Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety co trzymacie w swoich torebkach

Polecane posty

W zasadzie to szybciej byłoby- czego w torebce nie nosimy:-D On ale co tam jest... Portfel telefon + ładowarka Notes, długopis Piknik do paznokci, oliwka do skórek, lakier do paznokci błyszczyki, korektor, róż+pędzel Wkładki higieniczne, tampony Plastry na odciski Tabletki przeciwbólowe i na gardło Gumka do włosów, spinki, agrafki, szczotka do włosów Klucze Rękawiczki Woda Mnóstwo paragonów, od czasu do czasu jakiś śrubokręt, albo żarówka się zaplącze:-D I to wszystko oczywiście w pięknym artystycznym nieładzíe:-D

Gość gość  KasiaaAA
standard: portfel etui z kartą płatniczą kartą klubu fitness itp kartami okulary przeciwsłoneczne chusteczki higieniczne płyn do mycia rąk "na sucho" /lub mokre chusteczki do tego celu pomadka ochronna pomadka kolorowa lusterko puder sprasowany 2 tampony długopis gumy do żucia komórka (klucze zawsze noszę w kieszeni kurtki)

no dobra, zebyscie sie nie czuly pokrzywdzone zawartosc kieszeni w spodniach roboczych misia: 2 srubokrety, dlugopis, czarny mazak, kilka zlaczek, dwa startery od swietlowek, klema, koszulka termokuczliwa, tasma izolacyjna...o druga tez, oo fajki :):) sie znalazly, rekawica robocza sztuk raz..k..gdzie jest druga?? pilot od bramy, zlamana koncowka od miernika..Hmmm??? po cholere?? dwie nakretki fi 10, kilka wkretow, oo zlaczka do led spotow 3 wkrety do drewna , ucieta wtyczka , z kawalkiem kabla?? (pom cholere ja to nosze?? ) aa i push button z latexu, a k***a tyle go szukalem

aa jeszcze stara klema od akumulatora???(po cholere??) kilka szybko zlacvzek , wago tez kilka, i kabel z koncowkami do robienia mostkow...ooo 2 eurocenty sie znalazly kurna jeszcze 90 i bede mial na jupillera

Gość gość
portfel (a w nim dużo różnych kart) chusteczki higieniczne pomadka ochronna słuchawki telefon długopisy kalendarz klucze puder kredka szczotka do włosów lusterko

Ja telefon zawsze trzymam na specjalnym pasku albo w kieszonce wewnętrznej kurtki/płaszcza, cud techniki ciut za dużo kosztował, żeby miał wpaść w łapy złodzieja. To samo z portfelem. A w torebce: - tablet - pomadka - błyszczyk - krem do paszczu - krem do rąk - różne kable przeznaczenia nieznanego - etui na okulary - malutki miś, w którym ukryty jest nóż :) - scyzoryk - klucz do trucków - tyle.

Gość frida na chwile
dekus, nie jestesjeszcze prawdziwa kobieta... musisz sie wiele nauczyc i dorosnac do prawdziwej kobiecej torebki ;)

Gość gość
Klucze, pomadka i błyszczyk, chusteczki, dokumenty od auta, portfel, wkładki hig., czasem malutka butelkę wody. Wszystko. nie znoszę gratów w torbie i kiedy ona waży 15 kg

Gość gość
a zadna nie nosi perfumy? bo ja nosze

Gość frida na chwile
dekus, lepiej nie idz za moim tokiem myslenia, bo sie mozesz potknac i zrobic sobie ku-ku :) posluchaj starszej kobiety. skoro mowi, ze musisz dorosnac do kobiecosci... to znaczy, ze tak jest kochanie :)

Poj​ebało cię, Frida? Chcesz się kłócić o sprawę słownictwa w temacie (kobiety)? Biologicznie jestem kobietą, według prawa od pewnego czasu dorosłą, więc ty mię, żydówko, wyznaczać granic nie będziesz, a już zwłaszcza w głupich tematach na forum o kale. :)

Gość frida na chwile
dekus, dzieciatko :) byc moze biologicznie jestes kobieta... nawet zgodnie z prawem rowniez... ale do torebki damskiej jeszcze nie doroslas :)... posrana siostro 😴

"mię zydowko" ?? (rotfl) ojjj deka deka, zebys ty taka durna i prosta jak budowa cepa nie byla to swiat bylby lepszy :D x przepraszam podobno kobieta jestes, a kobiet nawet kwiatkiem.... wybacz

Stara krowa przypi​erdala się do mnie bez sensu, bo przywidziało jej, że musi komuś pokazać wyższość Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy z racji, uch, wieku :) , a zaraz za nią lec****esek obronny. Troll za trollem. Klasyka, naprawdę, nie jesteście w stanie mnie zaskoczyć. :)

Gość kokoala
moja torebka niech no luknę w nią: * telefon etui z dokumentami dwa zeszyty mini kalendarz - organizer 4 długopisy słuchawki do telefonu para rękawiczek paczka gum do żucia paczka chusteczek klucze wkładki higieniczne korektor pomadka do ust 2 błyszczyki do ust puder lusterko grzebień zapachowa mgiełka do ciała gumka do włosów klamerka do włosów 2 prezerwatywy Maalox - w razie zgagi ;) Legitymacja ubezpieczeniowa - nie wiem czemu ale wala mi się po torebce :D * stado starych paragonów :D

Gość lizetka
a ja trzymam... sie swoich zasad :) i pare drobiazgow do nich :P

alez nie fochaj sie deczko beczko tylko dawaj niech sie w koncu cos zadzieje ,

Gość gość
Hm specjalnie dla was przeglad -Notes -Piornik ( studiuje wiec trzeba miec) - Puder -Fluid -Tusz do rzes -Blyszczyk -Szczoteczka do rzes -Pomadka ochronna -Perfumy -Szczotka do wlosow -gumki do wlosow -Spinki do wlosow -Klucze -Portfel - gumy do rzucia -Telefon -Ladowarka -Sluchawki sztuk 3 -okulary przeciw slobeczne -Tampon - Tabletki przeciw bolowe i na gardlo -Tabletki antykoncepcyje I PREZERWATYWY, nie wiem nawet skad I chusteczki higieniczne I nawilzajace I ksiazka do czytania

Gość gość
Gaz .......do obrony cnoty

Gość gość
Po co ci w torebce tabletki antykoncepcyjne ?

Gość gość
Bo kiedy mam pore "brania" to nie ma mnie w domu

Wygląda na to, iż moja torebka zawiera minimalizm:) -chusteczki higieniczne -portfel -telefon -klucze -dowód osobisty

Gość gość
A ma która rewolwer

Gość gość
Nareszcie koniec tematu

Gość gość
A tak poważnie to macie te torebki duże i ciężkie

Gość gość
Miska do podmywania

Gość babeczka23
portfel, klucze, notatnik, zeszyt, długopisy, krem do rąk, leki przeciwbólowe, łyżeczka, tampony, masełko do ust, pomadki ochronne, puder, telefon, klucze - to mam zawsze :D kiedy ide na zajecia dochodzi jeszcze prowiant, woda i jakas ksiazka do czytania :D :D

Gość panienka_sprzed_okienka
- portfel - telefon - wibrator - drugi wibrator - trzeci wibrator - gumowe dildo - czwarty wibrator - szminkę - piąty wibrator - młotkowiertarkę - szósty wibrator - drugie dumowe dildo - paczkę baterii do wibratorów - mydło do mycia zabawek - młotek - chusteczki - zapasowe majtki - okulary słoneczne więcej nie pamiętam