Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie zostawił z dwójką dzieci dla swojej kochanki z pracy :(

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
podziekuj kochance ze uwolniła cie od takiego typa, wnies pozew o rozwód i o alimenty na dzieci i na siebie jesli nie pracujesz

Gość gość
Wredne szmaty, rozbijają rodziny, tylko polują na jakiś kryzys w małzeństwie.

Gość gość
Czy kobiety nie są same winne,Mając dzieci skupia się na nich,a o mężu zapomina.Zobacz ile razy sex uprawiają Rosjanki,a ile Polki.Dlatego na jedną Rosjankę potrzebne są 2Polki.Dlatego są rozstania.

Gość Całujcie mnie wszyscy
dobrze ze mu w d**e tego wałka nie włożyłaś

Gość gość
AHHAHAHAHA:D:D:D:D:D:D: wszystko jeszcze przed nami ... wiec kto wie ?!:D

Gość gość
nudny temat

Gość gość
bo żona o seksie zaczęła pisać?

Gość Eva4545555
Mnie tez zostawił z dziecmi sama -z 3 małych słodziaków,kredytem na dwa domy i upadajaca firmą i odszedł ale na chwile.Ta franca omamiła go..Po czasie zrozumiał bład i wrócił..błagał..pisał wiersze..rzucał sie pod pociąg..hahaha wiec go przyjełam..Rozmawiamy teraz co nas boli i czego w zyciu nam brakowało..i dlaczego to zrobił.Zaufanie jest ograniczone,zle on probuje nadrobic stracone minuty ktore spedzil z kochanka,to bylo zauroczenie,chwilowy kaprys.Z Toba ma wspolny dom,chwile przezyte ..te dobre i te złe .Twoj mąz zbładził,spróbuj porozmawiac spokojnie dlaczego tak sie stało i jak to naprawic.nie naciskaj. na Jego powrot.Jesli cos sie psuje to trzeba to naprawic .Przede wszystkim badz wyrozumiała kazdemu to moze sie przytrafic..szczegolnie Facetom.Wiernosc to pojęcie wzgledne.Wiem ,ze to boli,ale nie nalezy rozpamietywac i na kazdym kroku wspominac..trzeba zyc na nowo.Zadbaj o siebie..nie tylko o wyglad ale o otoczenie..wychodz miedzy ludzi,usmiechaj się.Zmien dom w miare oczywiscie mozliwosci,kup nową kiecke..a przede wszystkim wybacz męzowi i otocz Go opieka..to On zbładził ..On potrzebuje pomocy. Ja z czystym sumieniem moge podziekowac kochance za to ,ze sporo sie zmieniło w naszym zwiazku.Zaczelismy wszystko od nowa..Poprzez kupno nowego domu po odnowienie przysiegi małzenskiej...seks jest bardziej namiętny.Brakowało powiewu swiezosci jak na poczatku małzenstwa.Teraz wszystko wrociło.. zaczynamy od nowa ...z czystą karta idziemy przez zycie..Tobie zycze powodzenia i wytrwałosci

Gość gość
faceci tacy sa ja to nie wiem chyba bym zwariowala :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość Eva4545555
Dodam jeszcze,ze to z Toba brał slub wiec musiał Cie kochac..a ze z czasem uczucia troszkę przygasna to inna sprawa.Musisz podsycic to co zostało stracone..On rowniez musi byc zaangazowany..inaczej nic z tego nie wyjdzie.Nie daj satysfakcji zadnej chwilowej fladrze..On jest Twoim męzem i tylko TwoimZobaczysz,ze wygrasz,ale pod warunkiem ze bedziesz madra..

Gość gość
weź dzieci i odstaw pod drzwi kochanki - zadzwoń a jak otworzą powiedz, że musisz na jakiś czas wyjechac i spieprzaj. Na bank kochanka wypieprzy go z dziećmi jeszcze tego samego dnia :p

Gość gość
Zonki kretynki szczegolnie osoba z 12.30!! Wybacz bo przeciez facet moze zbladzic haha k***a lepiej nie moglas tego ujac! Facet moze..hm?A NO MOZE! I BEDZIE CIE KRETYNKO WALIL PO ROGACH BO SIE NA TO ZGADZASZ!!!! Wybaczajac i OTACZAJAC OPIEKA!!!HAHAHA

Gość gość
jak sie dba tak sie ma , stare dobre przysłowie jaknic pasujace do tematu nie ma tego co chce , zona nie daje , nie wyglada , nie stara sie , zawsze znajdzie sie inna młodsza .

Gość gość
mnie tam wali co zona mysli , zrobic tez nie wiele moze , rozwód , a co za problem , alimenty - tak samo co za problem na te około 400 zł na dziecko jeszcze mnie stać itd. nikogo nie trzymam na siłę , nie podoba sie do widzenia !:) tylko pierdoła sie martwi jakimis elimentami , rozwodami itd. to my żadzimy tym swiatem ! :)

Gość gość
Czy kobiety nie są same winne,Mając dzieci skupia się na nich,a o mężu zapomina.Zobacz ile razy sex uprawiają Rosjanki,a ile Polki.Dlatego na jedną Rosjankę potrzebne są 2Polki.Dlatego są rozstania. xxx no strzał w 10

Gość gość
skupia ją sie na dzieciach bo faceci tego nie robią ,won patałachy

Gość gość
jak nie robia to niech zaczną, a ty kobito w tym czasie zadabaj o siebie.

Gość gość
hehe w powyższych wypowiedziach obwinialiście o taka sytuacje: -kochanke bo ukradla meza -zone bo malo dbala o misia i zajmowala sie dziecmi za duzo szanowny małżonek został uniewinniony bo on wiadomo, jest ubezwlasnowolniony psychicznie i to nie jego wina ale tych zlych kobiet

Gość gość
15.04 głodowe alimenty 400 zł to sąd może przyznać na bękarta, bo dziecku ze związku małżeńskiego po rozwodzie rodziców nie może się pogorszyć sytuacja materiana

Gość gość
gosciu wyzej, a ty moze dstajesz 4.ooo zł na kazde dziecko he he he.

Gość gość
"Zmien dom w miare oczywiscie mozliwosci,kup nową kiecke..a przede wszystkim wybacz męzowi i otocz Go opieka..to On zbładził On potrzebuje pomocy." Nie wierzę w to, co czytam, to jawne przyzwolenie na zdradę dla facetów!!! Dalsze życie z takim człowiekiem, to życie z presją przeszłośc****ełne obaw i nieufności. Oby ci się nie wydawało, że oboje jesteście przekonani o cudownej przemianie życia, bo to może być twój osąd, a szczerego wyznania twojego ... nie znamy, tak naprawdę.

Gość gość
biedny misio-mąż najbardziej cierpi w tej calej historii:(