Gość gość Napisano Marzec 16, 2014 Znam dziewczyne ładniejszą od Marylin Mornoe czy jak to sie tam pisze.Marylin byla piekna ale nie najpiekniejsza bo znam dziewczyny ktore sa ladniejsze tylko sa zonami wyszli za maz wczesnie maja dziecko.Wybrali rodzine a nie slawe.Mojej znajomej nikt nie lubie zazwyczaj kobiety rowiesniczki ma 19 lat.jest szczupla ma cialo klapsydry ma taka talie waska naturalnie.Jej buzka i usmiech jak aniolek.Ale jakos nikt nie zwraca na to ze jest cudnie piekna.Pytalam sie jej czemu nie pojdzie na modelke i aktorke. To powiedziala ze to jej marzenie ale nie pojdzie bo tam by ja ******* filmowcy a jak nie to wypad i ze ma meza ze nie bedzie wystawiala nagich zdj bo potem jej dziecko bedzie na to patrzec i beda go wyzywac koledzy.dokuczac.i ze ludzie by tego nie zniesli jakby byla slawna bo by ja wyzywali od d*****.Powiedziala jedno ze ma inteligencje,uczucia,milosc prawdziwa ale nie ma pieniedzy i ze kazdy czegos nie moze miec.nie moze miec wszystkiego.jedni brzydki i bogaty glupi drugi ladny dobry i biedny.nie rozumie jej?o co chodzi jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach