Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to możliwe że niektórzy ludzie w ciągu miesiąca potrafią zrzucić kilka kilo

Polecane posty

Gość gość

gramów ? ja kiedyś przez rok żyłam w stresie, nie dojadałam i udało mi się zrzucić raptem 7 kilo które zresztą zaraz potem nadrobiłam

Gość gość
A mnie bardziej dziwi, jak to możliwe, że niektórzy ludzie potrafią doprowadzić do nadwagi dwucyfrowej. Po 2, 3 kg na plusie już powinna się zapalić lampka kontrolna. Nie rozumiem tego, kupować nowe większe ciuchy i żreć dalej jak świnia? Pomijam nieliczne przypadki tycia związane z chorobami.

Gość gość
zrozumiałe jest gdy ludzie w bardzo krótkim czasie zrzucają kilogramy w związku z jakimiś wypadkami, chorobami, stresem itp ja miałam tak 2 razy w życiu - najpierw w 2 tyg straciłam 10 kg (z 60 kg na 50kg) i ostatnio znowu wypadek, znowu szpital i znowu waga poleciała konkretnie... ale trzeba przyznać że praktycznie nie jadłam. ale żeby świadomie torturować się, praktycznie nie jeść i chudnąć w tak krótkim czasie... też tego nie rozumie, przecież to musi być męka

Gość gość
Hah :) nic nie jesc :) malo jesc najlepiej bez kolacji.Jeju co wy z tym macie przeciez latwiej sie jest schudnac niz przytyc.