owszem, bylas jego dziewczyna od kilku lat, ale skoro cie przestal szanowac, to znajdz sobie faceta, ktory nie bedzie lekcewazyl twoich wysilkow (dojazdy), ignorowal cie w chorobie (angina), kichal na twoja potrzebe kontaktu (brak odzewu na telefony) i stosowal przemoc werbalna (krzyki). Po co ci taki koles?

Gość gość
Nie mówił co robił u niej tylko ze tam był... Ale ja myślę że dawno nie widział się z kuzynami a on ich lubi, kuzynka jednak wróciła i siedzieli razem. A czy kogoś nie ma tak poza tym nie jestem niestety pewna...jak się kogoś kocha to i dłuższą rozlake się przetrwa tak mi się wydaje

Gość gość
nie usprawiedliwiania go tylko mi przykro że nie jestem dla niego najwaniejsza... XXX to niech ci nie "przechodzi przez myśl" tylko BĄDŹ TEGO PEWNA!

Gość gość
Wiem, w końcu on nie jest ostatni na świecie... A ja innym też się podobał. Tylko te 4 lata, przywiązanie... Wiem że on mnie chamsko traktuje ale mimo to jest mi ciazko, jak sobie przypominam wspólne wyjazdy,chwile...wiem jestem idiotka

Gość gość
Wiem że on mnie chamsko traktuje ale mimo to jest mi ciazko, jak sobie przypominam wspólne wyjazdy,chwile...wiem jestem idiotka xxx nareszcie trafiłaś w sedno problemu!!!

Gość gość
No dzieki... Wiesz może łatwo się mówi , ja pewnie też jakbym komuś radziła bym się dziwila dlaczego nie zerwie takiego związku szczegolnie że przez ten czas nalewki bym mogła mieć kogoś innego, ale czas robi swoje i uczucia poprostu wiem że on jest nie fair ale ciezko mi to zakonczyc

Gość gość
Badzo pomaga napisanie sobie na kartce jest wad i zalet i przemyślenie sprawy dokładnie i na spokojnie bez kierowanie się emocjami. Najlepiej by też było nie odzywać się do gościa przez jakiś czas, sprawdzić jego reakcję i poprostu popatrzeć na ten związek z innej perspektywy, z boku.

Gość gość
No wlasnie zrob sobie mala przerwe w zwiazku. Zobaczysz jak on reaguje i tym samym zobaczysz czy ten zwiazek ma jeszcze w ogole sens

Gość gość
Sorry za literowki, głupi słownik w telefonie mi się wlancza.robiłam już tak że wypisywalam jego wady ale pomogło na krótko... Ale może powinnam troche pociarpiec i tyle... Albo może powinnam faktycznie się zdystansować i jeśli mu choć troche zależy będzie o to walczył a jeśli nie to pewnie to nie ma sensu...

Gość gość
Zrób przerwę i olej go na jakiś czas. Jak on to będzie miał w nosie to masz czystą i klarowną odpowiedź, że nie warto tego pseudo związku kontynuować, bo szkoda życia.

Gość gość
16.03.14 gość Nie mówił co robił u niej tylko ze tam był... Ale ja myślę że dawno nie widział się z kuzynami a on ich lubi, kuzynka jednak wróciła i siedzieli razem. === Ci kuzyni są z tego samego miasta, tak? Wiec moga sie widywac czesciej niz wy, czyli niz 2-3 tygodnie, tak?... Bez komentarza...

Gość gość
Dlaczego piszesz o cierpieniu? Pobadz troche bez niego, zobacz, jak to przyjemnie, gdy nikt cie nie olewa i nie wrzeszczy na ciebie. Docen zycie bez niego. Sproboj chociaz, tylko poczatek jest trudny, a potem jaka ulga :)

Gość gość
Ja jakoś nie potrafię być szczęśliwa jak jestem sama tzn jakoś niby normalnie funkcjonuje ale czuję taką pustkę jak po moim byłym... Przeszli mi dopiero jak poznałam tego. Więc troche to wszystko będzie musiało potrwać, jeśli się rozstaniemy na pewno troche pocierpie

Gość gość
Ale macie rację, jeśli się okaże że mu nie zależy i nie będzie o mnie walczył to nie ma to sensu... Tylko wyrzucam sobie ze to może moja wina bo ostatnio miałam też mniej czasu przez egzaminy no ale też nie mogłam ich olac..

Gość gość
Egzaminy to zrozumiałe, ale tu koleś ewidentnie pokazał ci doopsko, bo wolał spędzić czas z kuzynami czy kij wie z kim go spędzał. Tak się NIE zachowuje zakochany facet któremu zależy. Druga sprawa,że miał gdzieś to, że pofatygowałaś się i pojechałaś do niego z anginą. Frajer jakich mało!

Gość gość
Ja jakoś nie potrafię być szczęśliwa jak jestem sama tzn jakoś niby normalnie funkcjonuje ale czuję taką pustkę jak po moim byłym... Przeszli mi dopiero jak poznałam tego. xxx polskie dziewczyny nie potrafią żyć godnie - zawsze muszą związać się z kimś, kto je poniża, wykorzystuje, olewa, pierze im mózg i manipuluje nimi - one włażą w taki "związek" i ten masochizm nazywają miłością - a to zwykłe uzależnienie od kata!

Gość gość
We wcześniejszych moich związkach tak nie było, raczej traktowali mnie z szacunkiem więc to nie jest tak ze szukam kata

Gość gość
gość We wcześniejszych moich związkach tak nie było, raczej traktowali mnie z szacunkiem xxx i właśnie dlatego już tych związków nie ma!!! za to jest to co pasuje ci najbardziej!

Gość gość
czy ty dziewczyno naprawdę wierzysz w tą babcie? no to jesteś naiwna i on jeszcze ci robi awanturę to po co ty siedzisz u niego On poszedł do babci a ty powinnaś już byc w swoim domu.Szanuj się dziewczyno bo on kpiny sobie z ciebie robi.

Gość gość
czy ty dziewczyno naprawdę wierzysz w tą babcie? no to jesteś naiwna i on jeszcze ci robi awanturę to po co ty siedzisz u niego On poszedł do babci a ty powinnaś już byc w swoim domu.Szanuj się dziewczyno bo on kpiny sobie z ciebie robi.

Gość gość
Wcale mi to nie pasuje... Poprostu chcialabym żeby był taki jak na początku ale to chyba już nie możliwe ... No chyba że bardzo by się przestraszył ze odejdę bo już parę razyvtak było ze wtedy stawał sie lepszy ,ale to też na jakiś czas...

Gość gość
taa, o siodmej wieczorem miala sie zwijac z obcego miasta, autobus/pociag specjalnie dla niej podstawili... wez ty doradzaj z glowa!

Gość gość
Właśnie nie za bardzo wierzę.... Dlaczego on nie może być taki jak kiedyś?wtedy było zupełnie inaczej...

Gość gość
Juz tak bywalo? O, kochana, to pora na ostatni raz. Daj sobie z nim siana, pokis mloda.

Gość gość
choćby na piechotę bym szła, trzeba mieć swoją godność

Gość gość
tak to jest jak się nie honoru i godności!

Gość gość
Przestań się mazgaić i zrób porządek w swoim życiu. Tego kwiatu pół światu, a ty się wiechcia trzymasz na siłę.

Gość gość
proste bo kiedyś może jeszcze mu zależało a teraz ma zdecydowanie ciebie dość i czeka że to ty zrozumiesz

Gość gość
16.03.14 gość choćby na piechotę bym szła, trzeba mieć swoją godność ------ pierd/.../nie o szopenie nie wiesz, gdzie dziewczyna mieszka, ile czasu potrzeba na powrot (piechota... bohaterka...), w dodatku z chorobskiem teoretyzowac to kazdy potrafi